V33 Esikäsittely Kivi ja Betonilattiat

23,90  (sis. ALV)

V33 Esikäsittelyaine kivi- ja betonilattioille on happopohjainen ja erittäin tehokas puhdistusaine, joka parantaa maalin kiinnittymistä lattiapintaan. Voidaan käyttää sementille, betonille, tiilelle ja laatalle sekä sisä- että ulkotiloissa.

Tuotetunnus (SKU): 5043281 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
Tuotemerkit: V33

Syväpuhdistaa betoni- ja kivilattiapinnat ennen maalausta

Pakkauskoko: 1L

V33 Esikäsittelyaine kivi- ja betonilattioille on happopohjainen ja erittäin tehokas puhdistusaine, joka parantaa maalin kiinnittymistä lattiapintaan. Voidaan käyttää sementille, betonille, tiilelle ja laatalle sekä sisä- että ulkotiloissa.

  • Happopohjainen, tehokas puhdistusaine betoni- ja kivilattioille.
  • Parantaa maalin kiinnittymistä ja eliminoi hilseilyn riskiä.
  • Pesee ja syväpuhdistaa sekä lisää pinnan huokoisuutta.
  • Neutralisoi vanhat ja uudet lattiapinnat.
Laimennus:
  • Vanha betoni / sementtivaahto: 1L + 30L vettä = 40m²
  • Uusi betoni: 1L + 15L vettä = 20m²
  • Sileä, tiheä, ei huokoinen sementti: 1L + 10L vettä = 12m²
Vaikutusaika: 30min
Työvälineet: Jäykkä harja & kastelukannu
Työvälineiden puhdistus: Vesi

Tuotteen käyttöohjeet

Valmistelut:

V33 Esikäsittelyaine kivi- ja betonilattioille on ensiarvoisen tärkeä ja olennainen vaihe ennen betoni- ja kivilattiapintojen maalausta V33 Lattiamaalilla ulkokäyttöön tai V33 Autotalli- ja Kellarimaalilla lattioille. V33 Esikäsittelyaine kivi- ja betonilattioille on happopohjainen ja erittäin tehokas puhdistusaine, joka parantaa maalin kiinnittymistä lattiapintaan. Voidaan käyttää sementille, betonille, tiilelle ja laatalle sekä sisä- että ulkotiloissa.

Uusi sementti/betoni: Anna pinnan kuivua 3 kuukautta ennen käsittelyä.

Rasvaiset tahrat: Laimenna tahrat V33 Esikäsittelyaineella kivi- ja betonilattioille, minkä jälkeen ripottele tahroille sahanpurua tai luonnollista savipohjaista tahranpoistajaa poistamaan rasva pinnasta.

Laimennus:

Vanha betoni / sementtivaahto: 1L + 30L vettä = 40m²

Uusi betoni: 1L + 15L vettä = 20m²

Sileä, tiheä, ei huokoinen sementti: 1L + 10L vettä = 12m²

Jos betoni on voimakkaasti likainen, tiivisteen määrää voidaan lisätä.

Käyttö:

Käytä suojakäsineitä ja -laseja. Kaada V33 Esikäsittelyaine kivi- ja betonilattioille veteen ja sekoita huolellisesti, vältä aineen roiskumista. Käytä seoksen levittämiseen kastelukannua varmistaaksesi tasaisen levityksen koko pinnalle.

Hankaa lattiaa voimakkaasti jäykällä harjalla. Anna esikäsittelyaineen vaikuttaa 30 minuuttia ja huuhtele sitten pinta puhtaaksi runsaalla vedellä. Toista, kunnes kaikki sementtivaahto ja lika on kokonaan poissa.

Vaikutusaika:

Anna vaikuttaa pinnassa 30 minuuttia ennen huuhtelua runsaalla vedellä. Esikäsitelty pinta on maalattavissa 24 tunnin kuluttua huuhtelusta.

Työvälineiden puhdistus:

Puhdista työvälineet vedellä. Älä kaada laimentamattomana viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Huomiot ja rajoitukset:

Laimennettuna vaaraton ympäristölle. Käytä suojakäsineitä ja -laseja. Lämpötilan tulee olla käsitellessä ja kuivuessa +12 – +25 °C sekä sään kuiva.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino 1250 g (gramma)
Pakkauskoko

1l

Värisävy

Väritön

Mediapankki