Tuotemerkit

Liberon

Libéron sai alkunsa vuonna 1903 Pariisissa, kun ranskalainen Georges Libéron aloitti toiminnan myymällä kultaus- ja kehystystuotteita. Vuonna 1990 Libéronin tuotanto liittyi osaksi V33 perheyhtiötä.

Lue lisää

Rust-Oleum

Rust-Oleum® sai alkunsa vuonna 1921 skotlantilaisen laivan kapteenin Robert Fergussonin ideasta ehkäistä ruosteen muodostumista kalan öljyllä.

Lue lisää

Saumafix

Saumafix on riittoisa ja edullinen kunnostusaine vanhojen tai pinttyneiden kaakeli- ja klinkkerisaumojen uudistamiseen sisällä ja ulkona.

Lue lisää

V33

V33 on ranskalainen perheyhtiö, joka on perustettu 1957. V33-nimi sai alkunsa lattialakasta, jonka kovuus on 33% lasin kovuudesta.

Lue lisää

Ronseal

The Sherwin-Williams Company on yksi maailman suurimmista pinnoitteiden valmistajista. Euroopassa yhtiö tunnetaan parhaiten Ronseal®-tuotemerkillä myytävistä erikoismaaleista.

Lue lisää

Rust-Oleum Industrial

Rust-Oleum® sai alkunsa vuonna 1921 skotlantilaisen laivan kapteenin Robert Fergussonin ideasta ehkäistä ruosteen muodostumista kalan öljyllä. Kehityksen tuloksena hän keksi kalaöljypohjaisen maalin, joka ei haissut pahalle, kuivui yön yli ja esti ruosteen muodostumista.

Lue lisää

Zinsser

Zinsser® perustettiin vuonna 1849 William Zinsserin toimesta. Sittemmin Zinsser® on onnistunut kasvamaan tuotemerkiksi, joka yhdistetään ainutlaatuisiin ja ongelmanratkaiseviin tuotteisiin, jotka vastaavat ammattilaisten ja tee-se-itse-käyttäjien tarpeisiin.

Lue lisää

Noxyde

Alkuperäinen Noxyde suunniteltiin suurten ja pääomaa vaativien projektien elinikäistä korroosionestoa varten. Se muutti maalauskäytännön jo vuonna 1972.

Lue lisää

Colornova Industrial

Muovilistat kaikkialle kotiin. Ei halkeile, helppo työstää ja asentaa. Kiinnitys nauloilla, ruuveilla ja liimalla, kätevää! Ei homehdu eikä ime kosteutta…

Lue lisää

Mediapankki