Liberon Kiinanpuuöljy

15,50 38,90  (sis. ALV)

Liberon aito kiinanpuuöljy on paras öljy, mitä Liberon voi tarjota jalopuupinnoille kuten tammi, tiikki, pähkinä, kastanja ja muut kovapuulajit. Tämä tuote on puhdasta tung-öljyä, joka ei sisällä muita tisleitä. Kiinanpuuöljy ravitsee puuta, ehkäisee puun halkeillun, suojaa vedeltä, lialta, alkoholilta ja ruokahapoilta sekä on kuivuttuaan täysin myrkytön. Tätä öljyä voi käyttää työtasoilla, jossa valmistetaan ruokaa, kylpyhuoneen tasoilla ja kalusteissa. Koska öljy on kosteuden, UV:n ja kuumuutta kestävä, tuote soveltuu myös ulkokäyttöön kuten kesäkeittiöiden tammityötasojen ja ruokapöytien käsittelyyn. Riittoisuus 10-12m2/L, kuivumisaika 24h.
Tuotemerkit: Liberon

Korkeatasoinen, puhdas ja luonnollinen öljy puupintojen hoitoon

Liberon aito kiinanpuuöljy on paras öljy, mitä Liberon voi tarjota jalopuupinnoille kuten tammi, tiikki, pähkinä, kastanja ja muut kovapuulajit. Korkealuokkainen, puhdas ja luonnollinen öljy puupintojen hoitoon. Ideaali pinnoille, jotka ovat kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa. Tämä tuote on puhdasta tung-öljyä, joka ei sisällä muita tisleitä.

Kiinanpuuöljy ravitsee puuta, ehkäisee puun halkeillun, suojaa vedeltä, lialta, alkoholilta ja ruokahapoilta sekä on kuivuttuaan täysin myrkytön. Tätä öljyä voi käyttää työtasoilla, jossa valmistetaan ruokaa, salaattikulhoissa, kylpyhuoneen tasoilla, kalusteissa kuten ruokapöydät, tuolit ja lipastot. Koska öljy on kosteuden, UV:n ja kuumuutta kestävä, tuote soveltuu myös ulkokäyttöön kuten kesäkeittiöiden tammityötasojen ja ruokapöytien käsittelyyn.

Pakkauskoko: 250ml, 500ml & 1l
Riittoisuus: 10-12 m2/ l
Kuivumisaika: 24h kerrosten välillä, 4 päivää lopullinen
Levitys: sivellin tai liina
Työvälineiden puhdistus: lakkabensiini

Tuotteen käyttöohjeet

Valmistelu:

Varmista, että puupinta on paljas. Poista vanha vaha Liberon Wax Remover aineella ja vanha lakkaus tai maali Liberon Stripper aineella. Puhdista, kuivaa ja varmista, että pinta on pölytön.

Levitys:

Käyttövalmis tuote. Levitä siveltimellä tai nukkaamattomalla puuvillakankaalla. Helpottaaksesi levitystä, ohenna ensimmäiset (1–2) kerrokset 50 % lakkabensiinillä. Levitä ja anna imeytyä 20–30 min., jonka jälkeen pyyhi imeytymätön öljy pois puuvillakankaalla. Anna aina kuivua 24h kerrosten välillä. Levitä seuraavat kerrokset kuten yllä, mutta vähennä lakkabensiinin määrää myöhemmissä kerroksissa. Levitä viimeinen tai 2 viimeistä kerrosta ohentamattomana kuten yllä. Anna kuivua 24h ja pyyhi uudelleen avittaaksesi kuivumista. Poista aina imeytymätön öljy pinnasta. Suositellaan enintään 4 kerrosta. Jos öljyä levitetään huokoisille pinnoille tai ulkopinnoille, voidaan käyttää enemmän kuin 4 kerrosta. Saavuttaaksesi parhaan lopputuloksen, hankaa pinta kerrosten välissä Liberon Teräsvillalla Nr. 0000. Anna kuivua lopullisesti muutama päivä kuivuakseen täysin.

Puhdistus ja ylläpito:

Säännöllisesti huollettava. Lisää 1–2 kertaa vuodessa tai useammin jos tarve, riippuen alttiudesta säälle ja kulutukselle. Ulkona oleville, säälle alttiille puupinnoille on tärkeää lisätä riittävästi kerroksia saadakseen tarvitsemansa suojan.

Tärkeää:

Öljyviimeistelyt tuovat esiin puun luonnollisen sävyn. Märkä pinta on suuntaa-antavasti lopullinen sävy. Kokeile aina ensin pienelle huomaamattomalle alueelle nähdäksesi sävyn, sopivuuden ja lopputuloksen. Jos puulle halutaan antaa jokin erityinen sävy, käytä ennen pinnan öljyämistä Liberon Spriipetsiä.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Pakkauskoko

1l, 250ml, 500ml

Värisävy

Clear

Mediapankki