Liberon Bloom Lattiaöljy

44,50 77,90  (sis. ALV)

Liberon Bloom Lattiaöljy on kulutusta kestävä, ekologinen ja helppokäyttöinen pintakäsittelyaine uusille ja vanhoille puulattioille, kalusteille sekä keittiötasoille. Ravitsee puuta ja antaa erinomaisen suojan kovaakin arjen kulutusta vastaan. Liberon Bloom Lattiaöljy on hajuton ja myrkytön vaihtoehto perinteisille lattiaöljyille ja vahoille, ja se on hyväksytty myös lelujen käsittelyyn.

Tuotetunnus (SKU): 9008887P Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Tuotemerkit: Liberon

Kulutusta kestävä, ekologinen suojaöljy puulattioille

Pakkauskoko: 1L & 2,5L

Liberon Bloom Lattiaöljy on kulutusta kestävä, ekologinen ja helppokäyttöinen pintakäsittelyaine uusille ja vanhoille puulattioille ja -seinille, kalusteille sekä keittiötasoille. Ravitsee puuta ja antaa erinomaisen suojan kovaakin arjen kulutusta vastaan.

Liberon Bloom Lattiaöljy on hajuton ja myrkytön vaihtoehto perinteisille lattiaöljyille ja vahoille, ja se on hyväksytty myös lelujen käsittelyyn.

 • Ekologinen pintakäsittelyaine uusille ja vanhoille puulattioille.
 • Soveltuu myös kalusteille ja keittiön työtasoille.
 • Vesiohenteinen ja hajuton.
 • Helposti levittyvä ja riittoisa.
 • Nopeasti kuivuva.
 • Kestää arjen kovaa kulutusta erinomaisesti.
 • EU-ympäristömerkitty tuote*
 • Hyväksytty leluille.
 • Sisäkäyttöön.
 • Sävyjä voi sekoittaa keskenään.

*Lisätietoja EU-ympäristömerkistä täältä.

Riittoisuus: 12m² / litra / kerros
Kuivumisaika:
 • Uudelleenkäsittely: 1h kuluttua (valkoinen sävy 3h kuluttua)
 • Täysin kuiva: 24h kuluttua
Työvälineet: Laadukas keinokuitusivellin / Lattialakan levityslasta
Työvälineiden puhdistus: Vesi & saippua

Tuotteen käyttöohjeet

Valmistelut:

Liberon Bloom Lattiaöljy on kulutusta kestävä, ekologinen ja helppokäyttöinen pintakäsittelyaine uusille ja vanhoille puulattioille, kalusteille sekä keittiötasoille. Liberon Bloom Lattiaöljy on hajuton ja myrkytön vaihtoehto perinteisille lattiaöljyille ja vahoille, ja se on hyväksytty myös lelujen käsittelyyn.

Käsittelemätön tai aiemmin öljytty puu: Hio kevyesti 180-240 hiekkapaperilla ja poista pöly.

Maalattu tai lakattu puu: Hio, kunnes kaikki vanha pintakäsittely on saatu kokonaan pois pinnasta. Poista hiontapöly.

Vahattu puu: Poista vaha pinnasta Liberon Huonekalujen puhdistusaineella ja Liberon No. 0 Teräsvillalla. Pyyhi irronnut aines pois nukkamattomalla puuvillakankaalla.

Käyttö:

Puulaatu vaikuttaa lopputulokseen.

Pehmeät puulaadut (mänty, kuusi, haapa): Levitä Liberon Bloom Lattiaöljy pintaan keinokuitusiveltimellä. Voit käyttää myös lattialakan levittämiseen tarkoitettua Mohair- tai Flotex-lastaa.

Anna kuivua 1 tunti (poikkeuksena valkoinen sävy, joka kuivuu 3 tuntia). Levitä toinen kerros. Yleensä 2 kerrosta riittää. Anna kuivua 24 tuntia ennen lattian käyttöönottoa.

Kovat puulaadut (tammi, pyökki, pähkinä): Oleellisen tärkeää on levittää ohuita kerroksia. Levitä pintaan ohut kerros Liberon Bloom Lattiaöljyä keinokuitusiveltimellä. Voit käyttää myös lattialakan levittämiseen tarkoitettua teräslastaa.

Anna kuivua yksi tunti (poikkeuksena valkoinen sävy, joka kuivuu 3 tuntia). Levitä toinen kerros samalla tavalla. Suosittelemme vähintään kolmea ohutta kerrosta koville puulaaduille. Anna kuivua 24 tuntia ennen lattian käyttöönottoa.

Jos haluat sileämmän pinnan, tee kevyt välihionta 240 karhealla hiekkapaperilla ensimmäisen kerroksen kuivuttua vähintään 1 tunti. Poista hiontapöly imuroimalla ja pyyhkimällä pinta puuvillakankaalla.

Tee vesitippatesti: Tiputa kuivuneelle öljytylle pinnalle muutama pisara vettä. Jos pisarat eivät imeydy puuhun, on pinta suojattu hyvin. Jos imeytyvät, levitä yksi kerros öljyä lisää.

Riittoisuus: 12m² / litra / kerros.

Kuivumisaika:

Levitä toinen kerros 1 tunnin kuluttua (valkoinen sävy 3 tunnin kuluttua). Täysin kuiva 24 tunnin kuluttua.

Työvälineiden puhdistus:

Käytön jälkeen työvälineet voidaan pestä vedellä ja saippualla tai pensselinpesuaineella.

Huomiot ja rajoitukset:

Sävyjä voi sekoittaa keskenään. Puulaatu vaikuttaa lopputulokseen. Tee koesively huomaamattomaan kohtaan varmistaaksesi toivotun lopputuloksen. Lämpötilan tulee olla käsiteltäessä ja kuivuessa yli +10 °C. VOC-arvo: max 17g / l.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

1l, 2.5l

Värisävy

Musta(lattiaöljy), Ruskea(lattiaöljy), Vaaleanruskea(lattiaöljy), Valkoinen(lattiaöljy), Väritön(lattiaöljy)

Mediapankki