Rust-Oleum COLR Liuotinvapaa Spray

Alkuperäinen hinta oli: 13,50 €.Nykyinen hinta on: 7,90 €. (sis. ALV)

Rust-Oleum® COLR on ympäristöä kunnioittava, korkealuokkainen, vesiohenteinen spraymaali lähes kaikille pinnoille. Tämä ainutlaatuinen maali peittää 3m2/purkki, jopa 50% enemmän kuin jotkut perinteiset liuotinpohjaiset aerosolimaalit!

Tuotetunnus (SKU): 6021184P Osastot: ,
Tuotemerkit: Rust-Oleum

Ekologinen vesiohenteinen spraymaali sisä- ja ulkokäyttöön

Pakkauskoko: 400ml (aerosoli)

Rust-Oleum® COLR on ympäristöä kunnioittava*, korkealuokkainen, vesiohenteinen spraymaali lähes kaikille pinnoille. Tämä ainutlaatuinen maali peittää 3m2/purkki, jopa 50% enemmän kuin jotkut perinteiset liuotinpohjaiset aerosolimaalit!

  • Ekologisen liuotinvapaan koostumuksensa ansiosta lähes hajuton.
  • Runsaspigmenttinen ja peittävä, valumaton koostumus.
  • Poikkeuksellisen riittoisa liuotinpohjaisiin aerosolimaaleihin verrattuna.
  • Sisä- ja ulkokäyttöön lähes kaikille pinnoille.
  • Syttymätön.

* Tämä väite liittyy tämän aerosolipinnoitteen suhteellisen matalaan VOC-arvoon verrattuna muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin syyskuussa 2018. Tämän tuotteen VOC-arvo on 216 g/l, mikä tulee yksinomaan ponneaineesta. Useilla perinteisillä liuotinpohjaisilla aerosolimaaleilla on tyypillisesti VOC-arvo 500-700 g/l välillä.

Riittoisuus: Jopa 3m² / purkki
Kuivumisaika:
  • Uusi kerros: 5min kuluttua
  • Kosketuskuiva: 90min kuluttua
  • Kestää käsittelyä: 48h kuluttua
  • Täysin kovettunut: 8vrk:n kuluttua

Tuotteen käyttöohjeet

Valmistelut:

Rust-Oleum® COLR spraymaali soveltuu lähes kaikille pinnoille sisä- ja ulkokäytössä. Varmista, että maalattava pinta on puhdas ja ruosteeton. Hio aiemmin maalatut pinnat. Pohjamaalaa maalaamaton puu-, metalli- ja muovipinta. Suojaa ympäröivät alueet spraysumulta.

Käyttö:

Ravista purkkia voimakkaasti, kunnes kuulet sekoituskuulan, jatka sekoitusta vielä 3 minuutin ajan. Ravista useasti myös käytön aikana. Pidä purkkia enintään 25cm päässä maalattavasta pinnasta ja suihkuta tasaisella edestakaisella liikkeellä niin, että jokainen veto menee hieman edellisen päälle. Saadaksesi parhaan lopputuloksen, pidä purkki koko ajan samalla etäisyydellä ja liikkeessä jatkuvasti suihkuttaen. ÄLÄ ruiskuta lyhyillä nopeilla vedoilla kuten tavanomaisella liuotinpohjaisella aerosolimaalilla. Maalipinta voi vaikuttaa epätasaiselta heti suihkutuksen jälkeen, mutta tasoittuu 10 minuutin jälkeen tasaiseksi.

Riittoisuus:  Jopa 3m² / purkki. Riittoisuus voi vaihdella levitystekniikan sekä pinnan huokoisuuden ja karheuden mukaan.

Kuivumisaika:

Uusi kerros levitettävissä 5 minuutin jälkeen. Kosketuskuiva 90 minuutissa. Kestää käsittelyä 48 tunnin jälkeen. Täysin kovettunut  8 vuorokauden kuluttua.

Suuttimen puhdistus:

Käännä purkki käytön jälkeen ylösalaisin ja suihkuta 2–3 sekuntia saadaksesi suuttimen puhtaaksi. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Rajoitukset:

Älä käytä galvanoidulle teräskselle tai pinnoille, jotka lämpenevät. Maali ei toimi oksaeristeenä, eikä se peitä tahroja. Pohjamaalaa sopivalla eristepohjamaalilla pinnat, joissa tahrat tai oksankohdat voivat haitata. Varmista maalin soveltuvuus ensin pienellä huomaamattomalla koealueella. Lämpötilan tulee olla maalatessa ja kuivuessa +10-32 °C.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

400ml

Värisävy

Aubergine, Berry Pink, Black, Candy Pink, Charcoal(colr), Cherry Red, Green Apple, Heirloom White, Hessian(colr), Marigold Yellow, Navy Blue, Oxford Green, Pacific, Pure Aqua, Real Orange, Sage Green(colr), Stone Grey(colr), White

Kiiltoaste

Matt, Satin

Mediapankki