Nitor Kiinanpuuöljy

26,50  (sis. ALV)

Nitor Kiinanpuuöljy soveltuu useimmille ulkokäytössä oleville öljytyille, kyllästetyille tai käsittelemättömille puupinnoille.

Tuotetunnus (SKU): 226839 Osastot: ,
Tuotemerkit: Nitor

Antaa puulle vettähylkivän ja suojaavan pinnan

Pakkauskoko: 1L

Korkealuokkainen tung-puuöljyyn perustuva Nitor® Kiinanpuuöljy soveltuu useimmille ulkokäytössä oleville öljytyille, kyllästetyille tai käsittelemättömille puupinnoille.

  • Perustuu tung-puuöljyyn.
  • Korkea kuiva-ainepitoisuus = Sisältää runsaasti öljyä!
  • Imeytyy syvälle puuhun ja hylkii tehokkaasti vettä.
  • Estää puun kuivumista ja halkeilua.
  • Sopii myös jalopuulle, esim. tiikille ja mahongille.
Riittoisuus: N. 4-10m² / litra
Kuivumisaika: 10-12h
Työvälineet: Sivellin / Nukkaamaton liina
Työvälineiden puhdistus: Lakkabensiini

Tuotteen käyttöohjeet

Käyttökohde:

Tung-puuöljyyn perustuva Nitor® Kiinanpuuöljy soveltuu useimmille ulkokäytössä oleville öljytyille, kyllästetyille tai käsittelemättömille puupinnoille, myös jalopuulle (esim. tiikille ja mahongille).

Öljy tunkeutuu erittäin syvälle puuhun ja hylkii tehokkaasti vettä sekä estää puun kuivumista ja halkeilua. Yksi korkealuokkaisimmista öljyistä puupinnoille.

Käyttö:

Levitä Nitor® Kiinanpuuöljyä siveltimellä tai nukkaamattomalla liinalla puhtaalle ja kuivalle pinnalle, kunnes puu on kyllästynyt. Pitkään suojaamattomana ollut pinta on hiottava ensin kevyesti.

Anna kuivua muutama minuutti ja pyyhi ylimääräinen öljy pois kankaalla. Kuiva puu voi tarvita lisäkäsittelyn. Lopullinen kuivumisaika on 10-12 tuntia.

Öljyn ei kuulu muodostaa lakkamaista kalvoa, vaan sen tulee tunkeutua puun aluskerrokseen.

HUOM! Käsittelyssä käytettyjen kankaiden, trasselin tms. itsesyttymisvaara. Kostuta kangas veteen tai hävitä polttamalla.

Riittoisuus: N. 4-10m² / litra.

Huomiot ja rajoitukset:

Kuiva-ainepitoisuus: 47% +/-2. Korkea kuiva-ainepitoisuus tarkoittaa, että tuote sisältää runsaasti öljyä. Säilytetään viileässä. Suojattava lämmöltä/avotulelta. Sisältö/pakkaus tulee hävittää ongelmajätteenä. Lämpötilan tulee olla tuotetta käytettäessä yli +10 °C.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino 1100 g (gramma)
Pakkauskoko

1l

Mediapankki