Rust-Oleum Little Stars Magneettinen Liitutaulumaali

22,50 42,90  (sis. ALV)

Taio lastenhuoneeseen magneettinen, vedenkestävä liitutauluseinä Rust-Oleum Little Stars Magneettisella Liitutaulumaalilla! Mattapinnalta liidunjäljet puhdistuu siististi vedellä ja saippualla. TOY SAFE-sertifioitu, vain sisäkäyttöön.

Tuotetunnus (SKU): 6077129P Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,
Tuotemerkit: Rust-Oleum

Taio lastenhuoneeseen magneettinen, vedenkestävä liitutauluseinä!

Pakkauskoko: 250ml & 750ml

Rust-Oleum Little Stars magneettinen liitutaulumaali on vedenkestävä maali, joka sopii täydellisesti puulle, metallille, kankaalle, tapetille sekä monille muille alusmateriaaleille. Eurooppalaisen lelujen turvallisuusstandardin EN 71-3 mukainen, turvallinen lapsille. Muuntaa pinnat magneettiseksi liitauluksi sisätiloissa, joka on helposti puhdistettavissa vedellä ja saippualla.

  • Muuntaa pinnat käyttökelpoiseksi liitutauluksi
  • Vaatii 3 maalikerrosta (suosittelemme pinnan hiomista tasaiseksi ennen viimeistä kerrosta)
  • Soveltuu useimmille pinnoille kuten puu-, metalli-, muuri-, kipsi- ja muovipinnoille
  • Puhdistuu vedellä ja saippualla
  • Liitujäljet pyyhkiytyvät siististi
  • Vain sisäkäyttöön
  • Hyväksytty lasten leluille
Riittoisuus: Noin 1,25 m²/purkki (750 ml).  Mikäli levitetään 3 kerrosta, peittävyysaste on 5 m²/l per kerros.
Kuivumisaika:
  • Kosketuskuiva 30-60 min kuluttua
  • Jätä vähintään 2h kuivumisaikaa kerrosten väliin
  • Anna maalin kuivua ja kovettua vähintään 48h ennen magneettitaulun käyttöönottoa.
Työvälineiden puhdistus: Vesi

Tuotteen käyttöohjeet

Esikäsittely:

Varmista, että pinta on sileä, puhdas ja kuiva, eikä siinä näy merkkejä vahasta, kiillotusaineista, öljystä tai muista epäpuhtauksista, jotka vaikeuttavat tarttumista. Hio kevyesti hyvän tartunnan takaamiseksi. Käsittele käsittelemättömät metallit ensin sopivalla pohjamaalilla. Pohjamaalaa eristemaalilla pinnat, joissa on vuotavia oksankohtia.

Käyttö:

Sekoita huolellisesti ennen käyttöä. Käytä ainoastaan lämpötilan ollessa +10 °C – +32 °C. Levitä tuote pehmeällä telalla/siveltimellä tai lyhytnukkaisella mohairtelalla. Käytä kolmea kerrosta parhaan magneettisen toiminnon saavuttamiseksi. Mitä sileämpi maalattu pinta on, sitä suurempi magneettivoima. Hio pintaa kevyesti ennen viimeisen maalikerroksen lisäämistä voimakkaamman magneettisen kiinnityksen takaamiseksi. Kevyet, voimakkaat magneetit tarttuvat parhaiten käsiteltyyn pintaan.

Riittoisuus: Noin 1,25 m²/purkki (750 ml).  Mikäli levitetään 3 kerrosta, peittävyysaste on 5 m²/l per kerros.

Kuivumisaika:

Maalattu pinta on kosketuskuiva 30-60 min kuluttua. Jätä vähintään 2h kerrosten väliin. Anna maalin kuivua ja kovettua vähintään 48h ennen magneettitaulun käyttöönottoa.

Työvälineiden puhdistus:

Poista kaikki ylimääräinen maali mahdollisimman hyvin ja pese vedellä. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Rajoitukset:

Vain sisäkäyttöön. Tuote ei peitä tahroja. Pohjamaalaa sopivalla peittävällä pohjamaalilla pinnat, joilla tahrat tai oksankohdat voivat haitata. Käytä ainoastaan lämpötilan ollessa +10 °C – +32 °C.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

250ml, 750ml

Värisävy

Taikamagneetti

Mediapankki