V33 Esikäsittely kaakelilattioille

23,90  (sis. ALV)

V33 Esikäsittelyaine kaakelilattioille parantaa maalin kiinnittymistä lattiapintaan. Voidaan käyttää sekä käsittelemättömille että maalatuille kaakeli-, marmori-, kivi- ja betonilattioille kuivissa ja kosteissa sisätiloissa.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5152402 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
Tuotemerkit: V33

Syväpuhdistaa kaakelilattiapinnat ennen maalausta

Pakkauskoko: 1L

V33 Esikäsittelyaine kaakelilattioille parantaa maalin kiinnittymistä lattiapintaan. Voidaan käyttää sekä käsittelemättömille että maalatuille kaakeli-, marmori-, kivi- ja betonilattioille kuivissa ja kosteissa sisätiloissa.

  • Maalausta edeltävään esikäsittelyyn kaakelilattioille.
  • Voidaan käyttää myös marmori-, kivi- ja betonilattioille.
  • Parantaa maalin kiinnittymistä tasaisillakin kaakelipinnoilla.
  • Syväpuhdistaa kaakelit ja saumat sekä lisää pinnan huokoisuutta.
  • Neutralisoi vanhat ja uudet lattiapinnat.
  • Uusi koostumus – ei vaadi pintojen esipesua maalarinpesuaineella.
Laimennus:
  • Vanha / huokoinen betoni: 1L + 30L vettä = 40m²
  • Tiivis, tasainen, ei huokoinen kaakeli: 1L + 10L vettä = 12m²
Vaikutusaika: 30min
Työvälineet: Jäykkä harja & kastelukannu
Työvälineiden puhdistus: Vesi

Tuotteen käyttöohjeet

Valmistelut:

V33 Esikäsittelyaine kaakelilattioille parantaa maalin kiinnittymistä lattiapintaan. Voidaan käyttää sekä käsittelemättömille että maalatuille kaakeli-, marmori-, kivi- ja betonilattioille kuivissa ja kosteissa sisätiloissa. V33 Esikäsittelyaine kaakelilattioille on ensiarvoisen tärkeä ja olennainen vaihe ennen kaakeli-, marmori-, kivi- ja betonilattiapintojen maalausta V33 Kaakelimaalilla lattioille.

Uusi sementti/betoni: Anna pinnan kuivua 3 kuukautta ennen käsittelyä.

Ei sovellu vahatulle tai öljytylle pinnalle, eikä puulattioille tai puun johdannaisille, kuten laminaatille tai mdf-melamiinille.

Poista lattialta kaikki irtoroska imuroimalla tai harjaamalla. Älä käytä emäksisiä pesuaineita ennen esikäsittelyä. Huuhtele lattia vedellä ennen esikäsittelyaineen käyttöä. Sulje lattialämmitys 24h ennen maalausta.

Laimennus:

Vanha / huokoinen betoni: 1L + 30L vettä = 40m²

Tiivis, tasainen tiheä, ei huokoinen kaakeli: 1L + 10L vettä = 12m²

Laimennussuhde riippuu lattian huokoisuudesta ja likaisuudesta. Jos lattia on voimakkaasti likainen, tiivisteen määrää voidaan lisätä.

Käyttö:

Käytä suojakäsineitä ja -laseja. Kaada laimennussuhteen mukainen määrä V33 Esikäsittelyainetta kaakelilattioille joko ämpärissä tai kastelukannussa olevaan veteen ja sekoita huolellisesti, vältä aineen roiskumista. Käytä seoksen levittämiseen kastelukannua tai harjaa varmistaaksesi tasaisen levityksen koko käsiteltävän alueen pinnalle.

Hankaa lattiaa voimakkaasti jäykällä harjalla, kiinnittäen erityistä huomioita saumoihin ja reunoihin. Anna esikäsittelyaineen vaikuttaa 30 minuuttia. Jos aine kuivuu pintaan tänä aikana, levitä ainetta lisää ja hankaa sitä lattiaan harjan kanssa.

Vaikutusajan jälkeen huuhtele pinta huolellisesti puhtaaksi runsaalla vedellä. Toista huuhtelua, kunnes koko lattia on täysin vapaa rasvasta, sementtiliimasta ja sementtipölystä. Anna pinnan kuivua vähintään 24h ennen maalausta.

Maalaa V33 Kaakelimaalilla lattioille.

Vaikutusaika:

Anna vaikuttaa pinnassa 30 minuuttia ennen huuhtelua runsaalla vedellä. Esikäsitelty pinta on maalattavissa 24 tunnin kuluttua huuhtelusta.

Työvälineiden puhdistus:

Puhdista työvälineet vedellä. Älä kaada laimentamattomana viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Huomiot ja rajoitukset:

Uusi koostumus! Ei vaadi esipesua maalarinpesuaineella.

Ei sovellu vahatulle tai öljytylle pinnalle, eikä puulattioille tai puun johdannaisille, kuten laminaatille tai mdf-melamiinille.

Laimennettuna vaaraton ympäristölle. Käytä suojakäsineitä ja -laseja. Lämpötilan tulee olla käsitellessä ja kuivuessa +12 – +25 °C.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino 1250 g (gramma)
Pakkauskoko

1l

Värisävy

Clear

Mediapankki