Liberon Tiikkiöljy

14,50 31,90  (sis. ALV)

Liberon tiikkiöljy on korkealuokkainen öljy, jota käytetään erityisesti tiikkipuun ja kovapuulajien käsittelyyn, suojaamiseen ja ravitsemiseen. Tämä öljy sisältää runsaasti öljyä sekä UV-suoja-ainetta, jolloin tiikkipuu ei harmaannu, halkeile eikä puuhun pääse lika tai kosteus. Öljy antaa kestävän suojan ja samalla ravitsee puuta. Tätä öljyä suositellaan kalusteille, veneen tiikkipuuosille, kansille, kaiteille, portaille ja muille puunosille, jotka vaativat kestävän suojan auringolta ja sään rasitukselta.
Tuotetunnus (SKU): 4007152P Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,
Tuotemerkit: Liberon

Erinomainen puuta suojaava sekä ravitseva öljy sisä- että ulkokäyttöön!

Liberon tiikkiöljy on korkealuokkainen öljy, jota käytetään erityisesti tiikkipuun ja kovapuulajien käsittelyyn, suojaamiseen ja ravitsemiseen. Tämä öljy sisältää runsaasti öljyä sekä UV-suoja-ainetta, jolloin tiikkipuu ei harmaannu, halkeile eikä puuhun pääse lika tai kosteus. Öljy antaa kestävän suojan ja samalla ravitsee puuta. Tätä öljyä suositellaan kalusteille, veneen tiikkipuuosille, kansille, kaiteille, portaille ja muille puunosille, jotka vaativat kestävän suojan auringolta ja sään rasitukselta. Öljyviimeistelyt tuovat esiin puun luonnollisen sävyn, jolloin märkä pinta on suuntaa antavasti lopullinen sävy. Kokeile aina ensin pienelle huomaamattomalle alueelle nähdäksesi sävyn, sopivuuden ja lopputuloksen. Jos puulle halutaan antaa jokin erityinen sävy, käytä ennen pinnan öljyämistä Liberon Spriipetsiä.
Pakkauskoko: 250ml, 500ml & 1l
Riittoisuus: 10-12m2 / l
Kuivumisaika: 24h
Työvälineet: Sivellin tai liina
Työvälineiden puhdistus: Lakkabensiini

Tuotteen käyttöohjeet

Valmistelu:

Varmista, että puupinta on paljas. Poista vanha vaha Liberon Wax Remover aineella ja vanha lakkaus tai maali Liberon Stripper aineella. Puhdista, kuivaa ja varmista, että pinta on pölytön.

Levitys:

Levitä siveltimellä tai nukkaamattomalla puuvillakankaalla ja anna imeytyä n. 15 min., jonka jälkeen pyyhi ylimääräinen öljy pois puuvillakankaalla. Imeytymättömän öljyn jättäminen pyyhkimättä, voi aiheuttaa tahmeutta pintaan. Levitä toinen kerros samaan tapaan, puun laatu, ikä ja imukyky määrittää tarvittavan kerrosmäärän. Suosittelemme 3 kerrosta. Kuivumisaika kerrosten välillä 24h, anna viimeisen kerroksen kuivua 24h ennen käyttöönottoa. Saavuttaaksesi parhaan lopputuloksen, hankaa pinta kerrosten välissä Liberon Teräsvillalla Nr. 0000 tai erittäin hienolla hiontapaperilla.

Puhdistus ja ylläpito:

Öljytyt pinnat voi puhdistaa kostealla liinalla ja läikkynyt neste tulee poistaa saman tien. Vaikeammille tahroille sopii mieto pesuaine. Pinnat tulee öljytä uudestaan kerran vuodessa tai useammin, riippuen käytöstä. Öljytty ulkopinta vaatii säännöllisempää huoltoa. Levitä Tiikkiöljyä 1–2 kertaa vuodessa (jos tarvetta) säilyttääksesi riittävän suojan.

Tärkeää:

Öljyviimeistelyt tuovat esiin puun luonnollisen sävyn. Märkä pinta on suuntaa antavasti lopullinen sävy. Kokeile aina ensin pienelle huomaamattomalle alueelle nähdäksesi sävyn, sopivuuden ja lopputuloksen. Jos puulle halutaan antaa jokin erityinen sävy, käytä ennen pinnan öljyämistä Liberon Spriipetsiä.

 

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Pakkauskoko

1l, 250ml, 500ml

Värisävy

Clear

Mediapankki