Rust-Oleum Line Marker

17,90 34,90  (sis. ALV)

Kestävä linjamerkintämaali, joka perustuu nopeasti kuivuvaan lyhytöljyalkydiin. Viivojen merkitsemiseen pysäköintialueilla, tehtaissa, varastoissa, urheilukentillä, stadioneilla ja kaikissa paikoissa missä tarvitaan liikenteenohjausta. Tuote on lyijy ja kromivapaa ja se kestää kevyttä liikennettä jo 4 tunnin kuluttua.

Tuotetunnus (SKU): 3006371P Osastot: ,

RUST-OLEUM Linjamerkintämaali 2300  kevyen liikenteen alueisiin!

Tuote on suunniteltu käytettäväksi yhdessä Rust-Oleum Viivamerkintäkoneen kanssa. RUST- OLEUM Linjamerkintämaali 2300 on ihanteellinen viivojen merkitsemiseen pysäköintialueilla, tehtaissa, varastoissa, urheilukentillä, stadioneilla ja kaikissa paikoissa missä tarvitaan liikenteenohjausta. Tuote tarttuu suoraan asfalttiin, betoniin, ruohoon, metalliin, puuhun jne.

Tuotteen käyttöohjeet

PINNAN ESIVALMISTELU

Poista lika, öljy, irtonainen ruoste ja kaikki muu pinnalla oleva lika sopivalla tavalla. Pinnan on oltava puhdas ja kuiva levityksen aikana.

KÄYTTÖOHJEET

Poista suojahattu. Ravista voimakkaasti vähintään minuutin sen jälkeen, kun sekoituskuula alkaa kilistä.

Spraymaalaaminen ilman merkintäkonetta:

Pidä astiaa noin 25 cm päässä maalattavasta pinnasta. Käytä edestakaista liikettä pitäen astiaa pinnan suuntaisena. Varmista, että astia on liikkeessä, kun suutinta painetaan valumien ja läikkien välttämiseksi. Levitä täysi märkä pinta yhtenäisen ja tasaisen pinnan saavuttamiseksi, vältä kuivaa suihkuttamista. Ravista säännöllisesti käytön aikana.

Spraymaalaaminen merkintäkoneen kanssa:

Käännä astia ylösalaisin ja aseta se Rust-Oleum viivamerkintäkoneen astiatelineeseen. Katso, että suutin on asetettu oikein päin aukkoon; suuttimen pidempi osa tulee olla pyöränakselin kanssa yhdensuuntaisesti aseteltu. Astiateline on säädettävissä. Kun teline on alimmassa asennossa, viivan leveydeksi tulee noin 5 cm. Kun teline on ylimmässä asennossa, viivan leveydeksi tulee noin 10 cm. Välileveydet saadaan muuttamalla pitimen paikkaa. Aktivoi suihkutus vetämällä liipaisinkahvaa. Viivanmerkintäkoneen tulee liikkua suihkutuksen aikana, jotta pinnoitusmateriaalia ei kerry laitteen sisälle. Käännä astia pystyasentoon käytön jälkeen ja tyhjennä suutin painamalla sitä 2 – 3 sekunnin ajan.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino 600 g (gramma)
Pakkauskoko

500ml, 750ml

Värisävy

Black(linemarker), Blue(linemarker), Green(linemarker), Red(linemarker), White(linemarker), Yellow(linemarker)

Mediapankki