Nitor Betonin puhdistus ja suoja

40,90  (sis. ALV)

Bra Miljöval -ympäristömerkitty, suojaava puhdistusaine, joka sopii kaikille sementti- ja betonipinnoille ulkotiloissa. Jää pinnan huokosiin, mikä vahvistaa pintaa. Tehokas likaa ja hometta vastaan!

Tuotetunnus (SKU): 288158 Osasto:
Tuotemerkit: Nitor

Suojaava puhdistusaine sementti- ja betonipinnoille ulkotiloissa

Pakkauskoko: 4L

Bra Miljöval -ympäristömerkitty Nitor® Betonin Puhdistus & Suoja on suojaava puhdistusaine, joka sopii kaikille sementti- ja betonipinnoille ulkotiloissa. Jää pinnan huokosiin, mikä vahvistaa pintaa. Tehokas likaa ja hometta vastaan!

  • Puhdistus ja pintasuoja samassa – perustuu piiteknologiaan.
  • Tehokas likaa ja hometta vastaan.
  • Estää kasvustoa jopa 5 vuotta.
  • Kaikille sementti- ja betonipinnoille ulkotiloissa.
  • Jää pinnan huokosiin ja vahvistaa pintaa.
  • Ympäristömerkitty – ei vahingoita vesieliöitä tai kasveja.
Riittoisuus: N. 3-7m² / litra
Kuivumisaika: Vaihtelee lämpötilan ja pinnan imukyvyn mukaan, pinta on käyttövalmis heti kuivuttuaan.

Tuotteen käyttöohjeet

Käyttökohde:

Nitor® Betonin Puhdistus & Suoja on suojaava puhdistusaine, joka sopii kaikille sementti- ja betonipinnoille ulkotiloissa. Jää pinnan huokosiin, mikä vahvistaa pintaa.

Piiteknologiaan perustuva tuote on suojaava, ja se auttaa pitämään pinnan puhtaana liasta ja muista epäpuhtauksista. Soveltuu esimerkiksi sementistä ja betonista valmistetuille portaille, seinille, varastoväylille, katukiville ja pihalaatoille. Soveltuu erinomaisesti silikaattimaaleilla maalattujen betoniseinien ja perustusten puhdistukseen. Myös asuinpintojen betoniseinät voidaan käsitellä Nitor Betonin Puhdistus & Suoja -aineella.

Käyttö:

Puhdista pinta vedellä. Kaada Nitor® Betonin Puhdistus & Suoja -aine astiaan. Levitä
siveltimellä tai telalla. Anna vaikuttaa noin 15 minuuttia. Huuhtele vedellä, harjaa pinta tarvittaessa. Toista käsittely, kunnes pinta on puhdas. Kun pinta on kuivunut, levitä uusi kerros. Kun pinta on jälleen kuiva, on se valmis käytettäväksi tavalliseen tapaan.

HUOM! Jos Nitor® Betonin Puhdistus & Suoja -ainetta käytetään pinnan vahvistamiseen/pölyn sitomiseen, seuraa ylläolevia ohjeita ja käsittele pinta yhden ylimääräisen kerran.

Riittoisuus: N. 3-7m² / litra, voi vaihdella käsiteltävän pinnan rakenteen mukaan.

Huomiot ja rajoitukset:

Ei sisällä myrkkyjä, biosideja eikä orgaanisia aineita. Ei suositella luonnonkivelle. Suojattava jäätymiseltä. Tyhjä pakkaus kierrätetään muovipakkauksena. Lämpötilan tulee olla tuotetta käytettäessä yli +10 °C.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino 4100 g (gramma)
Pakkauskoko

4l

Mediapankki