Nitor Puhdistussooda

7,20  (sis. ALV)

Nitor Puhdistussooda on tarkoitettu pintojen maalausta tai tapetointia edeltävään yleiseen puhdistukseen. Soveltuu kaikille maalatuille pinnoille sisätiloissa.

Tuotetunnus (SKU): 240083 Osastot: ,
Tuotemerkit: Nitor

Yleiseen puhdistukseen ennen maalausta ja tapetointia

Pakkauskoko: 750g

Nitor® Puhdistussooda on tarkoitettu pintojen maalausta tai tapetointia edeltävään yleiseen puhdistukseen sisätiloissa. Voidaan käyttää myös painekyllästettyjen puuritilöiden ja huonekalujen puhdistukseen ja märkähiontaan sekä hopeaesineiden kiillotukseen.

  • Maalausta ja tapetointia edeltävään yleiseen puhdistukseen.
  • Soveltuu kaikille maalatuille pinnoille sisätiloissa.
  • Voidaan käyttää myös painekyllästettyjen puupintojen puhdistukseen ja märkähiontaan ennen käsittelyä.
  • Soveltuu myös hopean kiillotukseen.
Riittoisuus: 10-50m² / 750g (riippuen pinnan huokoisuudesta)

Tuotteen käyttöohjeet

Käyttökohde:

Nitor® Puhdistussooda on on tarkoitettu pintojen maalausta tai tapetointia edeltävään yleiseen puhdistukseen. Soveltuu kaikille maalatuille pinnoille sisätiloissa. Nitor® Puhdistussoodaa voidaan käyttää myös painekyllästettyjen puuritilöiden ja huonekalujen puhdistukseen ja märkähiontaan ennen käsittelyä. Soveltuu myös hopeaesineiden kiillotukseen.

Käyttö:

Ennen uudelleen maalausta/tapetointia: Liuota 1dl Nitor® Puhdistussoodaa 5 litraan kuumaa vettä. Puhdista pinta sienellä tai harjalla. Anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Huuhtele sitten huolellisesti vedellä.

Painekyllästetyt puupinnat: Liuota 2dl Nitor® Puhdistussoodaa 5 litraan kuumaa vettä. Hankaa pinta sienellä tai harjalla ja huuhtele huolellisesti vedellä. Puun kuivuttua pinta voidaan maalata, öljytä tai käsitellä puunsuojalla.

Hopean kiillotus: Aseta pesualtaan pohjalle pala alumiinifoliota. Sirottele altaaseen 0,2dl Nitor® Puhdistussoodaa 1 litraa vettä kohden. Kaada päälle kiehuva vesi ja aseta hopeaesineet liuokseen. Odota noin 3 minuuttia. Huuhtele vedellä ja kuivaa.

Riittoisuus: 10-50m² / 750g, riippuen puhdistettavan pinnan huokoisuudesta.

Huomiot ja rajoitukset:

Ei sovellu hopealle, jossa on tummia koristeita. Älä käytä liuoksen tekemiseen alumiinista astiaa. Nitor® Puhdistussoodaa kuivattaa ihoa, ja sitä käsiteltäessä on aina käytettävä suojakäsineitä. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Käytä suojalaseja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Pakkauksen kierrätys: Sisältö/pakkaus tulee toimittaa paikalliseen kierrätyskeskukseen. Lämpötilan tulee olla tuotetta käytettäessä yli +10 °C.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino 950 g (gramma)
Pakkauskoko

750g

Mediapankki