Rust-Oleum Little Stars Kaluste & Lelumaali

18,50 37,90  (sis. ALV)

Rust-Oleum Little Stars Kaluste- ja Lelumaali on erinomainen maali, jolla kunnostaa ja tuunata huonekaluja sekä leluja. Little Stars Kaluste- ja Lelumaali tuoteryhmä on eurooppalaisen lelujen turvallisuusstandardin EN 71-3 mukainen, eli hyväksytty lastenleluille. Soveltuu täydellisesti käytettäväksi lasten sänkyihin, huonekaluihin ja leikkikaluihin. Mattaviimeistely on kulutuksen ja hankauksen kestävä.

Tuotetunnus (SKU): 6076351P Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Tuotemerkit: Rust-Oleum

Erittäin riittoisa maali kodin eri pinnoille mattaviimeistelyllä!

Pakkauskoko: 250ml & 750ml (siveltävä)

Rust-Oleum Little Stars kaluste- ja lelumaali on erinomainen maali jolla kunnostaa ja tuunata huonekaluja sekä leluja. Little Stars kaluste- ja lelumaali tuoteryhmä on eurooppalaisen lelujen turvallisuusstandardin EN 71-3 mukainen ja soveltuu täydellisesti käytettäväksi lasten sänkyihin, huonekaluihin ja puisiin leikkikaluihin. Mattaviimeistely on kulutuksenkestävä ja hankauksen kestävä. Maalia voidaan levittää suoraan käsittelemättömälle tai maalatulle puupinnalle, tiili-, kivi-, rappauspinnalle, useimmille muovipinnoille, paperille tai mille tahansa kovalle pinnalle, joka on pohjamaalattu (metalli, muovi jne.). Little Stars kaluste- ja lelumaalit soveltuvat vain sisäkäyttöön.

  • Hyväksytty lasten leluille (sertifioitu)
  • Poikkeuksellinen peittokyky yhdellä maalikerroksella
  • Ei vaadi pohjamaalia tai hiontaa useimmille pinnoille (varmista vain että pinta on sileä, kuiva ja puhdas)
  • Toimii erinomaisesti aiemmin maalatun ja lakatun pinnan päälle
Riittoisuus: Noin 14 m²/l per kerros. Normaalisti 2 maalikerrosta riittää.
Kuivumisaika:
  • Kosketuskuiva 1h kuluttua
  • Uudelleen maalattavissa 2h kuluttua
  • Täysin kuiva 4h kuluttua
Työvälineiden puhdistus: Vesi

Tuotteen käyttöohjeet

Esikäsittely:

Testaa maalia ensin pienelle, huomaamattomalle alueelle. Varmista, että pinta on sileä, puhdas ja kuiva, eikä siinä näy merkkejä vahasta, kiillotusaineista, öljystä tai muista epäpuhtauksista. Hio maalattuja pintoja kevyesti hyvän tartunnan takaamiseksi. Käsittele käsittelemättömät metallit ensin sopivalla pohjamaalilla.

Käyttö:

Sekoita huolellisesti ennen käyttöä. Käytä ainoastaan lämpötilan ollessa +10 °C – +32 °C. Levitä tuote siveltimellä tai lyhytnukkaisella mohairtelalla puunsyiden mukaisesti.

Riittoisuus: Noin 14 m²/l per kerros. Normaalisti 2 maalikerrosta riittää.

Kuivumisaika:

Maalattu pinta on kosketuskuiva 1h kuluttua ja uudelleen maalattavissa 2h kuluttua. Täysin kuiva 4h kuluttua.

Työvälineiden puhdistus:

Poista kaikki ylimääräinen maali mahdollisimman hyvin ja pese vedellä. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Rajoitukset:

Vain sisäkäyttöön. Tuote ei peitä tahroja. Pohjamaalaa sopivalla peittävällä pohjamaalilla pinnat, joilla tahrat tai oksankohdat voivat haitata. Käytä ainoastaan lämpötilan ollessa +10 °C – +32 °C.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

250ml, 750ml

Värisävy

Haltijavuori, Jääpalatsi, Joutsenlampi, Keijukaisen siivet, Kultakutri, Kurpitsavaunu, Lentävä matto, Lohikäärmeen liekki, Lootuksen kukka, Lumottu metsä, Merenneito, Mystinen linna, Piparkakkutalo, Punahilkka, Ruusupeti, Taikaputous

Mediapankki