STYL Ruosteenestopohjamaali

7,90  (sis. ALV)

STYL® Anti-Rust Primer Ruosteenestopohjamaali spray on korkealuokkainen, nopeasti kuivuva ruosteenestopohjamaali sisä- ja ulkokäyttöön.

Tuotetunnus (SKU): 6021641 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
Tuotemerkit: Rust-Oleum

Erittäin laadukas ruosteenestopohjamaali sisä- ja ulkokäyttöön

Pakkauskoko: 400ml (aerosoli)

STYL® Anti-Rust Primer Ruosteenestopohjamaali spray on korkealuokkainen, nopeasti kuivuva ruosteenestopohjamaali sisä- ja ulkokäyttöön.

  • Metallipintojen pohjustamiseen ennen maalausta.
  • Voidaan käyttää rautaa sisältävällä metallilla.
  • Erittäin nopeasti kuivuva.
  • Sisä- ja ulkokäyttöön.
Riittoisuus: 1-2m² / purkki
Kuivumisaika:
  • Uusi kerros: 2-3min kuluttua
  • Kosketuskuiva: 30min kuluttua
  • Täysin kuiva: 24h kuluttua
  • Päällemaalattavissa: 6h sisällä tai 72h jälkeen

Tuotteen käyttöohjeet

Valmistelut:

STYL® Anti-Rust Primer Ruosteenestopohjamaali spray on tarkoitettu kaikkien metallipintojen pohjustamiseen ennen maalausta, ja sitä voidaan käyttää myös rautaa sisältävillä metallipinnoilla.

Parhaan tuloksen saat, kun varmistat, että pinta on puhdas ja kuiva. Poista rasva ja ruoste, hio kevyesti ja poista pöly. Poista myös mahdollinen irtoava maalikerros. Suojaa ympäristö maalisumulta.

Käyttö:

Ravista purkkia voimakkaasti, kunnes sekoituskuula alkaa kilistä, minkä jälkeen jatka ravistamista vielä 1 minuutin ajan. Ravista säännöllisesti myös käytön aikana. Pidä purkkia n. 20-30 cm:n päässä maalattavasta pinnasta ja suihkuta pintaan 2 tai 3 ohutta kerrosta. Odota muutama minuutti kerrosten suihkuttamisen välillä.

Riittoisuus:  1-2m² / purkki. Riittoisuus voi vaihdella levitystekniikan sekä pinnan huokoisuuden ja karheuden mukaan.

Kuivumisaika:

Uusi kerros levitettävissä 2-3 minuutin jälkeen. Kosketuskuiva 30 minuutin kuluttua. Täysin kuiva 24 tunnin kuluttua. Voidaan maalata päälle joko 6 tunnin sisällä tai 72 tunnin jälkeen.

Suuttimen puhdistus:

Käännä purkki käytön jälkeen ylösalaisin ja suihkuta 2–3 sekuntia saadaksesi suuttimen puhtaaksi. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Rajoitukset:

Kokeile tuotetta pienelle huomaamattomalle alueelle ennen levittämistä varmistaaksesi halutun lopputuloksen. Älä suihkuta alle +15°C: n lämpötilassa, kirkkaassa auringonpaisteessa tai sateen uhatessa. Säilytä viileässä ja kuivassa tilassa.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Pakkauskoko

400ml

Värisävy

Red(stylruoste)

Mediapankki