Liberon Bloom Työtasoöljy

22,50 34,90  (sis. ALV)

Liberon Bloom Työtasoöljy on vettä, likaa ja rasvaa hylkivä suojaöljy puupinnoille, jotka ovat kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa, kuten työtasoille ja leikkuulaudoille. Soveltuu sekä käsittelemättömien että aikaisemmin vesiohenteisella öljyllä öljyttyjen puupintojen käsittelyyn. Liberon Bloom Työtasoöljy ei kellastuta vaaleita puulaatuja, eikä korosta tummien jalopuulajien sävyä.

Tuotetunnus (SKU): 0079249P Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Tuotemerkit: Liberon

Suojaöljy puisten työtasojen ja leikkuulautojen käsittelyyn

Pakkauskoko: 250ml & 500ml

Liberon Bloom Työtasoöljy on vettä, likaa ja rasvaa hylkivä suojaöljy puupinnoille, jotka ovat kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa, kuten työtasoille ja leikkuulaudoille. Soveltuu sekä käsittelemättömien että aikaisemmin vesiohenteisella öljyllä öljyttyjen puupintojen käsittelyyn. Liberon Bloom Työtasoöljy ei kellastuta vaaleita puulaatuja, eikä korosta tummien jalopuulajien sävyä.

  • Ekologinen suojaöljy käsittelemättömille ja aiemmin öljytyille puupinnoille.
  • Täysin väritön – ei kellastuta puuta, eikä korosta jalopuun väriä.
  • Hylkii vettä, likaa ja rasvaa.
  • EU-ympäristömerkitty tuote*
  • Hyväksytty elintarvikkeiden kanssa kosketuksissa oleville pinnoille.
  • Vesiohenteinen, hajuton ja hyväksytty leluille.

*Lisätietoja EU-ympäristömerkistä täältä.

Riittoisuus: 12m² / litra / kerros
Kuivumisaika:
  • Imeytymättömän öljyn pois pyyhkiminen: 5min kuluttua (vain kovat puulaadut)
  • Uudelleenkäsittely: 30min kuluttua
  • Välihionta + uudelleenkäsittely: 1h kuluttua (tarvittaessa)
  • Täysin kuiva: 30min kuluttua
Työvälineet: Laadukas keinokuitusivellin
Työvälineiden puhdistus: Vesi & saippua

Tuotteen käyttöohjeet

Valmistelut:

Liberon Bloom Työtasoöljy on vettä, likaa ja rasvaa hylkivä suojaöljy puupinnoille, jotka ovat kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa, kuten työtasoille ja leikkuulaudoille. Soveltuu sekä käsittelemättömien että aikaisemmin vesiohenteisella öljyllä öljyttyjen puupintojen käsittelyyn.

Liberon Bloom Työtasoöljy ei kellastuta vaaleita puulaatuja, eikä korosta tummien jalopuulajien sävyä, kuten perinteiset puuöljyt. Jos haluat öljyn, joka korostaa puun omaa sävyä, valitse silloin Liberon Finishing Oil.

Käsittelemätön tai aiemmin öljytty puu: Hio kevyesti 180-240 hiekkapaperilla ja poista pöly.

Maalattu tai lakattu puu: Poista pintakäsittely Liberon Stripper maalin- ja lakanpoistoaineella.

Vahattu tai öljytty puu: Poista aiempi vaha tai öljy pinnasta Liberon Huonekalujen puhdistusaineella ja Liberon No. 0 Teräsvillalla. Pyyhi irronnut aines pois nukkamattomalla puuvillakankaalla. Anna kuivua.

Käyttö:

Puulaatu vaikuttaa lopputulokseen.

Pehmeät puulaadut (mänty, kuusi, haapa): Levitä Liberon Bloom Työtasoöljyä pintaan keinokuitusiveltimellä.

Anna kuivua 30 minuuttia. Levitä toinen kerros. Yleensä 2 kerrosta riittää. Anna kuivua vielä 30 minuuttia viimeisen levityskerran jälkeen ennen pinnan käyttöönottoa.

Kovat puulaadut (tammi, pyökki, pähkinä): Oleellisen tärkeää on levittää ohuita kerroksia. Levitä pintaan ohut kerros Liberon Bloom Työtasoöljyä keinokuitusiveltimellä. Anna öljyn imeytyä enintään 5 minuuttia, minkä jälkeen imeytymätön öljy pyyhitään pois puhtaalla puuvillakankaalla.

Anna kuivua 30 minuuttia. Levitä seuraavat kerrokset samalla tavalla. Suosittelemme vähintään kolmea ohutta kerrosta koville puulaaduille. Anna kuivua vielä 3o minuuttia viimeisen levityskerran ja ylimääräisen öljyn pyyhkimisen jälkeen ennen pinnan käyttöönottoa.

Jos haluat sileämmän pinnan, tee kevyt välihionta 240 karhealla hiekkapaperilla ensimmäisen kerroksen kuivuttua vähintään 1 tunti. Poista hiontapöly pyyhkimällä pinta puuvillakankaalla. Hiekkapaperin sijaan voit myös käyttää sikliä tai tavallista teräslastaa, joka leikkaa epätasaisuudet pois pinnasta.

Tee vesitippatesti: Tiputa kuivuneelle öljytylle pinnalle muutama pisara vettä. Jos pisarat eivät imeydy puuhun, on pinta suojattu hyvin. Jos imeytyvät, levitä yksi kerros öljyä lisää.

Riittoisuus: 12m² / litra / kerros.

Kuivumisaika:

Kovissa puulaaduissa imeytymätön öljy pyyhitään pois 5 minuutin kuluttua levityksestä. Levitä toinen kerros 30 minuutin kuluttua. Täysin kuiva 30 minuutin kuluttua.

Jos teet välihionnan, anna ensimmäisen kerroksen kuivua vähintään 1 tunti ennen hiontaa ja uudelleenkäsittelyä.

Työvälineiden puhdistus:

Käytön jälkeen työvälineet voidaan pestä vedellä ja saippualla tai pensselinpesuaineella.

Huomiot ja rajoitukset:

Puulaatu vaikuttaa lopputulokseen. Tee koesively huomaamattomaan kohtaan varmistaaksesi toivotun lopputuloksen. Liberon Bloom Työtasoöljy ei korosta tummien jalopuulajien sävyä, joten jos haluat öljyn, joka korostaa puun omaa sävyä, valitse silloin Liberon Finishing Oil. Lämpötilan tulee olla käsiteltäessä ja kuivuessa yli +10 °C. VOC-arvo: max 5g / l.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

250ml, 500ml

Värisävy

Väritön(työtaso)

Mediapankki