Rust-Oleum Little Stars Kaluste & Lelumaali Metallic

22,50 54,50  (sis. ALV)

Rust-Oleum Little Stars Kaluste- ja Lelumaali Metallic antaa lastenkalusteisiin ja leluihin erikoispinnoitteen. Tämä säihkyvä ja kestävä maali herättää vanhat kalusteet ja lastenlelut uudelleen henkiin. Little Stars Kaluste- ja Lelumaalit ovat TOY SAFE -sertifioituja, eli tuoteryhmä on turvallinen lapsille. Voit käyttää maalia turvallisesti lastenhuoneissa – täydellinen lastensänkyihin, -kalusteisiin ja puisiin leikkikaluihin. Viimeistely on kulutuksen- ja hankauksen kestävä.

Tuotetunnus (SKU): 6076672P Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
Tuotemerkit: Rust-Oleum

Metallihohtoinen viimeistely lastenkalusteisiin sekä -leluihin

Pakkauskoko: 250ml & 750ml (siveltävä)

Rust-Oleum Little Stars Metallinen viimeistely antaa lastenkalusteisiin ja leluihin erikoispinnoitteen. Eurooppalaisen lelujen turvallisuusstandardin EN 71-3 mukainen, tuoteryhmä on turvallinen lapsille. Voit käyttää maalia turvallisesti lastenhuoneissa – täydellinen lastensänkyihin, -kalusteisiin ja puisiin leikkikaluihin. Viimeistely on kulutuksen- ja hankauksen kestävä. Maalia voidaan levittää suoraan käsittelemättömälle tai maalatulle ja lakatulle  puupinnalle, tiili-, kivi-, rappauspinnalle, useimmille muovipinnoille, paperille tai mille tahansa kovalle pinnalle, joka on pohjamaalattu (metalli, muovi jne.). Little Stars Metallinen viimeistely soveltuu vain sisäkäyttöön.

  • Hyväksytty lasten leluille (sertifioitu)
  • Poikkeuksellinen peittokyky yhdellä maalikerroksella
  • Ei vaadi pohjamaalia tai hiontaa useimmille pinnoille (varmista vain että pinta on sileä, kuiva ja puhdas)
  • Toimii erinomaisesti aiemmin maalatun ja lakatun pinnan päälle
Riittoisuus: Noin 14 m²/l per kerros. Normaalisti 2 maalikerrosta riittää.
Kuivumisaika:
  • Kosketuskuiva 1h kuluttua
  • Uudelleen maalattavissa 2h kuluttua
  • Täysin kuiva 4h kuluttua
Työvälineiden puhdistus: Vesi

Tuotteen käyttöohjeet

Esikäsittely:

Varmista, että pinta on sileä, puhdas ja kuiva, eikä siinä näy merkkejä vahasta, kiillotusaineista, öljystä tai muista epäpuhtauksista, jotka voivat vaikeuttaa maalin kiinnittymistä. Hio kevyesti hyvän tartunnan takaamiseksi. Käsittele käsittelemättömät metallit sopivalla pohjamaalilla. Pohjamaalaa eristemaalilla pinnat, joissa on vuotavia oksankohtia.

Käyttö:

Sekoita huolellisesti ennen käyttöä. Käytä ainoastaan lämpötilan ollessa +10 °C – +32 °C. Levitä tuote telalla/siveltimellä tai lyhytnukkaisella mohairtelalla puunsyiden suuntaisesti.

Riittoisuus: Noin 14 m²/l per kerros. Normaalisti kaksi kerrosta riittää.

Kuivumisaika:

Maalattu pinta on kosketuskuiva 1h kuluttua ja uudelleen maalattavissa 2h kuluttua. Täysin kuiva 4h kuluttua.

Työvälineiden puhdistus:

Poista kaikki ylimääräinen maali mahdollisimman hyvin ja pese vedellä. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Rajoitukset:

Vain sisäkäyttöön. Tuote ei peitä tahroja. Pohjamaalaa sopivalla peittävällä pohjamaalilla pinnat, joilla tahrat tai oksankohdat voivat haitata. Käytä ainoastaan lämpötilan ollessa +10 °C – +32 °C.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

250ml, 750ml

Värisävy

Kultakruunu, Kurpitsa, Paratiisipuutarha, Tinasotilas

Mediapankki