Nitor Levä- ja homeenpoisto tiiviste

7,90 31,90  (sis. ALV)

Alkalinen, tiivistetty puhdistusaine, joka poistaa levän, homeen, jäkälän, rasvan, noen, mustat pisteet, muun kasvuston ja lian aidoista, julkisivuista, katoilta, kivetyksiltä, hautakivistä, tiilipinnoilta,ulkokalusteista, markiiseista, maalatuilta pinnoilta jne.

Tuotetunnus (SKU): 240087P Osasto:
Tuotemerkit: Nitor

Levän ja homeen tehokkaaseen poistoon ulkoseinistä

Pakkauskoko: 1L & 5L

Nitor® Levä- ja Homepesu on tarkoitettu levän ja homeen tehokkaaseen poistoon ulkoseinistä. Soveltuu myös pinnan puhdistukseen ennen maalausta, märkätilojen desinfiointiin sekä PVC-muovista valmistetun valokatteen puhdistukseen.

  • Erittäin riittoisa tiiviste.
  • Poistaa tehokkaasti levän ja homeen rakennusten ulkoseinistä.
  • Soveltuu pinnan puhdistukseen ennen uudelleen maalausta.
  • Voidaan käyttää myös valokatteen (PVC) puhdistukseen sekä märkätilojen, kuten suihkuhuoneiden ja uimahallien desinfiointiin.
Riittoisuus: Jopa 100m² / litra

Tuotteen käyttöohjeet

Käyttökohde:

Nitor® Levä- ja Homepesu on tarkoitettu levän ja homeen tehokkaaseen poistoon ulkoseinistä. Soveltuu myös pinnan puhdistukseen ennen maalausta sekä märkätilojen, kuten suihku- ja pesuhuoneiden sekä uimahallien desinfiointiin. Voidaan käyttää myös PVC-muovista valmistetun valokatteen puhdistukseen.

Käyttö:

Laimenna Nitor® Levä- ja Homepesu -ainetta käyttökohteen mukaan. Ennen maalausta laimennussuhde on 1:10, desinfioinnissa 1:50 ja valokatteen puhdistuksessa vähintään 1:10.

Levitä laimennettu liuos puhdistettavalle pinnalle suihkuttamalla, harjalla tai sienellä. Anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Tarvittaessa hankaa harjalla tai vastaavalla. Huuhtele pinta.

Riittoisuus: Jopa 100m² / litra.

Huomiot ja rajoitukset:

Suojattava jäätymiseltä. Huuhdeltu pakkaus voidaan hävittää talousjätteen mukana. Lämpötilan tulee olla tuotetta käytettäessä yli +10 °C.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino 1100 g (gramma)
Pakkauskoko

1l, 5l

Mediapankki