Rust-Oleum Little Stars Neon Pop

13,50  (sis. ALV)

Rust-Oleum Little Stars Neon Pop auttaa sinua luomaan lastenhuoneeseen tai leikkihuoneeseen valoisan ja leikkisän vaikutelman. Tämä maali on erittäin kirkas, laadukas ja nopeasti kuivuva sekä sitä voidaan käyttää useimmille pinnoille sisätiloissa. Täydellinen valinta halutessasi luoda vielä muutamia katseenkääntäjiä ja samalla stimuloida lastesi luovuutta. Rust-Oleum Little Stars Neon Pop tehostemaalit ovat myös TOY SAFE -sertifioituja!

Tuotetunnus (SKU): 6076795P Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
Tuotemerkit: Rust-Oleum

Luo lastenhuoneeseen kirkas katseenvangitsija Neon Popilla!

Pakkauskoko: 125ml

Rust-Oleum Little Stars Neon Pop on Eurooppalaisen lelujen turvallisuusstandardin EN 71-3 mukainen, turvallinen lapsille. Erinomainen vaihtoehto lasten lelujen ja tarvikkeiden maalaamiseen. Paras lopputulos saadaan käyttämällä tuotetta valkoisella tai vaalealla pohjalla. Little Stars Neon Pop soveltuu vain sisäkäyttöön.

  • Nopeasti kuivuva
  • Askarteluun ja koristemaalaukseen, myös sabluunan kanssa
  • Saatavana 4 eri mattapintaista neon värisävyä
  • Vain sisäkäyttöön
Riittoisuus: Noin 8 m²/l per kerros
Kuivumisaika:
  • Kosketuskuiva 30-60 min kuluttua
  • Uudelleen maalattavissa 2h kuluttua
  • Täysin kuiva 4h kuluttua
Työvälineiden puhdistus: Vesi

Tuotteen käyttöohjeet

Esikäsittely:

Testaa maalia ensin pienelle, huomaamattomalle alueelle. Varmista, että pinta on sileä, puhdas ja kuiva, eikä siinä näy merkkejä vahasta, kiillotusaineista, öljystä tai muista epäpuhtauksista. Hio maalattuja pintoja kevyesti hyvän tartunnan takaamiseksi. Käsittele käsittelemättömät metallit ensin sopivalla pohjamaalilla.

Käyttö:

Sekoita huolellisesti ennen käyttöä. Käytä ainoastaan lämpötilan ollessa +10 °C – +32 °C. Levitä tuote siveltimellä tai lyhytnukkaisella mohairtelalla puunsyiden mukaisesti.

Riittoisuus: Noin 8 m²/l per kerros.

Kuivumisaika:

Maalattu pinta on kosketuskuiva 30-60 min kuluttua ja uudelleen maalattavissa 2h kuluttua. Täysin kuiva 4h kuluttua.

Työvälineiden puhdistus:

Poista kaikki ylimääräinen maali mahdollisimman hyvin ja pese vedellä. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Rajoitukset:

Vain sisäkäyttöön. Tuote ei peitä tahroja. Pohjamaalaa sopivalla peittävällä pohjamaalilla pinnat, joilla tahrat tai oksankohdat voivat haitata. Käytä ainoastaan lämpötilan ollessa +10 °C – +32 °C. Värivoimakkuus saattaa haalistua pitkäaikaisessa voimakkaassa auringonpaisteessa. Teknisistä syistä painetut värit voivat erota varsinaisista väreistä.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

125ml

Värisävy

Auringon säde, Lentävä lohikäärme, Mystinen liekki, Tanssiva Kukka

Mediapankki