V33 Kalustemaali

5,80 71,90  (sis. ALV)

V33 Kalustemaali on erityisesti suunniteltu kestämään kulutukselle alttiiksi joutuvissa pinnoissa ja materiaaleissa, kuten keittiön kalusteissa, välitilan kaakeleissa, työtasoissa, ovissa, ikkunan karmeissa ja kodinkoneissa. Tuotteen yhdisteet ja erityiset polymeerit sekä lisäaine yhdessä muodostavat suorituskykyisen koostumuksen, jolla saadaan aikaan erittäin korkealuokkainen lopputulos kestämään päivittäistä käyttöä kodin pinnoilla sisätiloissa.

Tuotetunnus (SKU): 5152037P Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Tuotemerkit: V33

Uudistaa kalusteet, työtasot ja seinäkaakelit kuivissa tiloissa

Pakkauskoko: 75ml (tester), 750ml & 2L

V33 Kalustemaali on erityisesti suunniteltu kestämään kulutukselle alttiiksi joutuvissa pinnoissa ja materiaaleissa, kuten keittiön kalusteissa, välitilan kaakeleissa, työtasoissa, ovissa, ikkunoissa ja kodinkoneissa. Tuotteen yhdisteet ja erityiset polymeerit sekä lisäaine yhdessä muodostavat suorituskykyisen koostumuksen, jolla saadaan aikaan erittäin korkealuokkainen lopputulos kestämään päivittäistä käyttöä kodin pinnoilla sisätiloissa.

 • Kalusteille, työtasoille ja seinäkaakeleille kuivissa sisätiloissa.
 • Erinomainen tarttuvuus kaikille pinnoille.
 • Ei vaadi pohjamaalia, eikä maalin- tai lakanpoistoa.
 • Erittäin kestävä tahroja, naarmuuntumista, hankausta ja kolhuja vastaan.
 • Kestää vettä ja kosteutta, helppo pestä ja huoltaa.
 • Lämmönkesto +100 °C – kestää hyvin esim. kuumia roiskeita.
 • Tester värisävyn testaamiseen tai tuotteen kokeiluun.
Riittoisuus: N. 12m² / litra / kerros
Kuivumisaika:
 • Uusintakerros: 6h kuluttua
 • Käyttöönottokuiva: 48h kuluttua
 • Täysin kovettunut: 20vrk kuluttua
Työvälineet: Keinokuitusivellin / Tela 4-5mm nukalla
Työvälineiden puhdistus: Vesi

Tuotteen käyttöohjeet

Käyttökohde:

V33 Kalustemaali on tarkoitettu suoraan kalusteille, työtasoille ja seinäkaakeleille kuivissa tiloissa, ja se on erityisesti suunniteltu kestämään kulutukselle alttiiksi joutuvissa pinnoissa ja materiaaleissa. Tuotteen yhdisteet ja erityiset polymeerit sekä lisäaine yhdessä muodostavat suorituskykyisen koostumuksen, jolla saadaan aikaan erittäin korkealuokkainen lopputulos kestämään päivittäistä käyttöä kodin pinnoilla sisätiloissa.

V33 Kalustemaali tarttuu erinomaisesti useimpaan pintaan, ja sitä voidaan käyttää esimerkiksi keittiön kalusteille, välitilan kaakeleille, työtasoille, oviin, ikkunoihin ja kodinkoneille, jotka ovat:

 • Käsittelemätöntä, lakattua tai maalattua puuta
 • Melamiinia, laminaattia
 • Kaakelia
 • Kipsilevyä
 • Lasia
 • Ruostumatonta terästä, alumiinia, metallia, muovia

Valmistelut:

Pinnan ESIKÄSITTELY on VÄLTTÄMÄTÖNTÄ.

Pinnan pesu soodapohjaisella maalarinpesuaineella on ratkaisevan tärkeää, kaakelisaumat vaativat erityistä huolellisuutta.

Poista silikonisaumat ennen maalausta. Tiivistä uudelleen maalin kuivuttua.

Älä aseta teippiä vastamaalattuun pintaan.

Käsittelemätön/huokoinen pinta (puu, mdf): Hio kevyesti ja poista pöly.

Käsittelemätön tammi ja pähkinä: Levitä sopiva pohjuste estääksesi maalin kellastumista.

Aiemmin maalatut ja lakatut pinnat: Pese soodapohjaisella maalarinpesuaineella, huuhtele huolellisesti vedellä ja anna kuivua min 24h. Hio lopuksi kevyesti 240 karhealla hiekkapaperilla ja poista pöly.

Ei maalatut pinnat (kaakelit, ruostumaton teräs, lasi, laminaatti): Pese soodapohjaisella maalarinpesuaineella, huuhtele huolellisesti vedellä ja anna kuivua min 24h.

Käyttö:

Tyhjennä lisäainepakkauksen (löytyy pakkauksen kannen alta) sisältö V33 Kalustemaalin sekaan. Sekoita huolellisesti tikulla pohjaa myöten 5 minuuttia, kunnes lisäaine on sekoittunut kunnolla maalin sekaan ja maali on tasaisen värinen.

V33 Kalustemaali Tester on tarkoitettu värisävyn testaamiseen tai tuotteen kokeiluun, eikä sen mukana tule lisäainetta. Tester-pakkaus tulee kuitenkin sekoittaa ennen käyttöä huolellisesti tikulla pohjaa myöten, älä ravista purkkia.

Työskentele pieni alue kerrallaan. Aloita työskentely ylhäältä alaspäin levittäen maalia ristikkäisin vedoin ja viimeistele työstämäsi alue aina lopuksi vedolla ylhäältä alas.

Levitä toinen kerros pinnan kuivuttua 6 tuntia. Levitä toinen kerros samalla tavalla kuin ensimmäinen. Pinta on käyttöönottokuiva 48 tunnin kuluttua toisen kerroksen maalaamisesta.

Vaakasuorat pinnat, kuten työtasot ja kalusteet, on viimeisteltävä työtasoille tarkoitetulla V33 Suojalakalla.

Riittoisuus: N. 12m² / litra / kerros.

Kuivumisaika:

Levitä toinen kerros 6 tunnin kuluttua ensimmäisestä. Pinta on käyttöönottokuiva 48 tunnin kuluttua toisen kerroksen maalaamisesta.

Maalin lopullinen kiinnittyminen ja pinnan kovuus saavutetaan 20 vuorokauden kuluessa levityksestä. Käsittele pintaa varoen 20 ensimmäisen vuorokauden aikana välttäen mekaanista rasitusta, hankausta, likaantumista ja kemikaalipesua.

Työvälineiden puhdistus:

Poista kaikki ylimääräinen maali työvälineistä mahdollisimman hyvin ennen pesua vedellä. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Huomiot ja rajoitukset:

Kun lisäaine on lisätty maalin sekaan, maali on käytettävä 10 vuorokauden kuluessa varmistaaksesi täydellisen kiinnittymisen ja pinnan kestävyyden. Pakkauksessa on mukana telakaukalo.

Lämpötilan tulee olla maalatessa ja kuivuessa +12 ja +25 °C asteen välillä, vältä vetoa tilassa.

Älä aseta teippiä vastamaalattuun pintaan.

Kiiltoaste voi vaihdella +/- 10 yksikköä.

Lämmönkesto +100 °C. Maalatut pinnat voidaan puhdistaa miedolla pesuaineella ja pehmeällä liinalla.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

2l, 750ml, 75ml

Värisävy

Cactus, Cotton, Smoke black, Soft grey, White

Kiiltoaste

Matt, Satin

Mediapankki