Nitor Levä- ja Sammaleenpoisto

13,90 28,90  (sis. ALV)

Alkalinen, tiivistetty puhdistusaine, joka poistaa levän, homeen, jäkälän, rasvan, noen, mustat pisteet, muun kasvuston ja lian aidoista, julkisivuista, katoilta, kivetyksiltä, hautakivistä, tiilipinnoilta,ulkokalusteista, markiiseista, maalatuilta pinnoilta jne.

Tuotetunnus (SKU): 226642P Osasto:
Tuotemerkit: Nitor

Alkalinen puhdistusaine kasvuston poistoon useimmilta pinnoilta

Pakkauskoko: 750ml (suihkepullo), 1L

Nitor® Levä- ja Sammaleenpoisto on alkalinen puhdistusaine, joka poistaa kasvuston seinäpinnoilta, katoilta, kivetyksiltä sekä muilta vastaavilta pinnoilta.

  • Saatavilla riittoisa tiiviste sekä valmis seos kätevässä suihkepullossa.
  • Poistaa tehokkaasti levän, homeen ja muun kasvuston useimmilta pinnoilta.
  • Poistaa mustia pisteitä maalatuilta puupinnoilta.
  • Ei värjää eikä syövytä ikkunapintoja.
  • Sisä- ja ulkokäyttöön.
  • JET-liittimellisessä astiassa automaattinen annostelu.
Riittoisuus: Tiiviste 50-75m² / litra (suihkepullo n. 6-8m² / 750ml)

Tuotteen käyttöohjeet

Käyttökohde:

Nitor® Levä- ja Sammaleenpoisto alkalinen, tiivistetty puhdistusaine, joka poistaa levän, homeen, jäkälän, rasvan, noen, mustat pisteet, muun kasvuston ja lian aidoista, julkisivuista, katoilta, kivetyksiltä, hautakivistä, tiilipinnoilta, ulkokalusteista, markiiseista, maalatuilta pinnoilta jne. Maalatuilla puupinnoilla voidaan käyttää mustien pisteiden poistoon.

Sisä- ja ulkokäyttöön. Soveltuu kaikille materiaaleille.

Huopakattopinnat sekä kevytmetallipinnat on huuhdeltava vuorokauden kuluessa. Ei värjää eikä syövytä lasia.

Käyttö:

Käyttövalmis suihkepullo: Suihkuta Nitor® Levä- ja Sammaleenpoisto -ainetta ohut kerros. Anna vaikuttaa vähintään 1 vuorokausi ennen kuin harjaat tai huuhtelet käsitellyt pinnat puhtaiksi vedellä. Ulkotiloissa voi riittää, että sää ja tuuli poistavat tahrat, esim. markiiseista, jolloin huuhtelua ei tarvita.

Toistuvassa käsittelyssä aineen jättäminen pinnalle tehostaa vaikutusta.

Riittoisuus: N. 6-8m² / 750ml.

Laimennettava tiiviste: Laimenna Nitor® Levä- ja Sammaleenpoisto -ainetta seuraavasti: 1 osa tiivistettä ja 4-5 osaa vettä.

Sivele, telaa tai suihkuta Nitor® Levä- ja Sammaleenpoisto -ainetta käsiteltävälle pinnalle. Jälikäsittelyä ei tarvita lievissä tapauksissa, sää ja tuuli viimeistelevät työn.

Puhdistuksessa ennen uudelleenmaalaamista sekä laajan kasvuston/likaantumisen yhteydessä: Anna vaikuttaa vähintään 1 vuorokausi ennen kuin harjaat tai huuhtelet käsitellyt pinnat puhtaaksi vedellä.

Toistuvassa käsittelyssä aineen jättäminen pinnalle tehostaa vaikutusta.

Riittoisuus: N. 50m² / litra.

JET-liittimellä varustettu tiiviste: Poista suuret kasvustoesiintymät ennen pinnan käsittelyä. Liitä puutarhaletku Nitor® Levä- ja Sammaleenpoisto -aineen JET-liittimeen. Säädä vedenpaine täysille ja käännä kahva myötäpäivään. Suihkuta käsiteltävälle pinnalle tasaisin, kaarevin liikkein. Jos sisältö tyhjentyy liian nopeasti: alenna hieman letkun vedenpainetta. Jos vedenpaine on alhainen: varmista, että letku on mahdollisimman lyhyt ja säädä vedenpaine täysille. Kerää vuodot talteen.

Jälkikäsittelyä ei tarvita lievissä tapauksissa, sää ja tuuli viimeistelevät työn.

Puhdistuksessa ennen uusintamaalausta sekä laajan kasvuston/ likaantumisen yhteydessä: Anna vaikuttaa vähintään 1 vuorokausi ennen kuin harjaat tai huuhtelet käsitellyt pinnat puhtaiksi vedellä.

Toistuvassa käsittelyssä aineen jättäminen pinnalle tehostaa vaikutusta.

Riittoisuus: Jopa 50-75m² / litra.

Vinkki: Säästä JET-liitin täyttöpakkausta ja uudelleenkäyttöä varten.

Huomiot ja rajoitukset:

Vältä roiskeita lasille ja kasvien päälle. Jos niitä kuitenkin tulee, huuhtele roiskeet pois vedellä. Säilytetään viileässä. Suojattava jäätymiseltä. Sisältö/pakkaus tulee hävittää ongelmajätteenä. Lämpötilan tulee olla tuotetta käytettäessä yli +10 °C.

Lisätiedot

Paino 850 g
Pakkauskoko

1l, 750ml

Mediapankki