Ronseal Melamiinimaali

Alkuperäinen hinta oli: 43,90 €.Nykyinen hinta on: 30,50 €. (sis. ALV)

Ronseal® MDF- ja Melamiinimaali on korkealuokkainen kalustemaali, jolla uudistat vaativatkin kohteet, kuten kuten keittiö-, wc- ja kylpyhuonetilojen kalusteet, väliovet sekä huonekalut. Ronseal® MDF- ja Melamiinimaali antaa vettähylkivän pinnan, joten sitä voidaan käyttää myös kosteiden tilojen jalkalistoissa.

Tuotetunnus (SKU): 4850716 Osastot: ,
Tuotemerkit: Ronseal

Korkealuokkainen kalustemaali vaativiin kohteisiin

Pakkauskoko: 750ml

Ronseal® MDF- ja Melamiinimaali on korkealuokkainen kalustemaali, jolla uudistat vaativatkin kohteet, kuten kuten keittiö-, wc- ja kylpyhuonetilojen kalusteet, väliovet sekä huonekalut. Ronseal® MDF- ja Melamiinimaali antaa vettähylkivän pinnan, joten sitä voidaan käyttää myös kosteiden tilojen jalkalistoissa.

  • Korkealuokkainen kalustemaali kuiviin ja kosteisiin sisätiloihin.
  • Soveltuu puulle, MDF- ja melamiinipinnoille, maalatulle ja lakatulle puulle sekä lastulevylle ja vanerille.
  • Ei vaadi pohjamaalia, valumia ehkäisevä koostumus ja kertalevityksellä peittävä.
  • Lopputuloksena tasainen, vettähylkivä sakä kulutusta ja kolhuja kestävä pinta.
  • Lämmönkesto +80 °C.
Riittoisuus: 8m² / litra / kerros
Kuivumisaika:
  • Kosketuskuiva: 1-2h kuluttua
  • Uudelleen käsiteltävissä / täysin kuiva: 24h kuluttua
Työvälineet: Laadukas sivellin / Huonekalutela
Työvälineiden puhdistus: Lakkabensiini

Tuotteen käyttöohjeet

Valmistelut:

Ronseal® MDF- ja Melamiinimaali on korkealuokkainen kalustemaali, jolla uudistat vaativatkin kohteet, kuten kuten keittiö-, wc- ja kylpyhuonetilojen kalusteet, väliovet sekä huonekalut. Soveltuu puulle, MDF- ja melamiinipinnoille, maalatulle ja lakatulle puulle sekä lastulevylle ja vanerille.

Ronseal® MDF- ja Melamiinimaali antaa vettähylkivän pinnan, joten sitä voidaan käyttää myös kosteiden tilojen jalkalistoissa.

Puhdista maalattavat pinnat huolellisesti maalarinpesuaineella, joka ei vaadi jälkihuuhtelua (esim. Nitor Maalarinpesu). Anna kuivua kunnolla.

Suojaa alueet, joille et halua maalia. Irrota kaapinovet maalauksen ajaksi, jolloin maalaaminen helpottuu entisestään.

Tasaisen lopputuloksen saamiseksi työvälineeksi kannattaa valita laadukas sivellin. Suurilla pinnoilla myös levitys huonekalutelalla on mahdollista, mutta tällöin telan jälki täytyy tasoittaa välittömästi telauksen jälkeen tasoittajasiveltimellä, jos pyritään täysin sileään lopputulokseen. Ronseal® MDF- ja Melamiinimaalia voi myös ruiskumaalata siihen soveltuvilla ruiskuilla.

Käyttö:

Sekoita huolellisesti tikulla pohjaa myöten ennen käyttöä. Älä ravista, koska tällöin maaliin syntyy ilmakuplia.

Maalaa pinnat Ronseal® MDF- ja Melamiinimaalilla. Vedä sivellinvedot aina pystysuunnassa ylhäältä alaspäin, jolloin vältyt valumilta. Voit viimeistellä pinnan halutessasi viimeistelysiveltimellä tai tasoittajalla.

Poista mahdolliset maalarinteipit välittömästi maalattuasi, muuten maali kuivuu kiinni teippiin ja irrottaa mukanaan reunassa olevaa maalipintaa.

Ronseal® MDF- ja Melamiinimaali tasoittuu kuivuessaan. Maalaa tarvittaessa toinen kerros 24 tunnin kuluttua ensimmäisestä. Toinen maalikerros saattaa olla tarpeen silloin, jos maalataan tummia tai runsaasti kuvioituja pintoja. Jos haluat tasaisemman jäljen, voit tehdä kevyen välihionnan 240 karhealla hiomapaperilla ennen toisen kerroksen maalaamista.

Riittoisuus: 8m² / litra / kerros.

Kuivumisaika:

Kosketuskuiva 1-2 tunnissa. Levitä toinen kerros 24 tunnin kuluttua. Täysin kuiva 24h kuuluttua.

Työvälineiden puhdistus:

Puhdista työvälineet lakkabensiinillä tai pensselipesuaineella. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Rajoitukset:

Lämmönkesto +80 °C. Vain sisäkäyttöön. Lämpötilan tulee olla käsiteltäessä ja kuivuessa yli +10 °C. Muista huolellinen ilmanvaihto, mikä edistää maalin aiheuttaman kostean ilman poistumista huoneistosta, jolloin maalin kuivuminen nopeutuu. Kuivumisaika pitenee, jos lämpötila on alhaisempi kuin +23 °C tai ilman suhteellinen kosteus on yli 50 %.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino 850 g (gramma)
Pakkauskoko

750ml

Värisävy

White Satin

Mediapankki