Terassi- ja lattiamaalit

Terassimaalit ja lattiamaalit

Terassimaalit ja lattiamaalit ovat kestäviä ja vahvoja maaleja, jotka on tarkoitettu kovaa kulutusta vaativille pinnoille. Betonilattia, kivilattia, puulattia tai terassi vaatii omat erikoismaalinsa, jotta maalipinnasta tulee kestävä käyttötarkoitukseensa. Colornovan valikoimassa on erittäin vahvat Rustoleumin EpoxyShield -maalit, V33 lattiamaalit ja V33 terassimaalit. Lattia- ja terassimaalit ovat pääsääntöisesti vesiohenteisia maaleja.

Katso terassimaalien ja lattiamaalien valikoima alta!

Näytetään kaikki 12 tulosta

Ulkolattian maalaus

Ulkona sijaitsevat lattiapinnat altistuvat sisätiloja paljon suuremmalle lämpötilavaihtelulle sekä UV-säteilylle. Sen vuoksi ulkolattian maalit eroavat sisätilan maaleista. V33 lattiamaali ulkokäyttöön soveltuu erinomaisesti betonilattialle, betoniterasseille ja kivetyksille. Se kestää hyvin UV-säteilyä ja rasitusta. Esimerkiksi betoniparvekkeen lattian ja seinien maalaus, tai erilaisten portaiden ja kulkuväylien maalaus onnistuu V33 lattiamaalilla erinomaisesti.

Terassin maalaus

Puupintaiset terassit vaativat myös oman maalityyppinsä, jonka tulee kestää sään vaihtelua, lunta ja jäätä sekä suurta UV-säteilyä. V33 terassimaali soveltuu erinomaisesti terassilaudoille – sekä pehmeille että koville puulaaduille. Sen kävelykesto on erinomainen, ja siinä oleva anti-slip-pinnoite säilyttää kitkan – V33 terassimaalilla maalattu puuterassi ei ole liukas sateellakaan. Se soveltuu myös vanhojen ja kuluneiden terassilautojen ehostamiseen. Huomioithan, ettet maalaa aiemmin öljytyn terassilaudan päälle, koska V33 terassimaali on vesiohenteinen maali, jota ei voida levittää terassiöljyn päälle. Jos halutaan öljyn sijasta maali, öljy on syytä poistaa mekaanisella hionnalla ennen maalausta.

Julkisten tilojen betonilattian maalaus

Julkisissa tiloissa betonilattian maalipinta joutuu kovalle kulutukselle. Vastaavasti julkisen tilan lattian kitkan tulee olla suuri liukastumisen ehkäisemiseksi. Rust-oleumin EpoxyShield Maxx -epoksiin voidaan lisätä Rust-oleum EpoxyShield Anti-slip-lisäainetta, joka muodostaa maalipinnasta karkean. Tällöin tämä liukastumaton pinta sopii erinomaisesti mm. portaisiin tai sisäänkäynteihin, joissa pinta voi kastua.

Mediapankki