V33 Terassimaali

57,90 97,90  (sis. ALV)

V33 Terassimaali on tarkoitettu puupintaisille ulkoterasseille: pehmeille, koville, eksoottisille, tasaisille ja uritetuille puulaaduille. Soveltuu myös ulkokalusteisiin ja pystypinnoille, kuten seiniin. V33 Terassimaali kestää kulutusta, pesua sekä vaihtelevia sääolosuhteita, ja siinä on liukastumista ehkäisevä anti-slip -pinnoite.

Tuotetunnus (SKU): 5043083P Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,
Tuotemerkit: V33

Peittävä maali puupintaisille ulkoterasseille

Pakkauskoko: 2,5L & 5L

V33 Terassimaali on tarkoitettu puupintaisille ulkoterasseille: pehmeille, koville, eksoottisille, tasaisille ja uritetuille puulaaduille. Soveltuu myös ulkokalusteisiin ja pystypinnoille, kuten seiniin. V33 Terassimaali kestää kulutusta, pesua sekä vaihtelevia sääolosuhteita, ja siinä on liukastumista ehkäisevä anti-slip -pinnoite.

  • Vesiohenteinen, peittävä maali puupintaisille ulkoterasseille.
  • 2 in 1: Koristaa ja suojaa.
  • Ideaali vanhoille ja kuluneille puupinnoille, soveltuu kaikille puulaaduille.
  • Voidaan käyttää myös kalusteissa ja pystypinnoilla.
  • Pesunkestävä anti-slip* pinnoite.

* Luokka PN12 standardin AFNOR XP P05-011 mukaan. Anti-slip menetelmä ei sovellu uima-altaiden reunoille.

Riittoisuus: 10m² / litra / kerros
Kuivumisaika:
  • Uudelleenmaalaus: 8h kuluttua
  • Käyttöönottokuiva: 48h kuluttua
Työvälineet: Sivellin / Tela 3-5mm nukalla
Työvälineiden puhdistus: Vesi

Tuotteen käyttöohjeet

Valmistelut:

V33 Terassimaali on tarkoitettu puupintaisille ulkoterasseille: pehmeille, koville, eksoottisille, tasaisille ja uritetuille puulaaduille. Voidaan käyttää myös ulkokalusteissa ja pystypinnoilla, kuten seinissä. V33 Terassimaali kestää kulutusta, pesua sekä vaihtelevia sääolosuhteita, ja siinä on liukastumista ehkäisevä anti-slip -pinnoite, jolloin pinta ei ole sateellakaan liukas.

Olennaista on varmistaa hyvä tarttuvuus V33 Terassimaalille. Maalattavan puupinnan on oltava puhdas, kuiva, rasvaton ja riittävän imukykyinen.

Varmista, että puussa ei ole pölyä, rasvaa tai levää. Poista rasva pinnasta asetonilla. Jos pinnassa on levää, puhdista pinta siihen soveltuvalla pesuaineella ja huuhtele vedellä. Anna kuivua vähintään 24 tuntia ennen maalausta.

Käsittelemätön puu: Hio pinta 120-150 karhealla hiomapaperilla varmistaaksesi maalin täydellisen kiinnittymisen puuhun.

Puupinnat, jotka on aiemmin käsitelty öljyllä, maalilla tai puunsuojalla: Hio pintaa 120-150 karhealla hiomapaperilla, kunnes saat puun paljaaksi. Lopullinen tarkistus ennen maalausta vesitippatestillä: Tiputa pieni määrä vettä pintaan, ja jos vesi imeytyy puuhun, pinta voidaan käsitellä. Jos vesitippa jää pintaan helmeksi, pintaa on hiottava lisää.

Uusi terassipuu: Voidaan maalata aikaisintaan 3 kuukauden kuluttua, jolloin puun imukyky on riittävä maalin kiinnittymiseen.

Käyttö:

Sekoita huolellisesti tikulla pohjaa myöten ennen käyttöä, kunnes maalin väri on tasainen. Sekoita myös säännöllisesti käytön aikana

Ohenna ensimmäinen kerros 10% vedellä ja levitä V33 Terassimaalia ohuesti siveltimellä tai telalla, jonka nukkapituus on 3-5mm. Levitä maalia siveltimellä ensin uriin ja reunoihin n. 2m² kerrallaan, minkä jälkeen telaa pinta joka suuntaan (eteen, taakse ja sivuttain) välttääksesi liiallista maalin määrää.

Anna kuivua 8 tuntia ennen toisen kerroksen levittämistä, levitä enintään 2 ohutta kerrosta. Anna kuivua vielä seuraavat 48 tuntia ennen terassin kevyttä käyttöönottoa.

Riittoisuus: 10m² / litra / kerros, voi vaihdella menetelmän ja pinnan huokoisuuden mukaan.

Kuivumisaika:

Levitä toinen kerros 8 tunnin kuluttua. Pinta on käyttöönottokuiva 48 tunnin kuluttua toisen kerroksen levittämisestä.

Työvälineiden puhdistus:

Poista kaikki ylimääräinen maali työvälineistä mahdollisimman hyvin ennen pesua vedellä. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Huomiot ja rajoitukset:

V33 Terassimaalin anti-slip menetelmä ei sovellu uima-altaiden reunoille.

Tee ensin koesively huomaamattomaan kohtaan varmistaaksesi toivotun loputuloksen. Lämpötilan tulee olla maalatessa ja kuivuessa +12 – +25 °C sekä sään kuiva ja poutainen.
Emme suosittele maalausta voimakkaassa tuulessa ja huonon ilman uhatessa.

Huoltokäsittely/uusintakerrosten levitys V33 Terassimaalilla: Pese pinta huolellisesti ja poista lehdet, sammaleet ja ylimääräiset öljytahrat. Toimi normaalisti käyttöohjeiden mukaan.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

2.5l, 5l

Värisävy

Harmaa, Harmaanruskea, Ruskea, Tummanruskea

Mediapankki