Libéron Kalkkiefektimaali

18,90  (sis. ALV)

Vesiohenteinen Libéron Kalkkiefektimaali jäljittelee perinteisten kalkkimaalien tapaan ajan luomaa kulumaa, tuoden pinnoille aidon ja luonnollisen ilmeen. Tämä koristeellinen, hyvin peittävä ja erinomaisesti tarttuva maali tuo upeaa syvyyttä viimeistelyyn erittäin mattapintaisen ja kalkkimaisen tuntumansa ansiosta. Voidaan levittää efektiksi kaseiinimaalin päälle tai käyttää peittävänä suoraan puulle, metallille, lasille, muoville, tiilelle ja aiemmin maalatuille tai lakatuille pinnoille jne. Saatavilla neljä täyshimmeää sävyä. Sisäkäyttöön.

Tuotetunnus (SKU): 1057345P Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,
Tuotemerkit: Liberon

Tuotteen käyttöohjeet

Ihanteellinen muotoilluille sekä veistetyille pinnoille. Voidaan levittää efektiksi kaseiinimaalin päälle tai käyttää peittävänä suoraan puulle, metallille, lasille, muoville, tiilelle ja aiemmin maalatuille tai lakatuille
pinnoille.

Käyttö:

Sekoita maalia viiden minuutin ajan huolellisesti leveällä tikulla pohjaa
myöten ennen käyttöä. Levitä puhtaalle, kuivalle ja pölyttömälle pinnalle.

1. Levitä Libéron kalkkiefektimaalia ohuesti koko kalusteelle kalkkimaalille soveltuvalla Liberon tummaharjaksisella Badigeon siveltimellä. Tästä tulee hallitseva väri.

2. Kun pinta on kosketuskuiva (1h kuluttua), pyyhi maalia pois kostutetulla ja hyvin puristetulla Libéron Effect sienellä kiinnittäen erityistä huomiota reunoihin, muotoiltuihin osiin ja kulmiin halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi. Huuhtele sieni hyvin jokaisen pyyhkäisyn jälkeen. Anna kuivua 4 tuntia.

3. Jos haluat luoda peittävän lopputuloksen tällä maalilla, jätä pinta
silloin pyyhkimättä ja anna kuivua 4h.

Libéron vinkkejä:

Suojaa kalkkiefektimaalia kovemmalta kulutukselta kuten ruokapöydät ja
tuolit Liberon kalustelakalla tai valitse Liberon Patina vaha koristeellisen
lisäefektin luomiseen maalatulle kalkkiefektipinnalle.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

250ml

Värisävy

Dove Grey, Powder White, Slate Grey, Twine

Mediapankki