Petsit ja lakat

Petsit ja lakat

Liberonin ja Rust-Oleumin petsit ja lakat ovat moneen käyttöön soveltuvia, erittäin laadukkaita ja kestäviä tuotteita, joilla lakkaus ja petsaus onnistuu helposti. Tunnetuin Liberonin lakka on alkuperäinen Liberon Sellakka, jonka yksi käyttötarkoituksista on ranskalainen kiillotus. Se antaa pinnalle ainutlaatuisen syvän kiillon, ja se soveltuu myös antiikin ja akustisten soittimien lakkaamiseen.

Katso valikoimamme lakat ja petsit alta!

Näytetään kaikki 9 tulosta

Rust-Oleum kalustelakka kalkkimaalille

Rust-Oleumin kalustelakka on erityisesti Rust-Oleum® Chalky Finish Kalustemaalilla maalattujen kalusteiden suojalakka, joka säilyttää Chalky Finish kalustemaalin kalkkimaisen pinnan. Mattapintainen kalustelakka on vesiohenteinen, ja se soveltuu myös lelujen lakkaamiseen.

Liberon kalustelakka

Maalatuille pinnoille tarkoitettu Liberonin kalustelakka on matta-, satiini- tai kiiltävä lakka, joka suojaa kestävästi kaikki maalatut puupinnat. Se säilyttää kalustemaalin pinnan, ja kestää erinomaisesti iskuja samalla kun se suojaa tahroilta. Kalustelakka soveltuu myös työtasoille, jolloin ne hylkivät esimerkiksi vettä, öljyä tai etikkaa.

Mediapankki