Rust-Oleum Chalky Finish Kalustemaali

10,60 30,90  (sis. ALV)

Rust-Oleum® Chalky Finish Kalustemaali on vesiohenteinen ja lähes hajuton kalkkipohjainen maali, joka soveltuu suoraan useimmille pinnoille ilman pohjamaalia tai hiontaa. Luo kalusteelle kulunut ulkonäkö levittämällä kaksi kerrosta maalia eri sävyillä, ja tuunaa mieleinen lopputulos hiomalla. Viimeistele pinta Rust-Oleum® Kalustevahalla tai Kalustelakalla.

Tuotetunnus (SKU): 6014483P Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Tuotemerkit: Rust-Oleum

Sileä ja kalkkimainen lopputulos ilman pohjamaalia ja hiontaa

Pakkauskoko: 125ml & 750ml

Rust-Oleum® Chalky Finish Kalustemaali on vesiohenteinen ja lähes hajuton kalkkipohjainen maali, joka soveltuu suoraan useimmille pinnoille ilman pohjamaalia tai hiontaa. Luo kalusteelle kulunut ulkonäkö levittämällä kaksi kerrosta maalia eri sävyillä, ja tuunaa mieleinen lopputulos hiomalla. Viimeistele pinta Rust-Oleum® Kalustevahalla tai Kalustelakalla.

  • Vesiohenteinen ja lähes hajuton.
  • Sileä ja kalkkimainen lopputulos.
  • Runsaspigmenttinen ja peittävä – ei tarvetta useisiin kerroksiin.
  • Pohjamaalia tai hiontaa ei tarvita*
  • Toimii erinomaisesti vanhan maalin tai lakan päällä.

* Useimmille pinnoille ei tarvita pohjamaalia tai hiontaa, mutta pinnan täytyy olla sileä, kuiva, rasvaton ja puhdas. Metalli ja muovi on pohjamaalattava sopivalla pohjamaalilla ennen maalausta Rust-Oleum® Chalky Finish Kalustemaalilla.

Riittoisuus: Jopa 12-14m² / litra / kerros
Kuivumisaika:
  • Pintakuiva: 1h kuluttua
  • Kosketuskuiva: 4h kuluttua
  • Uudelleenmaalaus: 4h kuluttua (tarvittaessa)
  • Täysin kovettunut: 4h kuluttua
Työvälineet: Lyhytnukkainen mohairtela / Keinokuitusivellin
Työvälineiden puhdistus: Vesi

Tuotteen käyttöohjeet

Valmistelut:

Rust-Oleum® Chalky Finish Kalustemaalia voi käyttää suoraan puun (käsittelemätöntä, maalattua tai lakattua), tiilen, kiven, kipsin tai jonkin muun sopivasti pohjamaalatun (kuten muovi tai metalli) pinnan päälle. Parhaan tuloksen saat, kun varmistat, että pinta on puhdas ja tasainen, eikä siinä ole vahaa tai öljyä. Mikäli vahaa on käytetty, puhdista pinta huolellisesti lakkabensiinillä. Käsittelemätön puu hiotaan ennen maalausta 150-180 karhealla hiontapaperilla.

Käyttö:

Sekoita huolellisesti pohjaa myöten ennen käyttöä. Levitä siveltimellä puun syiden suuntaisesti tai käytä lyhytnukkaista mohairtelaa. Jos haluat luoda kalusteelle kuluneen ulkonäön, levitä pintaan kaksi kerrosta Rust-Oleum® Chalky Finish Kalustemaalia eri sävyillä. Anna kuivua 4h, minkä jälkeen hio pintamaalia paikoitellen kevyesti 150-180 karhealla hiontapaperilla puunsyyn suuntaisesti saavuttaaksesi mieleisesi lopputuloksen. Poista hiontapöly kuivalla nukkaamattomalla liinalla. Suojaa pinta lopuksi Rust-Oleum® Kalustevahalla tai Kalustelakalla.

Riittoisuus: 12-14m² / litra / kerros, voi vaihdella menetelmän ja pinnan huokoisuuden mukaan.

Kuivumisaika:

Pintakuiva 1 tunnissa. Kosketuskuiva 4 tunnissa. Levitä tarvittaessa toinen kerros 4 tunnin kuluttua. Täysin kuiva 4 tunnin kuluttua.

Työvälineiden puhdistus:

Poista kaikki ylimääräinen maali mahdollisimman hyvin ennen pesua vedellä. Älä kaada viemäriin äläkä vesistöön. Joillakin paikallisviranomaisilla on vastaanottopisteitä maalijätteille.

Huomiot ja rajoitukset:

Älä käytä suoraan metallin päälle. Maali ei toimi oksaeristeenä, eikä se peitä tahroja. Pohjamaalaa sopivalla eristepohjamaalilla pinnat, joissa tahrat tai oksankohdat voivat haitata. Kokeile tuotetta pienelle huomaamattomalle alueelle ennen levittämistä varmistaaksesi yhteensopivuuden. Ei suositella ulkokäyttöön. Lämpötilan tulee olla maalatessa ja kuivuessa +5-30 °C.

Ladattavat materiaalit

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

125ml, 750ml

Värisävy

Anthracite(kalkki), Antique White, Belgrave, Bramwell, Chalk White, Clotted Cream, Cocoa, Duckegg, Dusky Pink, Fire Brick, Flint, Graphite, Hessian, Mustard, Natural Charcoal, Sage Green, Winter Grey

Mediapankki