Nitor Maalarinsooda

7,50  (sis. ALV)

Nitor Maalarinsooda on tarkoitettu pintojen maalausta tai tapetointia edeltävään puhdistukseen liasta ja rasvasta. Soveltuu kaikille maalatuille pinnoille sisällä ja ulkona.

Tuotetunnus (SKU): 240084 Osastot: ,
Tuotemerkit: Nitor

Rasvanpoistoon ja puhdistukseen ennen maalausta ja tapetointia

Pakkauskoko: 750g

Nitor® Maalarinsooda on tarkoitettu pintojen maalausta tai tapetointia edeltävään puhdistukseen liasta ja rasvasta. Voidaan käyttää myös painekyllästettyjen puupintojen sekä muovipintojen märkähiontaan.

  • Maalausta ja tapetointia edeltävään lian ja rasvan puhdistukseen.
  • Soveltuu kaikille maalatuille pinnoille sisällä ja ulkona.
  • Voidaan käyttää myös painekyllästettyjen puuritilöiden, puutarhakalusteiden sekä puu- ja muoviveneiden ym. märkähiontaan.
  • Tehokkaampi vaikutus kuin Nitor® Puhdistussoodalla.
Riittoisuus: 10-50m² / 750g (riippuen pinnan huokoisuudesta)

Tuotteen käyttöohjeet

Käyttökohde:

Nitor® Maalarinsooda on on tarkoitettu pintojen maalausta tai tapetointia edeltävään puhdistukseen liasta ja rasvasta. Soveltuu kaikille maalatuille pinnoille sisällä ja ulkona. Nitor® Maalarinsoodaa voidaan käyttää myös painekyllästettyjen puuritilöiden, puutarhakalusteiden sekä puu- ja muoviveneiden ym. märkähiontaan.

Käyttö:

Liuota 1dl Nitor® Maalarinsoodaa 1 litraan kuumaa vettä. Kaada sekaan vielä n. 4 litraa vettä. Käytä kahta ämpäriä, joista toisessa on soodaliuosta ja toisessa huuhteluvettä, ja pidä molemmissa ämpäreissä oma sieni.

Ennen uudelleen maalausta: Pese pinta soodasienellä alhaalta ylöspäin. Märkähio kiiltävät pinnat sekä kovat maalipinnat. Anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Huuhtele käyttäen huuhtelusientä. Vaihda vesi heti, kun se tuntuu liukkaalta.

Ennen tapetointia paperi- ja kangastapetilla: Märkähio maalatut ja/tai kiiltävät pinnat soodaliuoksella. Muussa tapauksessa pese, kuten edellä neuvotaan.

Ulkona – julkisivut, ovet, puutarhakalusteet jne: Pese, kuten edellä neuvotaan. Anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan ja huuhtele. Poista irtonainen maali kaapimalla. Puun kuivuttua pinta voidaan maalata, öljytä tai käsitellä puunsuojalla.

Riittoisuus: 10-50m² / 750g, riippuen puhdistettavan pinnan huokoisuudesta.

Huomiot ja rajoitukset:

Nitor® Maalarinsoodaa käytettäessä lähellä olevat arat materiaalit on suojattava. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Käytä suojalaseja ja -käsineitä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Pakkauksen kierrätys: Sisältö/pakkaus tulee toimittaa paikalliseen kierrätyskeskukseen. Lämpötilan tulee olla tuotetta käytettäessä yli +10 °C.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino 950 g (gramma)
Pakkauskoko

750g

Mediapankki