V33 Kaakelimaali seinille

5,80 84,90  (sis. ALV)

V33 Kaakelimaali seinille on erityisesti suunniteltu kestämään kulutukselle alttiiksi joutuvissa kylpyhuoneen pinnoissa ja materiaaleissa, kuten seinäkaakeleissa ja kostean tilan kalusteissa. Tuotteen yhdisteet ja erityiset polymeerit sekä lisäaine yhdessä muodostavat suorituskykyisen koostumuksen, jolla saadaan aikaan erittäin korkealuokkainen lopputulos kestämään päivittäistä käyttöä kylpyhuoneissa. Tester värisävyn testaamiseen tai tuotteen kokeiluun.

Tuotetunnus (SKU): 5152167P Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,
Tuotemerkit: V33

Uudistaa seinäkaakelit ja kalusteet kosteissa tiloissa

Pakkauskoko: 75ml (tester), 750ml & 2L

V33 Kaakelimaali seinille on erityisesti suunniteltu kestämään kulutukselle alttiiksi joutuvissa kylpyhuoneen pinnoissa ja materiaaleissa, kuten seinäkaakeleissa ja kostean tilan kalusteissa. Tuotteen yhdisteet ja erityiset polymeerit sekä lisäaine yhdessä muodostavat suorituskykyisen koostumuksen, jolla saadaan aikaan erittäin korkealuokkainen lopputulos kestämään päivittäistä käyttöä kylpyhuoneissa.

 • Kestävä pinta kylpyhuoneiden seinäkaakeleille ja kalusteille, myös suihkutilaan.
 • Erinomainen tarttuvuus – ei vaadi pohjamaalia, eikä maalin- tai lakanpoistoa.
 • Äärimmäisen pesunkestävä – helppo pitää puhtaana.
 • Erittäin kestävä lämpötilan vaihteluille, ei hilseile.
 • Aquaresist Technology* – vedenkestävä pinta.
 • Tester värisävyn testaamiseen tai tuotteen kokeiluun.

* Luo pintaan vedenkestävän suojan, joka kestää päivittäistä käyttöä ja ehkäisee veden kulkeutumista pinnan alle. Maali on kuitenkin mikrohuokoinen ja jättää kaakelisaumat hengittäviksi.

Riittoisuus: N. 12m² / litra / kerros
Kuivumisaika:
 • Uusintakerros: 6h kuluttua
 • Käyttöönottokuiva: 24h kuluttua
 • Vedenkestävä: 48h kuluttua
 • Täysin kovettunut: 20vrk kuluttua
Työvälineet: Keinokuitusivellin / Tela 4-5mm nukalla
Työvälineiden puhdistus: Vesi

Tuotteen käyttöohjeet

Käyttökohde:

V33 Kaakelimaali seinille on tarkoitettu seinäkaakeleille, kalusteille ja paneeleille kosteissa tiloissa, ja se on erityisesti suunniteltu kestämään kulutukselle alttiiksi joutuvissa kylpyhuoneen pinnoissa ja materiaaleissa. Tuotteen yhdisteet ja erityiset polymeerit sekä lisäaine yhdessä muodostavat suorituskykyisen koostumuksen, jolla saadaan aikaan erittäin korkealuokkainen lopputulos kestämään päivittäistä käyttöä kylpyhuoneissa.

V33 Kaakelimaali seinille tarttuu erinomaisesti kostean tilan pintoihin ilman pohjamaalia ja sitä voidaan käyttää kylpyhuoneen seinäpinnoille ja kalusteille, jotka ovat:

 • Kaakelia
 • Lasitiiltä
 • Käsittelemätöntä, lakattua tai maalattua puuta
 • Melamiinia, laminaattia
 • PVC:tä
 • Ruostumatonta terästä, metallia

Valmistelut:

Pinnan ESIKÄSITTELY on VÄLTTÄMÄTÖNTÄ.

Pinnan pesu soodapohjaisella pesuaineella (kidesooda) on ratkaisevan tärkeää, kaakelisaumat vaativat erityistä huolellisuutta.

Poista silikonisaumat ennen maalausta. Tiivistä uudelleen maalin kuivuttua.

Älä aseta teippiä vastamaalattuun pintaan.

Ei maalatut pinnat (kaakelit, ruostumaton teräs, lasi, laminaatti): Pese kidesoodalla, huuhtele huolellisesti vedellä ja anna kuivua min 24h.

Käsittelemätön/huokoinen pinta (puu, mdf): Hio kevyesti ja poista pöly.

Aiemmin maalatut ja lakatut pinnat: Pese kidesoodalla, huuhtele huolellisesti vedellä ja anna kuivua min 24h. Hio lopuksi kevyesti 240 karhealla hiekkapaperilla ja poista pöly.

Käyttö:

Tyhjennä lisäainepakkauksen (löytyy pakkauksen kannen alta) sisältö V33 Kaakelimaali seinille -tuotteen sekaan. Sekoita huolellisesti tikulla pohjaa myöten 5 minuuttia, kunnes lisäaine on sekoittunut kunnolla maalin sekaan ja maali on tasaisen värinen.

V33 Kaakelimaali seinille Tester on tarkoitettu värisävyn testaamiseen tai tuotteen kokeiluun, eikä sen mukana tule lisäainetta. Tester-pakkaus tulee kuitenkin sekoittaa ennen käyttöä huolellisesti tikulla pohjaa myöten, älä ravista purkkia.

Työskentele pieni alue kerrallaan. Aloita työskentely ylhäältä alaspäin levittäen maalia ristikkäisin vedoin ja viimeistele työstämäsi alue aina lopuksi vedolla ylhäältä alas.

Levitä toinen kerros pinnan kuivuttua 6 tuntia. Levitä toinen kerros samalla tavalla kuin ensimmäinen. Pinta on käyttöönottokuiva 24 tunnin kuluttua toisen kerroksen maalaamisesta.

Vaakasuorat pinnat, kuten työtasot ja kalusteet, on viimeisteltävä työtasoille tarkoitetulla V33 Suojalakalla.

Riittoisuus: N. 12m² / litra / kerros.

Kuivumisaika:

Levitä toinen kerros 6 tunnin kuluttua ensimmäisestä. Pinta on käyttöönottokuiva 24 tunnin kuluttua toisen kerroksen maalaamisesta. Pinnalle voi laskea vettä 48 tunnin kuluttua toisen kerroksen maalaamisesta.

Maalin lopullinen kiinnittyminen ja pinnan kovuus saavutetaan 20 vuorokauden kuluessa levityksestä. Käsittele pintaa varoen 20 ensimmäisen vuorokauden aikana välttäen mekaanista rasitusta, hankausta, likaantumista ja kemikaalipesua.

Työvälineiden puhdistus:

Poista kaikki ylimääräinen maali työvälineistä mahdollisimman hyvin ennen pesua vedellä. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Huomiot ja rajoitukset:

Tämä maali ei ole tiiviste eikä vesieriste. Aquaresist-teknologia luo pintaan vedenkestävän suojan, joka kestää päivittäistä käyttöä ja ehkäisee veden kulkeutumista pinnan alle. Maali on kuitenkin mikrohuokoinen ja jättää kaakelisaumat hengittäviksi.

Ei sovellu kylpyammeisiin tai pesualtaisiin.

Kun lisäaine on lisätty maalin sekaan, maali on käytettävä 10 vuorokauden kuluessa varmistaaksesi täydellisen kiinnittymisen ja pinnan kestävyyden. Pakkauksessa on mukana telakaukalo.

Lämpötilan tulee olla maalatessa ja kuivuessa +12 ja +25 °C asteen välillä, vältä vetoa tilassa.

Älä aseta teippiä vastamaalattuun pintaan.

Kiiltoaste voi vaihdella +/- 10 yksikköä.

Maalatut pinnat voidaan puhdistaa miedolla pesuaineella ja pehmeällä liinalla.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

2l, 750ml, 75ml

Värisävy

Anthracite(kaakeli), Dolphin grey, Feather, Powder pink, Rye, White

Mediapankki