Rust-Oleum Fillcoat

Rust-Oleum® Fillcoat® Waterproofing vesitiivistyspinnoite on välittömästi vesitiivis joustava pinnoite katoille, kouruille, harjapelleille, piipunpelleille, putkille jne.

Tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Tiedustelut: info@colornova.fi

Tuotetunnus (SKU): 6260132P Osasto:
RUST-OLEUM FILLCOAT

Vedenpitävä viimeistely katoille, ei-käveltäville terasseille, ränneille, katonharjalle, savupiipuille, putkille jne. Pinnoitettavissa uudelleen Dacfill’illa, Pinnoite PRT:llä tai Dacfill HZ:lla.

Tuotteen käyttöohjeet

ESIKÄSITTELY:

Poista pöly, muta, rasva, sammal ja kuolleet lehdet huolellisesti. Korjattavat kohdat puhdistetaan kovalla harjalla ja pyyhitään sienellä puhdistuksen jälkeen. Fillcoat’ia voidaan levittää suoraan bitumikatteen, kovan PVC:n, polyesterin, sinkin, alumiinin, lasin, keraamisten laattojen jne. päälle. Huokoisen materiaalin (betoni, kivi, puu) on ensin kuivuttava ja ne on esikäsiteltävä 44HS Pohjusteella. Usein korjattavat kohdat, erityisesti aktiiviset murtumat, on pohjustettava Fillcoatilla (ilman kuituja) ja vahvistettava Dacfill-fleecella: levitä Fillcoat pinnoite (noin 1 l/m²), levitä Dacfill-fleece sen päälle ja peitä välittömästi toisella kerroksella Fillcoat’ia.

KÄYTTÖOHJEET:

Tasalaatuisuuden varmistamiseksi pinnoitemateriaali on sekoitettava hyvin ennen
käyttöä.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino 1300 g (gramma)
Pakkauskoko

1l, 20l, 5l

Värisävy

Black(fillcoat), Dark Grey(fillcoat), Light Grey(fillcoat)

Mediapankki