Nitor Wood Protection Terassisuoja vaihe 2

38,90 128,90  (sis. ALV)

Bra Miljöval -ympäristömerkitty, tehokas puunsuoja kuisteille, terasseille, portaille, laitureille ja vastaaville puupinnoille ulkotiloissa. Tuotteen käyttö vähentää kunnossapidon tarvetta ja tekee puupinnasta kauniin vaaleanharmaan, jonka päällä on miellyttävä kävellä.

Tuotetunnus (SKU): 288126P Osasto:
Tuotemerkit: Nitor

Kestävä ja puuta luonnollisesti harmaannuttava suoja

Nitor® Wood Care -järjestelmän vaihe 2

Pakkauskoko: 1L & 4L

Bra Miljöval -ympäristömerkitty Nitor® Wood Protection on kestävä ja puuta luonnollisesti harmaannuttava suoja kaikille puupinnoille ulkokäyttöön.

  • Huoltoväli jopa 10 vuotta – perustuu piiteknologiaan.
  • Tehokas suoja kasvustoa vastaan.
  • Antaa kauniin hopeanharmaan pinnan.
  • Miellyttävä kävellä, ei tikkuunnu eikä ole liukas.
  • Kaikille puulaaduille ulkona.
  • Ympäristömerkitty – ei vahingoita vesieliöitä tai kasveja.
Riittoisuus: N. 5-8m² / litra

Tuotteen käyttöohjeet

Käyttökohde:

Nitor® Wood Protection on Bra Miljöval -ympäristömerkitty, tehokas puunsuoja kuisteille, terasseille, portaille, laitureille ja vastaaville puupinnoille ulkotiloissa. Tuotteen käyttö vähentää kunnossapidon tarvetta ja tekee puupinnasta kauniin vaaleanharmaan, jonka päällä on miellyttävä kävellä.

Nitor® Wood Protection perustuu piiteknologiaan, joka mineralisoituu ja vahvistaa puun kuituja alusta alkaen. Näin muodostuu pitkään kestävä puupinta. Mineralisoituminen suojaa kasvustolta tehokkaasti ja saa pinnan hylkimään likaa. Käsittely antaa pinnalle myös tietynlaisen palosuojan.

Puupinta saa ajan myötä vaalean hopeanharmaan sävyn. Auringonpaisteelle altistuvat pinnat harmaantuvat varjoon jääviä paremmin. Huomioi, että pinnat, jotka eivät altistu auringonpaisteelle, eivät harmaannu. Tuotteen suojaavat ominaisuudet pysyvät muuttumattomina riippumatta siitä, altistuuko pinta auringonpaisteelle vai ei.

Käyttö:

Nitor® Wood Protection -käsittely kannattaa tehdä, kun on odotettavissa poutasäätä muutamaksi päiväksi.

Paras tulos saavutetaan, kun pinta puhdistetaan Nitor® Wood Cleanerilla ennen Nitor® Wood Protectionilla tehtävää käsittelyä. Poista kaikki mahdollinen puuöljy ennen käsittelyä.

Levitä Nitor® Wood Protectionia maalaustyynyllä, siveltimellä tai laadukkaalla telalla. Suosittelemme maalaustyynyä, jonka avulla levittäminen sujuu nopeasti ja tasaisesti. Anna pinnan kuivua. Kuivumisaika vaihtelee lämpötilan ja puupinnan imukyvyn mukaan.

Ensimmäisen kerroksen kuivuttua levitä vielä toinen kerros Nitor® Wood Protectionia. Käsitelty pinta on käyttövalmis heti kuivuttuaan.

Riittoisuus: N. 5-8m² / litra ensimmäisellä levityskerralla. Toisella levityskerralla riittoisuus on n. 30% suurempi.

Huomiot ja rajoitukset:

Ei sisällä myrkkyjä, biosideja eikä orgaanisia aineita. Nitor® Wood Protection nopeuttaa myös lehtikuusen harmaantumista ja tekee lehtikuusen pinnasta vahvemman, mikä ehkäisee lehtikuusen nukkaantumista.

Tuotetta ei saa käyttää sisätiloissa eikä lasitetuissa ulkotiloissa sijaitseville puupinnoille, jotka eivät koskaan altistu säälle ja tuulelle. Voi syövyttää lasia, joten lasipinnat on suojattava. Pese mahdolliset roiskeet heti pois puhtaalla vedellä.

Puupinnassa saattaa esiintyä valkoista saostumaa käsittelyn jälkeen, mutta jäljet häviävät ajan myötä. Jäljet voidaan myös harjata pois pehmeällä harjalla ja vedellä. Nitor® Wood Protectionilla käsitellyn pinnan käsittely myöhemmin toisella tuotteella on mahdollista, mutta Wood Protection -käsittely saattaa vaikuttaa uuden pinnan värisävyyn.

Suojattava jäätymiseltä. Tyhjä pakkaus kierrätetään muovipakkauksena. Lämpötilan tulee olla tuotetta käytettäessä yli +10 °C.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino 1100 g
Pakkauskoko

1l, 4l

Mediapankki