Rust-Oleum Betonivaikutelma spray

13,50  (sis. ALV)

Rust-Oleum® Natural Effects Betonivaikutelma spray on laadukas ja nopeasti kuivuva akryylipohjainen spraymaali useimmille pinnoille sisä- ja ulkokäytössä.

Tuotetunnus (SKU): 6035747 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,
Tuotemerkit: Rust-Oleum

Luo oikean betonin ulkonäkö ja tuntuma

Pakkauskoko: 400ml (aerosoli)

Rust-Oleum® Natural Effects Betonivaikutelma spray on laadukas ja nopeasti kuivuva akryylipohjainen spraymaali useimmille pinnoille sisä- ja ulkokäytössä.

  • Mattapintainen betoninen vaikutelma.
  • Erittäin helppo levittää ja kuivuu nopeasti.
  • Runsaspigmenttinen ja peittävä.
  • Toimii lähes kaikille pinnoille.
  • Sisä- ja ulkokäyttöön.
Riittoisuus: Jopa 2m² / purkki
Kuivumisaika:
  • Uusi kerros: 20 kuluttua
  • Täysin kuiva: 30min kuluttua

Tuotteen käyttöohjeet

Valmistelut:

Rust-Oleum® Natural Effects Betonivaikutelma spray soveltuu lähes kaikille pinnoille sisä- ja ulkokäytössä. Parhaan tuloksen saat, kun varmistat, että pinta on puhdas ja kuiva, eikä siinä ole vahaa, öljyä tai irtoavaa maalia tai ruostetta. Mikäli vahaa tai öljyä on käytetty, puhdista pinta huolellisesti lakkabensiinillä. Käsittelemätön puu ja metalli on pohjamaalattava ensin sopivalla pohjamaalilla. Aiemmin maalatut pinnat hiotaan ennen maalausta 150-180 karhealla hiontapaperilla maalin kiinnittymisen varmistamiseksi. Suojaa ympäristö maalisumulta.

Käyttö:

Ravista purkkia, kunnes sekoituskuula alkaa kilistä, minkä jälkeen jatka ravistamista vielä 1 minuutin ajan. Ravista säännöllisesti myös käytön aikana. Pidä purkki n. 30 cm:n päässä maalattavasta pinnasta ja suihkuta pintaan monta ohutta kerrosta vakain edestakaisin, hieman limittäisin liikkein. Parhaan tuloksen saat, kun pidät purkin samalla etäisyydellä pinnasta ja jatkuvassa liikkeessä.

Riittoisuus:  Jopa 2m² / purkki. Riittoisuus voi vaihdella levitystekniikan sekä pinnan huokoisuuden ja karheuden mukaan.

Kuivumisaika:

Uusi kerros levitettävissä 20 minuutin jälkeen. Täysin kuiva 30 minuutin kuluttua.

Suuttimen puhdistus:

Käännä purkki käytön jälkeen ylösalaisin ja suihkuta 2–3 sekuntia saadaksesi suuttimen puhtaaksi. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Rajoitukset:

Maali ei toimi oksaeristeenä, eikä se peitä tahroja. Pohjamaalaa sopivalla eristepohjamaalilla pinnat, joissa tahrat tai oksankohdat voivat haitata. Kokeile tuotetta pienelle huomaamattomalle alueelle ennen levittämistä varmistaaksesi yhteensopivuuden. Älä käytä pinnoille, joiden lämpötila ylittää säännöllisesti +80 °C. Lämpötilan tulee olla maalatessa ja kuivuessa +10-32 °C.

Top down view.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino 450 g (gramma)
Pakkauskoko

400ml

Värisävy

Betoni

Mediapankki