Rust-Oleum Chalky Finish Kalustemaali Spray

13,50  (sis. ALV)

Rust-Oleum® Chalky Finish Kalustemaali spray on kalkkipohjainen spraymaali, joka soveltuu suoraan useimmille pinnoille ilman pohjamaalia tai hiontaa. Luo kalusteelle kulunut ulkonäkö levittämällä kaksi kerrosta maalia eri sävyillä, ja tuunaa mieleinen lopputulos hiomalla. Viimeistele pinta Rust-Oleum® Kalustelakka spraylla.

Tuotetunnus (SKU): 6035402P Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Tuotemerkit: Rust-Oleum

Sileä ja kalkkimainen lopputulos ilman pohjamaalia ja hiontaa

Pakkauskoko: 400ml (aerosoli)

Rust-Oleum® Chalky Finish Kalustemaali spray on kalkkipohjainen spraymaali, joka soveltuu suoraan useimmille pinnoille ilman pohjamaalia tai hiontaa. Luo kalusteelle kulunut ulkonäkö levittämällä kaksi kerrosta maalia eri sävyillä, ja tuunaa mieleinen lopputulos hiomalla. Viimeistele pinta Rust-Oleum® Kalustelakalla.

  • Sileä ja kalkkimainen lopputulos.
  • Helppo levittää.
  • Runsaspigmenttinen ja peittävä.
  • Pohjamaalia tai hiontaa ei tarvita*
  • Toimii erinomaisesti vanhan maalin tai lakan päällä.
  • Viimeistele pinta kestäväksi Rust-Oleum® Kalustelakalla.

* Useimmille pinnoille ei tarvita pohjamaalia tai hiontaa, mutta pinnan täytyy olla sileä, kuiva, rasvaton ja puhdas. Metalli ja muovi on pohjamaalattava sopivalla pohjamaalilla ennen maalausta Rust-Oleum® Chalky Finish Kalustemaali spraylla.

Riittoisuus: Jopa 2m² / purkki
Kuivumisaika:
  • Pintakuiva: 1h kuluttua
  • Kosketuskuiva: 4h kuluttua
  • Uudelleenmaalaus: 4h kuluttua (tarvittaessa)
  • Täysin kovettunut: 16h kuluttua

Tuotteen käyttöohjeet

Valmistelut:

Rust-Oleum® Chalky Finish Kalustemaali sprayta voi käyttää suoraan puun (käsittelemätöntä, maalattua tai lakattua), tiilen, kiven, kipsin tai jonkin muun sopivasti pohjamaalatun (kuten muovi tai metalli) pinnan päälle. Parhaan tuloksen saat, kun varmistat, että pinta on puhdas ja tasainen, eikä siinä ole vahaa tai öljyä. Mikäli vahaa on käytetty, puhdista pinta huolellisesti lakkabensiinillä. Käsittelemätön puu sekä kovat ja kiiltävät pinnat hiotaan ennen maalausta 150-180 karhealla hiontapaperilla. Suojaa ympäristö maalisumulta.

Käyttö:

Ravista purkkia, kunnes sekoituskuula alkaa kilistä, minkä jälkeen jatka ravistamista vielä 1 minuutin ajan. Ravista säännöllisesti myös käytön aikana. Pidä purkki n. 30 cm:n päässä maalattavasta pinnasta ja suihkuta vakain edestakaisin, hieman limittäisin liikkein. Parhaan tuloksen saat, kun pidät purkin samalla etäisyydellä pinnasta ja jatkuvassa liikkeessä.

Jos haluat luoda kalusteelle kuluneen ulkonäön, levitä pintaan kaksi kerrosta Rust-Oleum® Chalky Finish Kalustemaali sprayta eri sävyillä. Anna kuivua 4h, minkä jälkeen hio pintamaalia paikoitellen kevyesti 150-180 karhealla hiontapaperilla puunsyyn suuntaisesti saavuttaaksesi mieleisesi lopputuloksen. Poista hiontapöly kuivalla nukkaamattomalla liinalla. Suojaa pinta lopuksi Rust-Oleum® Kalustelakalla.

Riittoisuus:  Jopa 2m² / purkki, voi vaihdella levitystekniikan sekä pinnan huokoisuuden ja karheuden mukaan.

Kuivumisaika:

Pintakuiva 1 tunnissa. Kosketuskuiva 4 tunnissa. Levitä tarvittaessa toinen kerros 4 tunnin kuluttua. Täysin kovettunut 16 tunnin kuluttua.

Suuttimen puhdistus:

Käännä purkki käytön jälkeen ylösalaisin ja suihkuta 2–3 sekuntia. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Rajoitukset:

Älä käytä suoraan metallin päälle. Maali ei toimi oksaeristeenä, eikä se peitä tahroja. Pohjamaalaa sopivalla eristepohjamaalilla pinnat, joissa tahrat tai oksankohdat voivat haitata. Kokeile tuotetta pienelle huomaamattomalle alueelle ennen levittämistä varmistaaksesi yhteensopivuuden. Älä käytä galvanoidulle teräskselle tai pinnoille, joiden lämpötila ylittää säännöllisesti +90 °C. Ei suositella ulkokäyttöön. Lämpötilan tulee olla maalatessa ja kuivuessa +5-30 °C.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

400ml

Värisävy

Anthracite(kalkki), Antique White, Bramwell, Chalk White, China Rose, Clotted Cream, Dusky Pink, Hessian, Powder Blue, Winter Grey

Mediapankki