Rust-Oleum Chalky Finish Lattiamaali

84,90  (sis. ALV)

Rust-Oleum® Chalky Finish Lattiamaali on vesiohenteinen ja lähes hajuton maali, joka soveltuu sisätilojen puu- ja betonilattioille, myös vanhan maalin ja lakan päälle.

Tuotetunnus (SKU): 6035693P Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
Tuotemerkit: Rust-Oleum

Kestävä mattapinta puu- ja betonilattioille sisätiloissa

Pakkauskoko: 2,5L

Rust-Oleum® Chalky Finish Lattiamaali on vesiohenteinen ja lähes hajuton maali, joka soveltuu sisätilojen puu- ja betonilattioille, myös vanhan maalin ja lakan päälle.

  • Erittäin kestävä, sileä mattapinta.
  • Runsaspigmenttinen ja peittävä.
  • Poikkeuksellisen riittoisa.
  • Sopii puu- ja betonilattioille, voidaan levittää myös vanhan maalin ja lakan päälle.
Riittoisuus: Jopa 14m² / litra / kerros
Kuivumisaika:
  • Kosketuskuiva: 1h kuluttua
  • Uudelleenmaalaus: 4h kuluttua
  • Käyttöönottokuiva: 1vrk:n kuluttua
  • Täysin kovettunut: 7vrk:n kuluttua
Työvälineet: Lyhytnukkainen mohairtela / Keinokuitusivellin
Työvälineiden puhdistus: Vesi

Tuotteen käyttöohjeet

Valmistelut:

Parhaan tuloksen saat, kun varmistat, että pinta on puhdas eikä siinä ole vahaa eikä öljyä. Jos pinta on aiemmin vahattu, puhdista se perusteellisesti lakkabensiinillä. Käsittelemätön puu sekä aiemmin maalattu tai lakattu pinta kannattaa hioa ennen maalausta Rust-Oleum® Chalky Finish Lattiamaalilla. Varmista, että uusi betoni on ehjä, täysin kuivunut, ja ettei siinä ole pintavirheitä.

Käyttö:

Sekoita huolellisesti pohjaa myöten ennen käyttöä. Tuotetta voi sivellä tai telata. Jos käytät sivellintä, sivele tasaisesti ja puun syiden suuntaisesti. Jos telaat, käytä lyhytnukkaista mohairtelaa. Kahta kerrosta suositellaan.

Riittoisuus: Jopa 14m² / litra / kerros, voi vaihdella menetelmän ja pinnan huokoisuuden mukaan.

Kuivumisaika:

Kosketuskuiva 1 tunnissa. Levitä tarvittaessa toinen kerros 4 tunnin kuluttua. Odota 1 vuorokausi ennen huoneen käyttöönottoa. Pinnan täysi kovuus saavutetaan 1 viikon jälkeen – älä pese/imuroi lattiaa tänä aikana.

Työvälineiden puhdistus:

Poista kaikki ylimääräinen maali mahdollisimman hyvin ennen pesua vedellä. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Rajoitukset:

Ei käytetä suoraan metallille. Tuote ei peitä tahroja. Pohjamaalaa sopivalla peittävällä pohjamaalilla pinnat, joilla tahrat tai oksankohdat voivat haitata. Jos et ole varma yhteensopivuudesta, testaa huomaamattomaan kohtaan ennen maalausta. Ei suositella ulkokäyttöön tai säännöllisesti veden kanssa kosketuksiin joutuviin paikkoihin, kuten kylpyhuoneisiin, eikä kovaan kulutukseen, kuten autotallin lattiaan. Ei suositella kaakeleille eikä laminaatille. Lämpötilan tulee olla maalatessa ja kuivuessa +5-30 °C.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

2.5l

Värisävy

Anthracite(kalkki), Chalk White, Winter Grey

Mediapankki