Rust-Oleum Metallic Finish Kalustemaali

14,50 42,90  (sis. ALV)

Rust-Oleum® Metallic Finish Kalustemaali on vesiohenteinen ja lähes hajuton maali, jota voidaan käyttää sellaisenaan tai kalusteiden tuunaukseen yhdessä Rust-Oleum® Chalky Finish Kalustemaalin kanssa.

Tuotetunnus (SKU): 6014810P Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Tuotemerkit: Rust-Oleum

Hohtava metallinen lopputulos ilman pohjamaalia ja hiontaa

Pakkauskoko: 125ml & 750ml

Rust-Oleum® Metallic Finish Kalustemaali on vesiohenteinen ja lähes hajuton maali, jota voidaan käyttää sellaisenaan tai kalusteiden tuunaukseen yhdessä Rust-Oleum® Chalky Finish Kalustemaalin kanssa.

  • Sileä metallinen lopputulos.
  • Runsaspigmenttinen ja peittävä.
  • Pohjamaalia tai hiontaa ei tarvita*
  • Toimii erinomaisesti vanhan maalin ja lakan päällä.

* Useimmille pinnoille ei tarvita pohjamaalia tai hiontaa, mutta pinnan on oltava puhdas, kuiva ja rasvaton. Metalli ja muovi on pohjamaalattava sopivalla pohjamaalilla.

Riittoisuus: Jopa 12-14m² / litra / kerros
Kuivumisaika:
  • Pintakuiva: 1h kuluttua
  • Kosketuskuiva: 4h kuluttua
  • Uudelleenmaalaus: 4h kuluttua (tarvittaessa)
  • Täysin kovettunut: 4h kuluttua
Työvälineet: Lyhytnukkainen mohairtela / Keinokuitusivellin
Työvälineiden puhdistus: Vesi

Tuotteen käyttöohjeet

Valmistelut:

Rust-Oleum® Metallic Finish Kalustemaalia voi käyttää suoraan puun (käsittelemätöntä, maalattua tai lakattua), tiilen, kiven, kipsin tai jonkin muun sopivasti pohjamaalatun (kuten muovi tai metalli) pinnan päälle. Parhaan tuloksen saat, kun varmistat, että pinta on puhdas ja tasainen, eikä siinä ole vahaa tai öljyä. Mikäli vahaa tai öljyä on aiemmin käytetty, puhdista pinta huolellisesti lakkabensiinillä. Käsittelemätön puu hiotaan ennen maalausta 150-180 karhealla hiontapaperilla.

Käyttö:

Sekoita huolellisesti pohjaa myöten ennen käyttöä. Levitä siveltimellä puun syiden suuntaisesti tai käytä lyhytnukkaista mohairtelaa. Metallisen lopputuloksen saat 2 maalikerroksella Rust-Oleum® Metallic Finish Kalustemaalia. Jos haluat luoda kalusteelle kuluneen ulkonäön, levitä pintaan ensin yksi kerros Rust-Oleum® Metallic Finish Kalustemaalia, anna kuivua 4h ja levitä sitten päälle yksi kerros Rust-Oleum® Chalky Finish Kalustemaalia. Anna jälleen kuivua 4h, minkä jälkeen hio pintamaalia paikoitellen kevyesti 150-180 karhealla hiontapaperilla puunsyyn suuntaisesti saavuttaaksesi mieleisesi lopputuloksen. Poista hiontapöly kuivalla nukkaamattomalla liinalla. Suojaa pinta lopuksi Rust-Oleum® Kalustevahalla tai Kalustelakalla.

Riittoisuus: 12-14m² / litra / kerros, voi vaihdella menetelmän ja pinnan huokoisuuden mukaan.

Kuivumisaika:

Pintakuiva 1 tunnissa. Kosketuskuiva 4 tunnissa. Levitä tarvittaessa toinen kerros 4 tunnin kuluttua. Täysin kuiva 4 tunnin kuluttua.

Työvälineiden puhdistus:

Poista kaikki ylimääräinen maali mahdollisimman hyvin ennen pesua vedellä. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Rajoitukset:

Älä käytä suoraan metallin päälle. Maali ei toimi oksaeristeenä, eikä se peitä tahroja. Pohjamaalaa sopivalla eristepohjamaalilla pinnat, joissa tahrat tai oksankohdat voivat haitata. Kokeile tuotetta pienelle huomaamattomalle alueelle ennen levittämistä varmistaaksesi yhteensopivuuden. Ei suositella ulkokäyttöön. Lämpötilan tulee olla maalatessa ja kuivuessa +5-30 °C.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

125ml, 750ml

Värisävy

Gold(kalustemaali), Silver(kalustemaali)

Mediapankki