V33 Lattiamaali ulkokäyttöön

76,90  (sis. ALV)

V33 Lattiamaali ulkokäyttöön on tarkoitettu betonilattiapinnoille ja kivetyksille ulkokäyttöön, myös taivasalla oleville pinnoille. Kestää säänvaihteluita ja rasitusta erinomaisesti. Voidaan käyttää myös betoni- tai kivipintaisten parvekkeiden, kivijalkojen, portaiden sekä kulkualueiden maalaamiseen.

Tuotetunnus (SKU): 5043168P Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,
Tuotemerkit: V33

Uudistaa pihan betoni- ja kivilattiapinnat

Pakkauskoko: 2,5L

V33 Lattiamaali ulkokäyttöön on tarkoitettu betonilattiapinnoille ja kivetyksille ulkokäyttöön, myös taivasalla oleville pinnoille. Kestää säänvaihteluita ja rasitusta erinomaisesti. Voidaan käyttää myös betoni- tai kivipintaisten parvekkeiden, kivijalkojen, portaiden sekä kulkualueiden maalaamiseen.

  • Vesiohenteinen maali betonilattiapinnoille ja kivetyksille ulkokäyttöön.
  • Voidaan käyttää myös parvekkeille, kivijaloille, portaisiin ja kulkualueille.
  • Kestää säänvaihteluita ja rasitusta erinomaisesti, eikä haalistu.
  • 10 vuoden takuu*
  • Ei sovellu puupinnoille.

* Uusille käsittelemättömille pinnoille, jotka on maalattu käyttöohjeita noudattaen sekä pinnoille, jotka on esikäsitelty V33 Esikäsittelyaineella kivi- ja betonilattioille. Sovelletaan vain normaaliin kotikäyttöön, mutta ei pinnoille, joissa tapahtuu kapillaari-ilmiö. Koskee vain maalia, ja on rajoitettu tuotehyvitykseen.

Riittoisuus: 14m² / litra / kerros
Kuivumisaika:
  • Uudelleenmaalaus: 3h kuluttua
  • Käyttöönottokuiva: 12h kevyt jalankulku / 48h kuormittavampi liikenne
  • Täysin kovettunut: 7 vrk:n kuluttua
Työvälineet: Sivellin / Tela 8-12mm nukalla
Työvälineiden puhdistus: Vesi

Tuotteen käyttöohjeet

Valmistelut:

V33 Lattiamaali ulkokäyttöön on tarkoitettu betonilattiapinnoille ja kivetyksille ulkokäyttöön, soveltuu hyvin myös taivasalla oleville pinnoille. Voidaan käyttää myös betoni- tai kivipintaisten parvekkeiden, kivijalkojen, portaiden sekä kulkualueiden maalaamiseen.

Olennaista on varmistaa hyvä tarttuvuus V33 Lattiamaalille ulkokäyttöön. Pinnan on oltava puhdas, kuiva, rasvaton, huokoinen ja kalkiton.

Uusi betoni: Anna pinnan kuivua 3 kuukautta ennen maalausta.

Käsittelemätön sementti/betoni: Esikäsittele pinta V33 Esikäsittelyaineella kivi- ja betonilattioille. Tarkista lattiapinnan huokoisuus ”vesitippatestillä”. Jos vesi jää pinnalle, lattia ei ole riittävän huokoinen, jolloin maali ei kiinnity.

Toista tällöin esikäsittely vahvemmalla seoksella ja huuhtele pinta lopuksi pois vedellä. Toista käsittely tarvittaessa niin usein, että riittävä huokoisuus on saavutettu. Anna pinnan kuivua 48h ennen maalausta.

Tasoitteet ja yhdisteet: Kokeile yhteensopivuus ja maalin tarttuvuus ensin pienellä huomaamattomalla alueella.

Kivi/ulkokivetykset: Esikäsittele pinta V33 Esikäsittelyaineella kivi- ja betonilattioille.

Maalattu pinta: Esikäsittele pinta V33 Esikäsittelyaineella kivi- ja betonilattioille ja anna kuivua. Hio sen jälkeen pinta 80-120 karkealla hiomapaperilla poistaaksesi kaiken hilseilevän maalin. Poista hiontapöly.

Käyttö:

Sekoita huolellisesti tikulla pohjaa myöten ennen käyttöä sekä käytön aikana.

Jos maalaat käsittelemätöntä sementtiä/betonia, ohenna ensimmäinen kerros 5% vedellä.

Levitä V33 Lattiamaali ulkokäyttöön pintaan siveltimellä tai telalla, jonka nukkapituus on 8-12mm. Anna pinnan kuivua 3 tuntia ennen toista kerrosta. Erittäin huokoisille tai kuormitukselle alttiiksi joutuville pinnoille kolmas kerros voi olla tarpeen.

Riittoisuus: 14m² / litra / kerros, voi vaihdella menetelmän ja pinnan huokoisuuden mukaan.

Kuivumisaika:

Levitä toinen kerros 3 tunnin kuluttua. Pinta on käyttöönottokuiva kevyelle jalankulkuliikenteelle 12 tunnin kuluttua ja kuormittavammalle liikenteelle 48 tunnin kuluttua. Ensimmäisen 7 vuorokauden aikana on suositeltavaa noudattaa pinnan käytössä varovaisuutta, kunnes maali on täysin kovettunut.

Työvälineiden puhdistus:

Poista kaikki ylimääräinen maali työvälineistä mahdollisimman hyvin ennen pesua vedellä. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Huomiot ja rajoitukset:

Ei sovellu puupinnoille.

10 vuoden takuu on uusille käsittelemättömille pinnoille, jotka on maalattu käyttöohjeita noudattaen sekä pinnoille, jotka on esikäsitelty V33 Esikäsittelyaineella kivi- ja betonilattioille. Takuuta sovelletaan vain normaaliin kotikäyttöön, mutta ei niille pinnoille, joissa tapahtuu kapillaari-ilmiö. Takuu koskee vain maalia ja on rajoitettu tuotehyvitykseen (tuotteen virheellisyyden todentaminen, tuotepakkaus ja kassakuitti).

Lämpötilan tulee olla maalatessa ja kuivuessa +12 – +25 °C sekä sään kuiva ja poutainen.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

2.5l

Värisävy

Betoninharmaa, Harmaanruskea, Tummanharmaa

Mediapankki