Rust-Oleum Kalustelakka

10,60 28,20  (sis. ALV)

Vesiohenteinen Rust-Oleum® Kalustelakka suojaa ja korostaa Rust-Oleum® Chalky Finish Kalustemaalilla maalattua pintaa. Säilyttää maalatun pinnan kalkkimaisen lopputuloksen ja antaa kestävän mattapintaisen suojan.

Tuotetunnus (SKU): 6060381P Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,
Tuotemerkit: Rust-Oleum

Kestävä vesiohenteinen suojalakka kalustemaalin päälle

Pakkauskoko: 125ml & 750ml

Vesiohenteinen Rust-Oleum® Kalustelakka suojaa ja korostaa Rust-Oleum® Chalky Finish Kalustemaalilla maalattua pintaa. Säilyttää maalatun pinnan kalkkimaisen lopputuloksen ja antaa kestävän mattapintaisen suojan.

  • Soveltuu myös leluille*.
  • Sisäkäyttöön.

* Rust-Oleum® Kalustelakka on sertifioitu EN 71-3:2013+A3:2019 ”toy safe” standardin mukaan.

Riittoisuus: 14m² / litra
Kuivumisaika:
  • Kosketuskuiva: 1-2h kuluttua
  • Uusi kerros: 2h kuluttua tarvittaessa
  • Täysin kuiva: 2h kuluttua
Työvälineet: Lyhytnukkainen mohairtela / Keinokuituinen lakkasivellin
Työvälineiden puhdistus: Vesi

Tuotteen käyttöohjeet

Valmistelut:

Rust-Oleum® Kalustelakkaa käytetään suojaavana lakkana Rust-Oleum® Chalky Finish Kalustemaalin päällä. Parhaan tuloksen saat, kun varmistat, että pinta on puhdas, kuiva ja tasainen.

Käyttö:

Sekoita huolellisesti tikulla pohjaa myöten ennen käyttöä, älä ravista. Levitä täysin kuivuneen Rust-Oleum® Chalky Finish Kalustemaalin päälle. Rust-Oleum® Kalustelakka voidaan levittää siveltimellä tai telalla. Telaamiseen suositellaan lyhytnukkaista mohairtelaa ja siveltämiseen keinokuituista lakkasivellintä.

Levitä riittävästi lakkaa saadaksesi suojaava kerros maalatulle pinnalle. Levitä tasaisesti epätasaisuuksien välttämiseksi, viimeistele vastakkaiseen suuntaan ja anna lakan tasoittua itsestään. Älä levitä lakkaa edestakaisin vedoin tai kuivalla työvälineellä, tämä voi aiheuttaa maalin kuoriutumista. Levitä uusintakerros tarpeen mukaan, erityisesti alueille, jotka joutuvat kovalle kulutukselle alttiiksi.

Riittoisuus: 14m² / litra / kerros, voi vaihdella menetelmän ja pinnan huokoisuuden mukaan.

Kuivumisaika:

Kosketuskuiva 1-2 tunnissa. Levitä tarvittaessa toinen kerros 2 tunnin kuluttua. Täysin kuiva 2 tunnin kuluttua.

Työvälineiden puhdistus:

Poista mahdollisimman paljon lakkaa työvälineistä ennen pesua vedellä. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Rajoitukset:

Rust-Oleum® Chalky Finish Kalustemaalin vaaleimmat sävyt saattavat tummua Rust-Oleum® Kalustelakan alla. Kokeile tuotetta pienelle huomaamattomalle alueelle ennen levittämistä varmistaaksesi lopputuloksen. Vain sisäkäyttöön. Lämpötilan tulee olla maalatessa ja kuivuessa +10 – +30 °C.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

125ml, 400ml, 750ml

Värisävy

Clear matt

Mediapankki