Liberon Bistrot lakka

17,90 42,90  (sis. ALV)

Liberon Bistrot® lakka on laadukas polyuretaanilakka, joka tekee erittäin kovan ja kestävän pinnan. Soveltuu ravintolakalusteisiin sekä kaikkiin kodin kalusteisiin sisäkäytössä, myös keittiöön ja kylpyhuoneeseen. Liberon Bistrot® lakka kestää lämpöä, kosteutta ja alkoholia.

Tuotetunnus (SKU): 1051503P Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Tuotemerkit: Liberon

Kestävin lakka huonekaluille ja ravintolakalusteisiin

Pakkauskoko: 250ml & 750ml

Libéron Bistrot® lakka on laadukas polyuretaanilakka, joka tekee erittäin kovan ja kestävän pinnan. Soveltuu ravintolakalusteisiin sekä kaikkiin kodin kalusteisiin sisäkäytössä, myös keittiöön ja kylpyhuoneeseen. Libéron Bistrot® lakka kestää lämpöä, kosteutta ja alkoholia.

  • Laadukas polyuretaanilakka.
  • Tekee erittäin kovan ja kestävän pinnan.
  • Soveltuu ravintolakalusteisiin ja kaikille kodin kalusteille.
  • Voidaan käyttää myös keittiössä ja kylpyhuoneessa.
  • Kestää lämpöä, kosteutta ja alkoholia.
  • Sävyjä voidaan sekoittaa keskenään.
  • Sisäkäyttöön.
Riittoisuus: 10m² / litra / kerros
Kuivumisaika:
  • Välihionta ja uudelleenkäsittely: 8h kuluttua
  • Käyttöönottokuiva: 24h kuluttua
Työvälineet: Laadukas lakkasivellin
Työvälineiden puhdistus: Lakkabensiini

Tuotteen käyttöohjeet

Käyttökohde:

Liberon Bistrot® lakka on laadukas polyuretaanilakka, joka tekee erittäin kovan ja kestävän pinnan. Soveltuu ravintolakalusteisiin sekä kaikkiin kodin kalusteisiin, myös keittiöön ja kylpyhuoneeseen. Liberon Bistrot® lakka kestää lämpöä, kosteutta ja alkoholia.

Käyttö:

Hio käsiteltävä pinta 240–320 karkealla hiomapaperilla. Varmista, että pinta on puhdas ja kuiva.

Sekoita Liberon Bistrot® lakka huolellisesti ennen käyttöä. Voit ohentaa lakkaa 10- 20% lakkabensiinillä, jotta ensimmäinen kerros imeytyy puuhun paremmin.

Levitä Liberon Bistrot® lakkaa laadukkaalla lakkasiveltimellä puunsyyn suuntaisin vedoin. Sivele niin kauan kuin lakkaa riittää siveltimessä. Kun levität lakan ohuesti, ei valumia pääse muodostumaan.

8 tunnin kuluttua, tee välihionta 240–600 karkealla hiekkapaperilla tai Liberon No. 0000 Teräsvillalla. Poista hiontapöly ja levitä seuraava kerros. Lakkaa 2-6 kerrosta tarpeen mukaan. Anna kuivua 24 tuntia ennen kalusteen käyttöönottoa.

Riittoisuus: 10m² / litra / kerros.

Kuivumisaika:

Välihionta ja uusi kerros 8 tunnin kuluttua. Käyttöönotto kuiva 24 tunnin kuluttua viimeisen kerroksen levittämisestä.

Työvälineiden puhdistus:

Puhdista työvälineet lakkabensiinillä. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Huomiot ja rajoitukset:

Sävyjä voi sekoittaa keskenään oikean sävyn aikaansaamiseksi. Tee koesively huomaamattomaan kohtaan varmistaaksesi värin sopivuuden sekä toivotun lopputuloksen. Lämpötilan tulee olla käsiteltäessä ja kuivuessa yli +10°C.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

250ml, 750ml

Värisävy

Cherry, Clear Gloss, Clear satin, Dark Oak(bistrot), Light Oak(bistrot), Light Walnut(bistrot), Mahogany(bistrot), Medium Oak(bistrot)

Mediapankki