V33 Autotalli ja kellarimaali

74,90  (sis. ALV)

V33 Autotalli- ja Kellarimaali lattioille on tarkoitettu uusille, vanhoille ja ongelmallisille betonilattiapinnoille sisätiloissa. Ideaali sisäkäytössä esimerkiksi autotalleihin, kellareihin, kodinhoitohuoneisiin ja rappukäytäviin sekä ulkokäytössä katettuihin autokatoksiin ja huvimajoihin. Soveltuu betonin ja sementin lisäksi myös tiilelle, metallille ja puulle. Tuote kestää kulutusta ja kolhuja erinomaisesti, ja sitä voidaan käyttää myös kosteissa ja viileissä sekä usein likaantuvissa tiloissa.

Tuotetunnus (SKU): 5043229P Osasto:
Tuotemerkit: V33

Kestävä viimeistely vaativille betonilattiapinnoille sisätiloissa

Pakkauskoko: 2,5L

V33 Autotalli- ja Kellarimaali lattioille on tarkoitettu uusille, vanhoille ja ongelmallisille betonilattiapinnoille sisätiloissa. Ideaali sisäkäytössä esimerkiksi autotalleihin, kellareihin, kodinhoitohuoneisiin ja rappukäytäviin sekä ulkokäytössä katettuihin autokatoksiin ja huvimajoihin. Soveltuu betonin ja sementin lisäksi myös tiilelle, metallille ja puulle. Tuote kestää kulutusta ja kolhuja erinomaisesti, ja sitä voidaan käyttää myös kosteissa ja viileissä sekä usein likaantuvissa tiloissa.

  • Vaativille betonilattiapinnoille sisätiloissa.
  • Voidaan käyttää myös katetuissa ulkotiloissa, ei sovellu kattamattomille pinnoille.
  • Soveltuu sementille, betonille, tiilelle, metallille ja puulle.
  • Kestää erinomaisesti kulutusta ja kolhuja sekä kosteutta ja viileyttä.
  • 10 vuoden takuu*

* Uusille käsittelemättömille pinnoille, jotka on maalattu käyttöohjeita noudattaen sekä pinnoille, jotka on esikäsitelty V33 Esikäsittelyaineella kivi- ja betonilattioille. Sovelletaan vain kotikäyttöön, mutta ei pinnoille, joissa tapahtuu kapillaari-ilmiö tai jotka rasittuvat nastarenkaista. Koskee vain maalia, ja on rajoitettu tuotehyvitykseen.

Riittoisuus: 14m² / litra / kerros
Kuivumisaika:
  • Uudelleenmaalaus: 6h kuluttua
  • Käyttöönottokuiva: 24h kevyt jalankulku / 72h auton kuormitus
  • Täysin kovettunut: 7 vrk:n kuluttua
Työvälineet: Sivellin / Tela 8-12mm nukalla
Työvälineiden puhdistus: Lakkabensiini

Tuotteen käyttöohjeet

Valmistelut:

V33 Autotalli- ja Kellarimaali lattioille on tarkoitettu uusille, vanhoille ja ongelmallisille betonilattiapinnoille sisätiloissa. Ideaali sisäkäytössä esimerkiksi autotalleihin, kellareihin, varastoihin, kodinhoitohuoneisiin, rappukäytäviin ja verstaisiin sekä ulkokäytössä katettuihin autokatoksiin, huvimajoihin ja varastoihin. V33 Autotalli- ja Kellarimaali lattioille soveltuu betonin ja sementin lisäksi myös tiilelle, metallille ja puulle. Tuote kestää kulutusta ja kolhuja erinomaisesti, ja sitä voidaan käyttää myös kosteissa ja viileissä sekä usein likaantuvissa tiloissa.

Olennaista on varmistaa hyvä tarttuvuus V33 Autotalli- ja Kellarimaalille. Pinnan on oltava puhdas, kuiva, rasvaton, huokoinen ja kalkiton.

Uusi betoni: Anna pinnan kuivua 3 kuukautta ennen maalausta.

Käsittelemätön sementti/betoni: Esikäsittele pinta V33 Esikäsittelyaineella kivi- ja betonilattioille. Tarkista lattiapinnan huokoisuus ”vesitippatestillä”. Jos vesi jää pinnalle, lattia ei ole riittävän huokoinen, jolloin maali ei kiinnity.

Toista tällöin esikäsittely vahvemmalla seoksella ja huuhtele pinta lopuksi pois vedellä. Toista käsittely tarvittaessa niin usein, että riittävä huokoisuus on saavutettu. Anna pinnan kuivua 48h ennen maalausta.

Puulattiat: Hio pinta ja poista hiontapöly.

Metalli: Poista pinnasta ruoste ja rasva.

Maalattu pinta: Esikäsittele pinta V33 Esikäsittelyaineella kivi- ja betonilattioille ja anna kuivua. Hio sen jälkeen pinta 80-120 karkealla hiomapaperilla poistaaksesi kaiken hilseilevän maalin. Poista hiontapöly.

Uudet tasoitepinnat: Varmista yhteensopivuus tasoitteen valmistajalta.

Vanhat tasoitepinnat: Kokeile yhteensopivuus ja maalin tarttuvuus ensin pienellä huomaamattomalla alueella.

Käyttö:

Sekoita huolellisesti tikulla pohjaa myöten ennen käyttöä sekä käytön aikana.

Jos maalaat käsittelemätöntä sementtiä/betonia, ohenna ensimmäinen kerros 5% lakkabensiinillä.

Aloita huoneen nurkasta siirtymällä eteenpäin uloskäynnin suuntaan. Levitä V33 Autotalli- ja Kellarimaali lattioille pintaan siveltimellä tai telalla, jonka nukkapituus on 8-12mm.

Anna pinnan kuivua 6 tuntia ennen toista kerrosta. Hio pinta kevyesti 6 tunnin kuluttua varmistaaksesi maalin hyvän kiinnittymisen ennen toisen kerroksen levittämistä. Erittäin huokoisille tai kuormitukselle alttiiksi joutuville pinnoille kolmas kerros voi olla tarpeen.

Riittoisuus: 14m² / litra / kerros, voi vaihdella menetelmän ja pinnan huokoisuuden mukaan.

Kuivumisaika:

Levitä toinen kerros 6 tunnin kuluttua. Pinta on käyttöönottokuiva kevyelle jalankulkuliikenteelle 24 tunnin kuluttua ja auton kuormitukselle 72 tunnin kuluttua. Ensimmäisen 7 vuorokauden aikana on suositeltavaa noudattaa pinnan käytössä varovaisuutta, kunnes maali on täysin kovettunut.

Työvälineiden puhdistus:

Puhdista työvälineet lakkabensiinillä. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Huomiot ja rajoitukset:

Ei sovellu kattamattomille pinnoille.

10 vuoden takuu on uusille käsittelemättömille pinnoille, jotka on maalattu käyttöohjeita noudattaen sekä pinnoille, jotka on esikäsitelty V33 Esikäsittelyaineella kivi- ja betonilattioille. Takuuta sovelletaan vain normaaliin kotikäyttöön, mutta ei niille pinnoille, joissa tapahtuu kapillaari-ilmiö tai jotka rasittuvat nastarenkaista. Takuu koskee vain maalia ja on rajoitettu tuotehyvitykseen (tuotteen virheellisyyden todentaminen, tuotepakkaus ja kassakuitti).

Tee koesively huomaamattomaan kohtaan varmistaaksesi yhteensopivuuden ja halutun lopputuloksen. Lämpötilan tulee olla maalatessa ja kuivuessa +12 – +25 °C sekä sään kuiva ja poutainen.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

2.5l

Värisävy

Grafiitinharmaa, Valkoinen

Mediapankki