Rust-Oleum Glitter Medium Shimmer

21,50 38,90  (sis. ALV)

Rust-Oleum® Glitter Medium Shimmer -maalissa on sekoitus helmiäishohdetta ja glitterjauhetta, mikä luo yhdessä valaistuksen kanssa kimaltelevan lopputuloksen.

Tuotetunnus (SKU): 6055615P Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,
Tuotemerkit: Rust-Oleum

Hienostunut glitter-efekti seinille, huonekaluille ja kodin esineille

Pakkauskoko: 250ml & 750ml

Rust-Oleum® Glitter Medium Shimmer -maalissa on sekoitus helmiäishohdetta ja glitterjauhetta, mikä luo yhdessä valaistuksen kanssa kimaltelevan lopputuloksen.

  • Hillitty glitter-efekti sisäkäyttöön.
  • Runsaspigmenttinen ja peittävä.
  • Helppo levittää ja kuivuu nopeasti.
  • Kestää kostealla pyyhkimistä.
  • Vesiohenteinen.
Riittoisuus: Jopa 14m² / litra / kerros
Kuivumisaika:
  • Kosketuskuiva: 1h kuluttua
  • Uudelleenmaalaus: 4h kuluttua
  • Täysin kovettunut: 4h kuluttua
Työvälineet: Keinokuitutela (polyamidi) / Keinokuitusivellin
Työvälineiden puhdistus: Vesi

Tuotteen käyttöohjeet

Valmistelut:

Rust-Oleum® Glitter Medium Shimmer on helppo levittää aiemmin maalatuille pinnoille, kuten seiniin tai kodin kalusteisiin.

Parhaan tuloksen saat, kun varmistat, että pinta on puhdas ja kuiva, eikä siinä ole likaa tai rasvaa. Poista tarvittaessa tahrat maalarinpesuaineella ja huuhtele sitten pinta vedellä. Varmista maalin soveltuvuus ensin pienellä huomaamattomalla koealueella.

Seinäpinnalle paras lopputulos saadaan, kun seinä pohjamaalataan ensin jollain valittua glitter-sävyä lähellä olevalla maalisävyllä ennen maalaamista Rust-Oleum® Glitter Medium Shimmer -maalilla. Tällöin glitter-maalipinnasta tulee nopeammin peittävä ja tasainen. Pohjamaalaukseen voidaan käyttää esimerkiksi Rust-Oleum® Metallic Finish Kalustemaalia (kulta ja hopea).

Käyttö:

Sekoita huolellisesti pohjaa myöten ennen käyttöä. Rust-Oleum® Glitter Medium Shimmer -maalin voi levittää siveltimellä tai telalla. Suuria pintoja maalattaessa paras tulos saadaan telaamalla. Jos käytät sivellintä, levitä tuotetta runsaasti ja tasaisesti. Käytä telatessa keinokuitutelaa. Suosittelemme kahta kerrosta. Käytä runsaasti maalia ja telaa lyhyehköin vedoin. Ensimmäinen kerros ei välttämättä peitä kokonaan vanhaa pintaa, vaan onnistunut lopputulos vaatii yleensä vähintään kaksi kerrosta Rust-Oleum® Glitter Medium Shimmer -maalia. Vältä telan jäljet (raidat) välttämällä maalin levittämistä liian pitkillä vedoilla ja telaa viimeistelyvedot aina samaan suuntaan.

Pinnan kimallusta voi tehostaa kiillottamalla valmista kuivaa maalipintaa nukkaamattomalla, pehmeällä liinalla. Myös valaistus vaikuttaa oleellisesti pinnan lopulliseen kimalletulokseen.

Riittoisuus: Jopa 14m²/ litra / kerros. Riittoisuus voi vaihdella maalausmenetelmän sekä pinnan huokoisuuden ja pohjavärin mukaan.

Kuivumisaika:

Kosketuskuiva 1 tunnissa. Uudelleenmaalaus 4 tunnin kuluttua. Pinta kovettuu 4 tunnissa.

Työvälineiden puhdistus:

Poista kaikki ylimääräinen maali työvälineistä mahdollisimman hyvin ennen pesua vedellä. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Rajoitukset:

Vain sisäkäyttöön. Tuote ei peitä tahroja. Pohjamaalaa sopivalla peittävällä pohjamaalilla pinnat, joilla tahrat tai oksankohdat voivat haitata. Hyvin huokoiset pinnat on pohjamaalattava pintaan soveltuvalla pohjamaalilla, kuten ylitasoitetut kipsiseinät. Lämpötilan tulee olla maalatessa ja kuivuessa yli +10 °C.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

250ml, 750ml

Värisävy

Gold(medium), Rose Gold(medium), Silver(medium)

Mediapankki