Nitor Wood Cleaner Terassipesu vaihe 1

13,50 37,90  (sis. ALV)

Tehokas valkaisu- ja puhdistusaine puupinnoille ulkokäyttöön. Puhdistaa pinnasta noen, rasvan ja lian. Soveltuu esim. terassilaudoille, puuritilöille, kaiteisiin, puuaitoihin- ja kalusteisiin.

Tuotetunnus (SKU): 288127P Osasto:
Tuotemerkit: Nitor

Poistaa tehokkaasti öljyjäämät ja kasvuston puupinnoilta

Nitor® Wood Care -järjestelmän vaihe 1

Pakkauskoko: 1L & 4L

Bra Miljöval -ympäristömerkitty Nitor® Wood Cleaner on tehokas puupintojen puhdistusaine, joka poistaa öljyä, likaa ja kasvustoa sekä suojaa uudelta kasvustolta.

  • Ainutlaatuiset puhdistusominaisuudet – perustuu piiteknologiaan.
  • Poistaa tehokkaasti jopa öljyjäämät ja kasvuston.
  • Pitää pinnan puhtaana uudelta kasvustolta.
  • Valmistelee pinnan Nitor® Wood Protection -käsittelylle.
  • Kaikille puulaaduille ulkona.
  • Ympäristömerkitty – ei vahingoita vesieliöitä tai kasveja.
Riittoisuus: N. 5-8m² / litra

Tuotteen käyttöohjeet

Käyttökohde:

Nitor® Wood Care -järjestelmän vaiheessa 1 puupinta puhdistetaan ja esikyllästetään Bra Miljöval -ympäristömerkityllä Nitor® Wood Cleanerilla. Puunsyyt aukeavat, jolloin käsittelyn vaihe 2 eli Nitor® Wood Protection tunkeutuu syvemmälle puun sisään ja käsittelyn teho vahvistuu.

Nitor® Wood Cleanerin piiteknologia antaa tuotteelle ainutlaatuiset puhdistusominaisuudet. Se liuottaa tehokkaasti öljyjäämät, poistaa levät, sienet ja homeen sekä pitää puupinnan puhtaana uudesta kasvustosta.

Käyttö:

Kastele puupinta vedellä ennen puhdistamisen aloittamista. Harjaa irtolika pois kovalla harjalla. Huuhtele pinta ja anna sen kuivua hieman.

Levitä Nitor® Wood Cleaneria maalaustyynyllä, telalla tai siveltimellä. Suosittelemme maalaustyynyä, jonka avulla levittäminen sujuu nopeasti ja tasaisesti. Anna vaikuttaa 10-15 minuutin ajan. Kostuta pinta vedellä, jos se kuivuu tämän ajan kuluessa.

Kastele pinta ja harjaa lika pois kovalla harjalla tai painepesurilla, joka on varustettu terassinpesusuulakkeella. Huuhtele pinta puhtaaksi ja anna kuivua ennen Nitor® Wood Protection -käsittelyä.

Riittoisuus: N. 5-8m² / litra.

Vähemmän likaantuneille puupinnoille Nitor® Wood Cleaneria voidaan levittää puoliksi vedellä ohennettuna. Silloin 1 litra riittää noin 10m² kokoisella puupinnalle. Erittäin likaantuneille, kasvuston peittämille, öljytyille ja vanhoille käsittelemättömille pinnoille 1 litra Nitor® Wood Cleaneria riittää noin 5m² alalle puun laadusta ja iästä riippuen. Jos puupinnassa on runsaasti ylimääräistä öljyä, voit tarvittaessa puhdistaa sen kaksi kertaa laimentamattomalla Nitor® Wood Cleanerilla.

Huomiot ja rajoitukset:

Ei sisällä myrkkyjä, biosideja eikä orgaanisia aineita. Voi syövyttää lasia, joten lasipinnat on suojattava. Pese mahdolliset roiskeet heti pois puhtaalla vedellä. Puupinnassa saattaa esiintyä valkoista saostumaa käsittelyn jälkeen, mutta jäljet häviävät ajan myötä. Suojattava jäätymiseltä. Tyhjä pakkaus kierrätetään muovipakkauksena. Lämpötilan tulee olla tuotetta käytettäessä yli +10 °C.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino 1100 g (gramma)
Pakkauskoko

1l, 4l

Mediapankki