Kalustemaalit

Kalustemaalit – Liberon, Rust-Oleum ja V33

Kalustemaalit vapauttavat mielikuvituksen lentoon, ja antavat aivan uuden ulkonäön vanhoille tai uusille kalusteille! Laadukkaat maalit ovat helppokäyttöisiä ja hajuttomia, ja ne kestävät kovaakin kulutusta pitkään. Kalusteisiin tarkoitetut maalit ovat runsaspigmenttisiä ja kovia maaleja, jotka peittävät jopa yhdellä maalauskerralla, ja ne on helppo puhdistaa.

Katso valikoimamme kalustemaalit alta!

Näytetään kaikki 22 tulosta

Rust-Oleum lastenhuoneen maalit  – Little Stars

Lastenhuoneiden kalusteisiin ja sisustukseen tarkoitetut Little Stars -maalit ovat mielenkiintoisia ja monipuolisia maaleja, jotka on kehitetty nimenomaan lasten kalusteisiin, leluihin, koristeisiin ja sisustukseen.

  • Liitutaulumaali Rust-Oleum Little Stars sopii monelle erilaiselle pinnalle, muuntaen pinnan liitutauluksi! Seinät, ovet, tasopinnat, lelut – vain mielikuvitus on rajana sille, mistä tulee uusi liitutaulu!
  • Magneettinen liitutaulumaali sopii puulle, metallille, kankaalle, tapetille tai monelle muulle pintamateriaalille, muuttaen pinnan liitutauluksi, johon tarttuu magneetit!
  • Little Stars Glitter -maalit tekevät säihkyvän glitterpinnan melkein mihin tahansa kohteeseen. Ne soveltuvat tasopinnoille, koristeluun, askarteluun, leluihin ja lähes mihin tahansa, johon haluat kimaltelevan pinnan. Glitter-maaleja on saatavana sekä pensselillä levitettävänä, että kätevänä spray-maalina useissa eri sävyissä.
Mediapankki