Ronseal Lavuaarin- ja ammeenpaikkaussetti

34,90  (sis. ALV)

Ronseal® Lavuaarin- ja ammeenpaikkaus on tarkoitettu keittiön ja kylpyhuoneen kalusteiden, kuten kylpyammeiden ja keraamisten laattojen pintojen korjaamiseen. Soveltuu emaloidulle valuraudalle ja teräkselle sekä posliinille, lasikuidulle ja akryylille. Ronseal® Lavuaarin- ja ammeenpaikkaus Repair Kit -pakkaus sisältää korjausaineen, kovetteen, pintamaalin, hiekkapaperia ja sekoitustikun.

Tuotetunnus (SKU): 4851089 Osasto:
Tuotemerkit: Ronseal

Emali- ja posliinipintojen korjaukseen

Pakkauskoko: 30g

Ronseal® Lavuaarin- ja ammeenpaikkaus on tarkoitettu keittiön ja kylpyhuoneen kalusteiden, kuten kylpyammeiden ja keraamisten laattojen pintojen korjaamiseen. Soveltuu emaloidulle valuraudalle ja teräkselle sekä posliinille, lasikuidulle ja akryylille.

Ronseal® Lavuaarin- ja ammeenpaikkaus Repair Kit -pakkaus sisältää korjausaineen, kovetteen, pintamaalin, hiekkapaperia ja sekoitustikun. Ronseal® Lavuaarin- ja ammeenpaikkaus -pintamaalia on saatavilla myös erillisenä pakkauksena. Pintamaali toimii myös kaakeleiden halkeamien korjaamiseen ennen kaakeleiden maalausta.

  • Emali- ja posliinipintojen pienten naarmujen ja kolhujen korjaukseen.
  • Kulutuksen ja kosteuden kestävä pinta.
  • Siisti, kiiltävän valkoinen lopputulos.
  • Pintamaali kovettuu saman kovuiseksi kuin emaloitu pinta.
  • Pintamaalin korkki sisältää valmiin siveltimen.
  • Lämmönkesto +60 °C.
Kuivumisaika:
  • Korjausaineen kuivumisaika: 30min
  • Pintamaalin kuivumisaika: 30min
  • Täysin kovettunut: 4vrk kuluttua

Tuotteen käyttöohjeet

Käyttökohde:

Ronseal® Lavuaarin- ja ammeenpaikkaus on tarkoitettu keittiön ja kylpyhuoneen kalusteiden, altaiden, pesukoneiden, kylpyammeiden, keraamisten laattojen, jääkaappien ja suihkukaappien pintojen korjaamiseen. Soveltuu käytettäväksi emaloidulle valuraudalle sekä teräkselle, posliinille, lasikuidulle ja akryylille.

Ronseal® Lavuaarin- ja ammeenpaikkaus Repair Kit -pakkaus sisältää korjausaineen, kovetteen, pintamaalin, hiekkapaperia ja sekoitintikun. Ronseal® Lavuaarin- ja ammeenpaikkaus -pintamaalia on saatavilla myös erillisenä pakkauksena. Pintamaali toimii myös kaakeleiden halkeamien korjaamiseen ennen kaakeleiden maalausta.

Käyttö:

Puhdista korjattava pinta liasta, rasvasta ja homeesta. Poista pinnasta myös mahdollinen ruoste tai muu irtoava aine.

Sekoita Ronseal® Lavuaarin- ja ammeenpaikkaus -pakkauksen kovete korjausaineeseen sekoitussuhteella 1:30.

Levitä sekoitus korjattavaan kohtaan pakkauksen tikulla. Anna korjausaineen kuivua 30 minuuttia, minkä jälkeen hio pinta pakkauksen vaalealla hiekkapaperilla sileäksi. Akryyli- ja lasikuitupinnat hiotaan tummalla hiekkapaperilla ja vedellä. Poista hiontapöly.

Ravista Ronseal® Lavuaarin- ja ammeenpaikkaus -pintamaalia 2 minuutin ajan ennen käyttöä. Levitä pintamaalia korjattuun kohtaan pullossa mukana olevalla siveltimellä, kunnes lopputulos on siisti ja tasainen.

Kuivumisaika:

Korjausaine kuiva 30 minuutissa. Pintamaali kuiva 30 minuutissa. Lopullinen kovuus saavutetaan 4 vuorokaudessa.

Rajoitukset:

Lämmönkesto +60 °C. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille. Lämpötilan tulee olla käsiteltäessä ja kuivuessa yli +10 °C.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino 50 g (gramma)
Pakkauskoko

30g

Värisävy

White

Mediapankki