STYL Liitutaulumaali

7,90  (sis. ALV)

STYL® Chalkboard Liitutaulumaalilla saadaan aikaan kova ja naarmunkestävä pintakäsittely liitutaulun ominaisuuksilla. STYL® Liitutaulumaalilla voidaan maalata kirjoitettava ja pyyhittävä liitutaulupinta useille eri sisäkäytössä oleville materiaaleille, kuten puulle, metallille ja lasille.

Tuotetunnus (SKU): 6021566 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
Tuotemerkit: Rust-Oleum

Liitutaulu lähes mille tahansa pinnalle sisäkäytössä

Pakkauskoko: 400ml (aerosoli)

STYL® Chalkboard Liitutaulumaalilla saadaan aikaan kova ja naarmunkestävä pintakäsittely liitutaulun ominaisuuksilla. STYL® Liitutaulumaalilla voidaan maalata kirjoitettava ja pyyhittävä liitutaulupinta useille eri sisäkäytössä oleville materiaaleille, kuten puulle, metallille ja lasille.

  • Liitutaulu lähes mille tahansa pinnalle sisäkäytössä.
  • Maalattu liitutaulupinta kestää pyyhkimistä ja liidulla kirjoittamista.
  • Soveltuu useimmille pinnoille, kuten puulle, metallille ja lasille.
  • Kova ja naarmunkestävä mattapintainen viimeistely.
  • Sisäkäyttöön.
Riittoisuus: 1-2m² / purkki
Kuivumisaika:
  • Uusi kerros: 2-3min kuluttua
  • Kosketuskuiva: 20min kuluttua
  • Täysin kuiva: 24h kuluttua
  • Päällemaalattavissa: 1h sisällä tai 24h jälkeen

Tuotteen käyttöohjeet

Valmistelut:

STYL® Liitutaulumaali soveltuu kirjoittamista ja pyyhkimistä kestävän pinnan maalaamiseen useille eri pinnoille sisäkäytössä. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi puulle, metallille ja lasille.

Parhaan tuloksen saat, kun varmistat, että pinta on puhdas ja kuiva. Poista rasva ja ruoste, hio kevyesti ja poista pöly. Poista myös mahdollinen irtoava maalikerros. Esikäsittele pinta STYL® Primer tartuntapohjamaalilla. Suojaa ympäristö maalisumulta.

Käyttö:

Ravista purkkia voimakkaasti, kunnes sekoituskuula alkaa kilistä, minkä jälkeen jatka ravistamista vielä 1 minuutin ajan. Ravista säännöllisesti myös käytön aikana. Pidä purkkia n. 20-30 cm:n päässä maalattavasta pinnasta ja suihkuta pintaan 2 tai 3 ohutta kerrosta. Odota muutama minuutti kerrosten suihkuttamisen välillä.

Kun pinta on täysin kuiva (24 tunnin kuluttua), valmistele se käyttöä varten hieromalla koko pinta liidun sivulla. Sen jälkeen pyyhi pinta puhtaaksi, niin se on käyttövalmis.

Riittoisuus:  1-2m² / purkki. Riittoisuus voi vaihdella levitystekniikan sekä pinnan huokoisuuden ja karheuden mukaan.

Kuivumisaika:

Uusi kerros levitettävissä 2-3 minuutin jälkeen. Kosketuskuiva 20 minuutin kuluttua. Täysin kuiva 24 tunnin kuluttua. Päällemaalattavissa 1 tunnin sisällä tai 24 tunnin jälkeen.

Suuttimen puhdistus:

Käännä purkki käytön jälkeen ylösalaisin ja suihkuta 2–3 sekuntia saadaksesi suuttimen puhtaaksi. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Rajoitukset:

Kokeile tuotetta pienelle huomaamattomalle alueelle ennen levittämistä varmistaaksesi halutun lopputuloksen. Älä suihkuta alle +15°C: n lämpötilassa, kirkkaassa auringonpaisteessa tai sateen uhatessa. Säilytä viileässä ja kuivassa tilassa.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino 440 g (gramma)
Pakkauskoko

400ml

Värisävy

Black matt

Mediapankki