Liberon Puuvillatrasseli

11,50  (sis. ALV)

Liberon Puuvillatrasseli on tavallista trasselia paksumpaa ja imukykyisempää. Liberonin Puuvillatrasseli on myös varmasti puhdasta ja nukkaamatonta, eikä siitä löydy pintaa naarmuttavia kappaleita. Puuvillatrasselia suositellaan erityisesti kuultomaalien kuten spriipetsin ja kiinteän vahan levittämiseen, metallin puhdistukseen tai ranskalaiseen kiillotukseen. Kostuta trasselitukko spriipetsiin ja levitä. Ranskalaisessa kiillotuksessa kääri trasselituppo tyynypalloksi puuvillakankaan sisään ja kiillota. Kiinteän vahan levityksessä trasseliin voi ottaa hieman reilummin vahaa levittämistä varten, koska trasselilla levittäessä, vahaa ei tule levitettyä liikaa. Kiillota levitetty vaha puhtaalla puuvillakankaalla.

Tuotetunnus (SKU): 9002173 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,
Tuotemerkit: Liberon

Puhdistukseen, kiillotukseen ja puunkäsittelytuotteiden levitykseen

Pakkauskoko: 200g

Liberon Puuvillatrasseli on tavallista trasselia paksumpaa ja imukykyisempää. Liberonin Puuvillatrasseli on myös varmasti puhdasta ja nukkaamatonta, eikä siitä löydy pintaa naarmuttavia kappaleita.

Puuvillatrasselia suositellaan erityisesti kuultomaalin/petsin levittämiseen, metallin puhdistukseen tai ranskalaiseen kiillotukseen. Kostuta trasselitukko kuultomaaliin ja levitä. Ranskalaisessa kiillotuksessa kääri trasseli tyynypalloksi puuvillakankaan sisään ja kiillota.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino 200 g (gramma)
Pakkauskoko

200gr

Mediapankki