Liberon Kova Öljyvaha

16,90 41,90  (sis. ALV)

Liberon Kova Öljyvaha yhdistää kaikki öljyn ja vahan edut, joten se on erinomainen tuote puulattioiden, kalusteiden ja työtasojen sävyttämiseen ja suojaamiseen, myös kosteissa sisätiloissa. Liberon Kova Öljyvahalla käsitelty pinta on hengittävä, erittäin kestävä ja helppo pitää puhtaana. Tuote antaa tasaisen sävyn kaikille puulaaduille ja soveltuu käytettäväksi myös aiemmin öljytyn tai öljyvahatun pinnan päälle.

Tuotetunnus (SKU): 1051947P Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Tuotemerkit: Liberon

Kaunis ja kestävä pinta puulattioille, kalusteille & työtasoille

Pakkauskoko: 250ml, 750ml & 2,5L

Liberon Kova Öljyvaha yhdistää kaikki öljyn ja vahan edut, joten se on erinomainen tuote puulattioiden, kalusteiden ja työtasojen sävyttämiseen ja suojaamiseen, myös kosteissa sisätiloissa. Liberon Kova Öljyvahalla käsitelty pinta on hengittävä, erittäin kestävä ja helppo pitää puhtaana. Tuote antaa tasaisen sävyn kaikille puulaaduille ja soveltuu käytettäväksi myös aiemmin öljytyn tai öljyvahatun pinnan päälle.

 • Kestävä ja tasainen sävy kaikille käsittelemättömille puulaaduille sisätiloissa.
 • Voidaan käyttää myös aiemmin öljytyn tai öljyvahatun pinnan päälle.
 • Erinomainen suoja puulattioille, kalusteille ja työtasoille.
 • Soveltuu kosteiden tilojen kalusteille, työtasoille sekä seinä- ja kattopinnoille.
 • Ei vaadi pohjustetta tai välihiontaa kerrosten välillä.
 • Käsitelty pinta kestää vettä, tahroja ja likaa.
 • Perustuu luonnonöljyihin ja –vahoihin.
 • Sävyjä voi sekoittaa keskenään.
Riittoisuus: 30m² / litra / kerros
Kuivumisaika:
 • Ylimääräisen öljyvahan pyyhkiminen pois: viimeistään 5min kuluttua
 • Uusintakerros: 8-10h kuluttua
 • Täysin kuiva: 24h kuluttua
Työvälineet: Suurikokoinen sivellin tai lakkatela
Työvälineiden puhdistus: Lakkabensiini

Tuotteen käyttöohjeet

Käyttökohde:

Liberon Kova Öljyvaha on erinomainen tuote puulattioiden, kalusteiden ja työtasojen sävyttämiseen ja suojaamiseen. Soveltuu myös kosteiden tilojen kalusteille, työtasoille sekä seinä- ja kattopinnoille.

Liberon Kova Öljyvaha antaa tasaisen sävyn kaikille käsittelemättömille puulaaduille ja soveltuu käytettäväksi myös aiemmin öljytyn tai öljyvahatun pinnan päälle.  Tuote ei vaadi pohjustetta tai välihiontaa kerrosten välillä.

HUOM! Värillisellä Liberon Kova Öljyvahalla käsitelty pinta tulee viimeistellä yhdellä kerroksella väritöntä öljyvahaa ennen lattian tai kalusteen käyttöönottoa.

Käyttö:

Liberon Kova Öljyvaha on tarkoitettu käsittelemättömille tai aikaisemmin öljytyille ja öljyvahatuille puupinnoille. Paras lopputulos värillisellä öljyvahalla saavutetaan käsittelemättömälle puupinnalle.

Käsiteltävän pinnan tulee olla puhdas, kuiva ja pölytön. Hio pinta ja poista hiontapöly. Sekoita tuote huolellisesti pohjaa myöten sekoitustikulla ennen käyttöä sekä käytön aikana.

Levitä Liberon Kova Öljyvaha ohuina yhtenäisinä kerroksina. Käytä suurikokoista sivellintä tai lakkatelaa. Anna öljyvahan imeytyä puuhun enintään 5 minuuttia, ja kiillota sitten pinta poistamalla imeytymätön öljy puhtaalla puuvillakankaalla.

Anna pinnan kuivua 8-10 tuntia kerrosten välissä, minkä jälkeen käsittele pinta uudelleen samalla tavalla kuin ensimmäinen kerros. Jos pinta on ehtinyt kuivua yli 24 tuntia ensimmäisen kerroksen jälkeen, tee kevyt välihionta 240 karhealla hiekkapaperilla.

Anna pinnan kuivua 24 tuntia ennen käsitellyn pinnan käyttöönottoa.

Toimi sävytettyjen Liberon Kova Öljyvahojen kanssa kuten yllä, mutta levitä ensin yksi kerros värillistä öljyvahaa ja päälle yksi kerros väritöntä öljyävahaa pintakerrokseksi.

Riittoisuus: 30m² / litra / kerros.

Kuivumisaika:

Ylimääräinen öljyvaha on pyyhittävä pinnasta pois viimeistään 5 minuutin kuluttua levityksestä. Levitä toinen kerros 8-10 tunnin kuluttua ensimmäisestä (toinen kerros levitettävä viimeistään 24h kuluttua). Käyttöönottokuiva 24 tunnin kuluttua.

Työvälineiden puhdistus:

Puhdista työvälineet välittömästi käytön jälkeen lakkabensiinillä. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Huomiot ja rajoitukset:

Sävyjä voi sekoittaa keskenään. Värillisellä Liberon Kova Öljyvahalla käsitelty pinta tulee viimeistellä yhdellä kerroksella väritöntä öljyvahaa ennen lattian tai kalusteen käyttöönottoa. Puulaatu vaikuttaa lopputulokseen. Tee koesively huomaamattomaan kohtaan varmistaaksesi värin sopivuuden sekä toivotun lopputuloksen. Lämpötilan tulee olla käsiteltäessä ja kuivuessa +12 – +25 °C, vältä vetoa.

Huolto:

Puhdistus: Puhdista öljyvahattu pinta kostealla mopilla.

Huoltokästtely: Levitä ohut kerros väritöntä Liberon Kova Öljyvahaa puuvillakankaalla alueelle, jossa on kova kulutus, kuten hankaumat ja kulkukohdat.

Kunnostaminen:

Naarmut ja kolhut: Hio pinta kevyesti 240 karhealla hiekkapaperilla, ja levitä Liberon Kova Öljyvahaa puuvillakankaalla korjattavaan kohtaan. Poista imeytymätön öljyvaha. Värillisellä öljyvahalla käsitelty pinta tulee viimeistellä yhdellä kerroksella väritöntä öljyvahaa.

Lattiat: Hio pinta kevyesti 150 karhealla hiekkapaperilla ja levitä Liberon Kova Öljyvahaa siveltimellä tai lakkatelalla. Poista imeytymätön öljyvaha. Värillisellä öljyvahalla käsitelty pinta tulee viimeistellä yhdellä kerroksella väritöntä öljyvahaa.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

250ml, 750ml

Värisävy

Black(öljyvaha), Dark Grey(öljyvaha), Grey Patine, Natural(öljyvaha), Smoked Oak(öljyvaha), White(öljyvaha)

Mediapankki