Nitor Julkisivupesu valkaiseva

6,20 27,90  (sis. ALV)

Tehokas alkalinen vaalentava puhdistusaine. Irrottaa noen, rasvan ja lian niin, että uusi väri kiinnittyy hyvin pintaan uudelleen maalatessa.

Tuotetunnus (SKU): 288067P Osasto:
Tuotemerkit: Nitor

Tehokas vaalentava puhdistusaine julkisivujen tehopesuun

Pakkauskoko: 1L

Nitor® Julkisivupesu Valkaisevaa käytetään ennen maalausta julkisivujen puhdistukseen ja tehopesuun, jotta uusi maali pääsee kiinnittymään hyvin pintaan.

  • Erittäin riittoisa tiiviste.
  • Tehokas rasvan, lian ja noen poistaja.
  • Voidaan käyttää myös karkeapuhdistukseen.
  • Valkaiseva vaikutus.
  • Ulkokäyttöön.
  • JET-liittimellisessä astiassa automaattinen annostelu.
Riittoisuus: Jopa 50m² / litra (JET-astia jopa 150m² / litra)

Tuotteen käyttöohjeet

Käyttökohde:

Nitor® Julkisivupesu Valkaiseva on tehokas alkalinen ja vaalentava puhdistusaine, jota käytetään ennen maalausta julkisivujen puhdistukseen ja tehopesuun. Irrottaa noen, rasvan ja lian niin, että uusi maali pääsee kiinnittymään hyvin pintaan. Voidaan käyttää myös karkeapuhdistukseen.

Huom! Tekee kiiltävistä pinnoista mattamaisia.

Käyttö:

Laimennettava tiiviste: Laimenna Nitor® Julkisivupesu Valkaiseva -ainetta käyttökohteen mukaan. Ennen maalausta laimennussuhde on 1:20, likaantuneille pinnoille 1:10 ja erittäin likaantuneille pinnoille 1:1.

Levitä Nitor® Julkisivupesu Valkaiseva -ainetta harjalla tai paineruiskulla. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Hankaa tarvittaessa harjalla. Huuhtele huolellisesti vedellä. Painepesuria voidaan käyttää huuhtelussa varovasti.

Riittoisuus: Jopa 50m² / litra.

JET-liittimellä varustettu tiiviste: Liitä puutarhaletku suulakkeeseen. Säädä vedenpaine täysille ja käännä kahva myötäpäivään. Suihkuta käsiteltävälle pinnalle tasaisin, kaarevin liikkein. Jos sisältö tyhjentyy liian nopeasti: alenna hieman letkun vedenpainetta. Jos vedenpaine on alhainen: varmista, että letku on mahdollisimman lyhyt ja säädä vedenpaine täysille.

Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Hankaa tarvittaessa harjalla. Huuhtele huolellisesti vedellä. Painepesuria voidaan käyttää huuhtelussa varovasti.

Riittoisuus: Jopa 150m² / litra.

Huomiot ja rajoitukset:

Suojaa kasvit, ikkunat ja klinkkeripinnat. Suojattava jäätymiseltä. Sisältö/pakkaus tulee hävittää vaarallisten aineiden kierrätyspisteellä. Lämpötilan tulee olla tuotetta käytettäessä yli +10 °C.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino 1100 g (gramma)
Pakkauskoko

1l, 1l JET-liitin

Mediapankki