Johdot ja piuhat piiloon – mutta minne?

Poissa silmistä, poissa mielestä – Apu löytyy Primon johtokoteloista

Colornovan edustamien Primo-listojen ylivoimaisesta muovilistojen valikoimasta löydät muun muassa Cover it Multi-johtokotelot, joiden avulla saat johdot piiloon nopeasti ja yksinkertaisesti. Johtokoteloilla voidaan piilottaa esimerkiksi jatkojohdot, kaiuttimien, tv:n ja valaisimien johdot sekä datakaapelit. Johtokoteloissa on vahva itseliimautuva teippi, jonka avulla kiinnitys on nopeaa ja yksinkertaista. Primo Cover It-johtokoteloiden avulla saat kotiisi viimeistellyn ilmeen, eivätkä johdot tai putket häiritse arkista elämää.

Kaikki kodin johdot ja pienet putket on mahdollista piilottaa

Primo Johtokoteloilla on mahdollista piilottaa yksittäisiä johtoja, monta johtoa kerralla tai pieniä putkistoja lattiatasolla, katonrajassa sekä seinä- ja ovenkarmipinnoilla. Johtokoteloita on saatavilla montaa eri kokoa ja muotoa, peitelistana, matto- ja jalkalistana sekä varjolistana. Kaikki johtokotelot ovat käteviä avata ja sulkea jo asennusvaiheessa sekä tulevaisuudessa, jos tarvitsee piilottaa lisää johtoja näkyvistä.

Primo Cover It Multi-johtokotelo piilottaa sisälleen eri kokoiset johdot.
Primo Cover It Multi-johtokotelo voidaan kiinnittää jo olemassa olevaan jalkalistaan vahvan taustateipin ansiosta.

Asentamisen helppous ja vaivattomuus

Primo Multi-johtokoteloiden asennus on helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Primo Multi-johtokotelot toimitetaan yhdessä osassa, joka nopeuttaa asentamista, mutta luo myös tyylikkään viimeistellyn ilmeen kotiin ilman sen kummempia työkaluja. Listat voidaan katkaista 1 mm:n tarkkuudella ja kiinnityksestä ei jää ruuvien ja naulojen jälkiä näkyviin.

Kun halutaan useampia johtoja piiloon, käytetään Classic-johtokoteloa ja siihen kuuluvia asennusklipsejä, joilla saadaan ”kammattua” johdot kauniisti listojen alle. Klipsit kiinnitetään seinään sen jälkeen, kun johdot on laitettu niihin ja päälle asennetaan johtokotelon paneeli. Kotelon paneeliosa on helppo napsauttaa tarvittaessa irti ja takaisin, jos uusitaan johtoja tai kotia remontoidaan myöhemmässä vaiheessa.

Primo Johtokotelot ovat turvallisia ratkaisuja lapsiperheille, myös lemmikkejä ajatellen. Johtokoteloita voi käyttää myös uudelleen sekä vaihtaa niiden paikkaa ilman, että kotelo rikkoontuisi. Niitä voidaan käyttää myös kaareville seinille eivätkä ne vahingoitu kosteudesta tai iskuista. Kun johdot saa piiloon, helpottuu myös siivous ja koti saa tyylitellyn ilmeen.

Primo Classic -johtokotelon kiinnittäminen onnistuu mille seinämateriaalille tahansa, eikä jää ruuvit ja naulat näkyviin.

Mediapankki