Kaakelimaalit

Kaakelimaalit ovat kätevä ja toimiva tapa uudistaa keittiön ja kylpyhuoneiden kaakelipintoja. Oikeanlaiset kaakelimaalit ja oikein toteutettu pohjustus takaavat kaakelimaalille pitkän käyttöiän ja hyvän kulutuksen keston. Kaakeleiden maalaus tulee toteuttaa nimenomaan kaakeleille tarkoitetuilla maaleilla – katso tuotteet alta!

Katso alta kaakelimaalit eri käyttötarkoituksiin ja tilaa!

Näytetään kaikki 11 tulosta

Kaakeleiden maalaus

Kaakeleiden maalaus onnistuu hyvin oikeilla maaleilla, pohjusteilla ja pesuaineilla. Kestävän ja kauniin pinnan saavuttamiseksi työssä täytyy kuitenkin olla huolellinen ja käyttää oikeita työvälineitä.

Erityisesti kylpyhuoneen kaakeilipinnoille on syytä tehdä huolellinen esikäsittely, koska kaakeihin kohdistuu toistuvaa kosteutta, ja lattiapintoihin myös kulutusta. V33-tuotesarjassa on tätä tarkoitusta varten erityisesti kehitetty V33 Esikäsittelyaine, joka syväpuhdistaa ja neutraloi kaakelipinnat, ja lisäävät kaakeleiden huokoisuuta paremman tarttuvuuden ja kestävyyden saavuttamiseksi.

Kylpyammeen ja lavuaarin maalaus

Myös kuluneen kylpyammeen tai pesualtaan maalaus on mahdollista! Puolikiiltävä, valkea V33 Ammemaali uudistaa kuluneet tai värjääntyneet pesualtaat, kylpyammeet tai suihkukaapin altaan kestävästi. Maalin Hydro+ Technology luo maalista 100% vedenpitävän ja jatkuvaa käyttöä kestävän, joka kestää myös nopeita lämpötilan vaihteluita. Huomioithan kuitenkin, että maalin kestävyyden kannalta on olennaista, että V33 Ammemaali tulee uusintamaalata 8h kuluessa, ja seuraavan 8 tunnin jälkeen levitetään mukana tuleva suojalakka. Tämän jälkeen maalipinnan tulee kuivua vähintään 7 vuorokautta, ja lopullinen vahvuus saavutetaan 20 vuorokaudessa.

Saumojen käsittely ja maalaus

Kaakelisaumojen käsittely sävyttää saumojen aiemman värin. Saumojen puhdistaminen on tärkeää myös ennen kaakeleiden maalausta, jotta kaakelimaali pysyy hyvin kiinni. Tunnettu Saumafix on saumojen käsittelyyn ja kunnostukseen tarkoitettu, helppokäyttöinen ja edullinen kunnostusaine, joka soveltuu myös märkätilojen kaakelisaumojen käsittelyyn. Sillä voidaan vaihtaa saumojen väriä – niin vaaleaksi kuin tummemmaksikin. Saumafixillä vanhat pinttyneet kaakelisaumat saadaan lähes uudenveroisiksi. Saumafix ei sovellu maalatuille saumoille.

V33 saumakynä on kaakelisaumojen maalaamiseen tarkoitettu maalikynä, joka kestää hyvin kulutusta ja kosteutta. Haalistuneet tai pinttyneet saumat saavat kokonaan uuden värin ja pinnan. V33 saumakynällä voidaan maalata myös aiemmin maalattujen kaakeleiden tai kaakelisaumojen päälle – sillä voidaan esimerkiksi korostaa kaakelisaumat sen jälkeen, kun ne on maalattu ensin V33 kaakelimaalilla.

Mediapankki