Puhdistus- ja kiillotusaineet

Puhdistus- ja kiillotusaineet

Rust-Oleumin ja Liberonin puhdistus- ja kiillotusaineet ovat helppokäyttöisiä ja tehokkaita tuotteita, joita on saatavana moneen eri käyttötarkoitukseen. Rust-Oleumin valikoimassa on puhdistusaineita sekä kotikäyttöön että ammattikäyttöön, ja niitä on saatavana myös spraypulloissa. V33:n tuotteista löytyy mm. esikäsittely kaakeleille, kivelle ja betonille, joka parantaa kaakelimaalin tarttuvuutta ja kestävyyttä.

Katso valikoimamme kiillotus- ja puhdistusaineet alta!

Näytetään kaikki 21 tulosta

Esikäsittely kaakeleille

V33:n tuotesarjan kaakeleille tarkoitetut esikäsittelyaineet ovat tarkoitettuja kaakelimaalausta edeltävään syväpuhdistamiseen. Puhdistaessaan ne samalla muodostavat kaakelipinnasta huokoisemman, jolloin varsinainen kaakelimaali tarttuu kaakeliin paremmin. Kaakelimaalausta ennen käytettävä esikäsittelyaine on tarkoitettu käytettäväksi suoraan kaakelipintaan, eikä se edellytä erillistä maalarinpesua.

Ruostumattoman teräksen kiillotus

Rust-Oleumin X1 Stainless Steel Cleaner-Polish on monikäyttöinen spray rosterin puhdistamiseen ja kiillotukseen. Se soveltuu teräspintojen lisäksi esim. alumiinille, kromille, komposiitille, keramiikalle ja emalipinnoille. X1-sarjan ruostumattoman teräksen kiillotusaine jättää pinnalle erittäin ohuen suojaavan kalvon, joka vähentää lian tarttumista esimerkiksi sormenjälkiä vastaan.

Mediapankki