Rust-Oleum Chalkwash Efektimaali

49,90 89,90  (sis. ALV)

Rust-Oleum® Chalkwash Seinämaalilla vivahteikas ja eläväpintainen lopputulos seinäpinnoille. Kalkkimaaliefekti luodaan levittämällä maalia ristikkäisin vedoin tuuhealla siveltimellä. Siveltimen vedon pituus vaikuttaa efektin voimakkuuteen. Pitkillä vedoilla saat pehmeämmän efektin, lyhyemmillä voimakkaamman vaikutelman.

Tuotetunnus (SKU): 6055394P Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,
Tuotemerkit: Rust-Oleum

Tyylikäs mattapintainen kalkkimaaliefekti sisäseiniin

Pakkauskoko: 1L & 2,5L

Rust-Oleum® Chalkwash Seinämaalilla vivahteikas ja eläväpintainen lopputulos seinäpinnoille. Kalkkimaaliefekti luodaan levittämällä maalia ristikkäisin vedoin tuuhealla siveltimellä. Siveltimen vedon pituus vaikuttaa efektin voimakkuuteen. Pitkillä vedoilla saat pehmeämmän efektin, lyhyemmillä voimakkaamman vaikutelman.

  • Vesiohenteinen ja lähes hajuton.
  • Parempi veden- ja naarmunkestävyys perinteiseen kalkkimaaliin verrattuna.
  • Helppo levittää ja kuivuu nopeasti.
  • Sisäkäyttöön lähes kaikille seinäpinnoille.
Riittoisuus: Jopa 11m² / litra / kerros
Kuivumisaika:
  • Kosketuskuiva: 1h kuluttua
  • Uudelleenmaalaus: 4h kuluttua
  • Täysin kovettunut: 4h kuluttua
Työvälineet: Tuuhea keinokuitusivellin / Tela 4-6mm nukalla (jos 1. kerros telataan)
Työvälineiden puhdistus: Vesi

Tuotteen käyttöohjeet

Valmistelut:

Varmista, että pinta on puhdas, kuiva ja tahraton. Poista kaikki tahrat maalarinpesuaineella ja huuhtele sitten pinta vedellä. Jos vahaa tai öljyä on aiemmin käytetty pinnalle, puhdista pinta perusteellisesti lakkabensiinillä (= mineraalitärpätti). Jos maalaat kovan tai kiiltävän tai aiemmin maalatun pinnan päälle, karhenna pinta hiomalla ennen maalaamista Rust-Oleum® Chalkwash Seinämaalilla.

Käyttö:

Sekoita huolellisesti pohjaa myöten ennen käyttöä. Ensimmäisen kerroksen voi sivellä tai telata. Jos sivelet sen, käytä suurta, tuuheaa ja pehmeää sivellintä, esimerkiksi 10cm levyistä sivellintä. Levitä toinen kerros ristiin rastiin -liikkein pehmeällä siveltimellä luodaksesi kalkkimaaliefektin. Pitkillä vedoilla saat pehmeämmän efektin, lyhyemmillä voimakkaamman vaikutelman.

Riittoisuus: Jopa 11m² / litra / kerros, voi vaihdella menetelmän ja pinnan huokoisuuden mukaan.

Kuivumisaika:

Kosketuskuiva 1 tunnissa. Levitä toinen kerros 4 tunnin kuluttua. Pinta kovettuu n. 4:ssä tunnissa.

Työvälineiden puhdistus:

Poista kaikki ylimääräinen maali mahdollisimman hyvin ennen pesua vedellä. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on maalijätteiden vastaanottopisteitä.

Rajoitukset:

Vain sisäkäyttöön. Ei käytetä suoraan metallille. käytä tarvittaessa sopivaa metallipohjamaalia. Tuote ei peitä tahroja. Pohjamaalaa sopivalla peittävällä pohjamaalilla pinnat, joilla tahrat tai oksankohdat voivat haitata. Hyvin huokoiset pinnat on pohjamaalattava pintaan soveltuvalla pohjamaalilla, kuten ylitasoitetut kipsiseinät. Lämpötilan tulee olla maalatessa ja kuivuessa yli +10 °C.

Älä puhdista Rust-Oleum® Chalkwash Seinämaalilla maalattua pintaa hankaavilla pesuaineilla, vaan vain kostealla kankaalla. Jotkin elintarvikkeet voivat tahrata tuotetta, joten poista roiskeet välittömästi tahraamisen estämiseksi tai minimoimiseksi.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

1l, 2.5l

Värisävy

Charcoal, Dark Concrete, Dark Denim, Green Grey, Light Concrete, Taupe, Terracotta, Tuscan Olive Green

Mediapankki